- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Evet canım çekişmeli olacak o zaman bir avukatla görüş zaten o seni yönlendiriyor. Komşular senin için tanıklık yapar mı bu önemli. Bide şuanda vücudunda iz varsa hala darp raporu alabilirsen çok iyi olur.Kızlar eşimle anlaşmalı boşanma konsunu konuştum ama ben boşanmicam diyor çekişmeli olacak o zaman değil mi?benim elimde kanıt yok ama komşular seslere gelmişlerdi belki onlar şahit olabilirler öyle olurmu ki of birşey bilmiyorum ki ben internette de karmaşık yazmışlar herşeyiavukata gidicem ama sizden de bilgi alim dedim
Aile bütünlüğünün içine et sonra devamını istiyorum.Bizimki de aile bütünlüğünün devamını istiyorum boşanmak istemiyorum diye yazdırdı durdu dilekçeye.
İnşallah sırf bu yüzden süreç uzamaz
Aynen benimki de aynı şekilde oldu eşim izin vermedi dediBenim bir arkadaşım bile eşi tirsmis diye vazgeçti sahitlikten nolur nolmaz diye
Boşanmadım ki kızNe gibi bir çıkış ? Bosanilmis artik
Sakın geciktirme kuzum ilk fırsatta imzaları atın halledin hazır anlaşmaya razı olmuşken. Bunların sağı solu belli olmuyor.Boşanmadım ki kızAllah'ın izniyle bi kurtulsaydım
Ben karımı seviyorum hakim bey (!) gibi bir klişeye hazır değilimCnm seninki pişman olduğunu fln soylemisti mahkeme günü bosanmassa napcan
Bu boşanma mevzularında kadın buna karar verdiğinde her şeyi gözden geçirmiş bu sürece kendini hazırlamış oluyor genelde erkekler boşanmayı blöf olarak algılayıp bir anda boşluğa düşünce böyle saçma bir savaş içerisine giriyorlar. Diğerlerinde kendisi boşanmış bu defa kararı veren sen olunca saçmalamış işte.En çok şaşırdıgim şey , bizimki haberlerde boşanmak istemeyen kocaları izledikçe bunları anlamıyorum bana deseler bosanalim hay hay derim evlenmek kadar boşanmak da normal derdi..Şimdi direniyor üstelik bana çok bayildigindan da değil,neden bilmiyorum,davayı açan yine de kendi olsun istiyordu demekki...
NOT :Bu adam benden önce kendi canı istediği için iki kişiyle anlaşmalı boşanan biri
Canım çekişmeliye dönecek maalesef o zaman hay Allah ya, gerizekalı adam işleri zorlaştırmasalar ölürler sanki çok iyi bir kocaymış da çok seviyormuş gibiOff korkuyolar dimi, napcam yaa
Ya şeyi sorcam anlaşmalı boşanma için imzayı attı diyelim, salonda tekrar ya ben boşanmayacağım vazgeçtim diyebiliyor mu?Sakın geciktirme kuzum ilk fırsatta imzaları atın halledin hazır anlaşmaya razı olmuşken. Bunların sağı solu belli olmuyor.
Aynen geri döner affeder çocuklarımız var yuvasını bozmaz falan diye düşünüyorlar, bulunmaz hint kumaşı değilsiniz üzgünümBu boşanma mevzularında kadın buna karar verdiğinde her şeyi gözden geçirmiş bu sürece kendini hazırlamış oluyor genelde erkekler boşanmayı blöf olarak algılayıp bir anda boşluğa düşünce böyle saçma bir savaş içerisine giriyorlar. Diğerlerinde kendisi boşanmış bu defa kararı veren sen olunca saçmalamış işte.
İçime sıkıntı çöktü.Keşke kadın hakimler daha fazla olsa, kadının yanında daha fazla olurlarHakimler boşamamak için çok direniyor. Olur mu olur
İçime sıkıntı çöktü.Keşke kadın hakimler daha fazla olsa, kadının yanında daha fazla olurlar
Birkaç tane oluşmuştu ama 4 ay geçtiği için geçti, belli bile olmuyor maalesef. Babam komşularla konuşacak bakalım, inşallah korkmaz onlardaEvet canım çekişmeli olacak o zaman bir avukatla görüş zaten o seni yönlendiriyor. Komşular senin için tanıklık yapar mı bu önemli. Bide şuanda vücudunda iz varsa hala darp raporu alabilirsen çok iyi olur.
Sağol cnm seninde inşallah dönmez çekişmeliye. Komşularla konuşulacak ona göre haber veririmCanım çekişmeliye dönecek maalesef o zaman hay Allah ya, gerizekalı adam işleri zorlaştırmasalar ölürler sanki çok iyi bir kocaymış da çok seviyormuş gibiavukata danış mutlaka canım Allah yardımcın olsun
Tabi ki diyebilir o yüzden bizzat beyan etmek için mahkemede tarafların bulunması gerekiyor. Eşin mahkemeye gelmese bile süreç uzar sıkıntıya girer.Ya şeyi sorcam anlaşmalı boşanma için imzayı attı diyelim, salonda tekrar ya ben boşanmayacağım vazgeçtim diyebiliyor mu?
Peki o zamana ait resim fotoğraf vs var mı? Bu da kabul ediliyor. O tarihte olduğunu ispatlayabilirsen.Birkaç tane oluşmuştu ama 4 ay geçtiği için geçti, belli bile olmuyor maalesef. Babam komşularla konuşacak bakalım, inşallah korkmaz onlarda
Belli bir yaşa geldi, onun dengi kadınlar tecrübeli oluyor, ucuz numaraları yemiyorlar, yaldızlı sözlere kanmıyorlar. 30 yaş sonrası kadınlar her zaman duyguları ile hareket etmez, canının kıymetini daha iyi bilir, neyin ne olduğunu anlar. Ha bir de 3 evlilik yapmış, ikisinden ayrı ayrı birer çocuğu olan adama kaç talip çıkar? Çocuğuna nafaka vermek istememesinin bir nedeni de bu, ilkine veriyor, senin çocuğa da verse kalanı ile kimin gözünü boyayacak?En çok şaşırdıgim şey , bizimki haberlerde boşanmak istemeyen kocaları izledikçe bunları anlamıyorum bana deseler bosanalim hay hay derim evlenmek kadar boşanmak da normal derdi..Şimdi direniyor üstelik bana çok bayildigindan da değil,neden bilmiyorum,davayı açan yine de kendi olsun istiyordu demekki...
NOT :Bu adam benden önce kendi canı istediği için iki kişiyle anlaşmalı boşanan biri
Birkaç tane var altında tarihi yazıyor, garanti olsun diye çekmiştimPeki o zamana ait resim fotoğraf vs var mı? Bu da kabul ediliyor. O tarihte olduğunu ispatlayabilirsen.
Haber ver mutlaka, keşke o zaman foto falan çekilseydi gerçi artık ona bile inanmıyorlar amaSağol cnm seninde inşallah dönmez çekişmeliye. Komşularla konuşulacak ona göre haber veririm