Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Evet canım çekişmeli olacak o zaman bir avukatla görüş zaten o seni yönlendiriyor. Komşular senin için tanıklık yapar mı bu önemli. Bide şuanda vücudunda iz varsa hala darp raporu alabilirsen çok iyi olur.

Bu boşanma mevzularında kadın buna karar verdiğinde her şeyi gözden geçirmiş bu sürece kendini hazırlamış oluyor genelde erkekler boşanmayı blöf olarak algılayıp bir anda boşluğa düşünce böyle saçma bir savaş içerisine giriyorlar. Diğerlerinde kendisi boşanmış bu defa kararı veren sen olunca saçmalamış işte.

Off korkuyolar dimi, napcam yaa
Canım çekişmeliye dönecek maalesef o zaman hay Allah ya, gerizekalı adam işleri zorlaştırmasalar ölürler sanki çok iyi bir kocaymış da çok seviyormuş gibi avukata danış mutlaka canım Allah yardımcın olsun

Sakın geciktirme kuzum ilk fırsatta imzaları atın halledin hazır anlaşmaya razı olmuşken. Bunların sağı solu belli olmuyor.
Ya şeyi sorcam anlaşmalı boşanma için imzayı attı diyelim, salonda tekrar ya ben boşanmayacağım vazgeçtim diyebiliyor mu?

Aynen geri döner affeder çocuklarımız var yuvasını bozmaz falan diye düşünüyorlar, bulunmaz hint kumaşı değilsiniz üzgünüm

Birkaç tane oluşmuştu ama 4 ay geçtiği için geçti, belli bile olmuyor maalesef. Babam komşularla konuşacak bakalım, inşallah korkmaz onlarda

Sağol cnm seninde inşallah dönmez çekişmeliye. Komşularla konuşulacak ona göre haber veririm

Ya şeyi sorcam anlaşmalı boşanma için imzayı attı diyelim, salonda tekrar ya ben boşanmayacağım vazgeçtim diyebiliyor mu?
Tabi ki diyebilir o yüzden bizzat beyan etmek için mahkemede tarafların bulunması gerekiyor. Eşin mahkemeye gelmese bile süreç uzar sıkıntıya girer.

Belli bir yaşa geldi, onun dengi kadınlar tecrübeli oluyor, ucuz numaraları yemiyorlar, yaldızlı sözlere kanmıyorlar. 30 yaş sonrası kadınlar her zaman duyguları ile hareket etmez, canının kıymetini daha iyi bilir, neyin ne olduğunu anlar. Ha bir de 3 evlilik yapmış, ikisinden ayrı ayrı birer çocuğu olan adama kaç talip çıkar? Çocuğuna nafaka vermek istememesinin bir nedeni de bu, ilkine veriyor, senin çocuğa da verse kalanı ile kimin gözünü boyayacak?

Son şansıydın belki de, o da biliyor ki senden sonra işi çok zor. Kafasızlığına yansın, iyi kullanamadı. Bari daha fazla çirkinleşmese, herşey kayıt altına giriyor, elin kadını göster dosyanı dese ne verecek? Bu rezilliklerini mi?

Sağol cnm seninde inşallah dönmez çekişmeliye. Komşularla konuşulacak ona göre haber veririm
Haber ver mutlaka, keşke o zaman foto falan çekilseydi gerçi artık ona bile inanmıyorlar ama hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…