Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Hoşgeldin canım boşanmayı düşünmeden önce yaşadıklarından ve bu kararı nasıl aldığından bahsedersen daha iyi yorum yapılır.
Çok uzun bir hikayem var tam 7-8 senelik bir evlilik iki çocuk biri 1 yaşına yaklaştı bir 4 yaşında, eşim de bende öğretmeniz, kendisi çooook ilgisiz bir insan bana çocuklara asla öyle tabir edebileceğim bir ilgisi sevgisi yoktur, bende de ona karşı sevgi namına bişey kalmadı ayrılmak yeni bir yol çizmek istiyorum, bir kaç defa da adım attım çocukları alıp aileme geldim dilekçe yazıp imzalattım ama dava bir türlü açılamadı sebepleri bahane ettim kendime
1- çocuklar için sabretmem gerek sandım
2- dediğim gibi öğretmenim ve bulunduğum ilçe de kimsemiz yok ve ailemin bulunduğu şehre gelmek istiyorum ama şu an ki şartlarda mümkün değil elimi kolumu bağlayan en temel sebep aslında bu sanırım boşanıp küçücük ilçede burun buruna yaşamak zorunda kalmak
Şu an da ailemin yanındayım tatilden ve sıcaktan dolayı çocuklarla buraya geldik eşim evde işe devam ediyor, asla beni aramıyor, gece saat 24-23 civarlarında bir nasılsınız mesajı atıyor o kadar
İlk geldiğimizde ben arıyordum ama baktım kısa kesiyor konuşmaları kapatmak için bahane üretiyor artık bende aramıyorum
O kadar çok artık bu adamdan bağlarımı koparmak istiyorum ki kafam çok karışık

Bende saf saf Ceyda yı destekleyip Zeyno ya hayalimdeki ikizlere sahipsin demiştim yuhhaaa. Kesinlikle bu bir yetenek ve büyük işsizlik. En kötüsü de sıkıntılı pskilojik durumdur. Vay anasını vay vay vay diyecek bir şey bulamıyorum...

Allah şifa versin, niye böyle oldu ki?

Bu kadar eminseniz ayrılmak istiyorsanız idare edemez misiniz bu şekilde hani şiddet yok hiçbir şey yok iletişim bile yok aranızda bu yüzden dedim. Yani boşanıp aynı ilçede olacağız dediğiniz için bir süre daha idare edemez misiniz diyorum yoksa benim mantığıma göre 5 dk daha durmanın bir anlamı yok

Benim içimden bir ses evlenmeden önce bile bir yanlışlık olduğunu söylüyordu. Yanlıştı bu ilişki biliyordum. Ama bağımlı bir yapım olduğu için bitirmeye cesaret edemiyordum. Konfor alanımdan çıkıp o korkuları yendiğimden beri iyiyim. Siz de çok iyisinizdir umarım

Aile danışmanına gitmeyi denediniz mi canım iletişim sorunlarında belki yardımcı olurdu. Gerçi faydalı olması için iki tarafın da düzeltmeye istekli olması gerekiyor. Yine de böyle bir teklif sunmayı denemelisin bitirmeden önce çünkü çocuklar var.

Ya gerçekten benimde böyle oldu hani düğüne yakın stres basmıştı beni Allah Allah dedim aynı sizin gibi her evlenen böyle mi hissediyor acaba sanırım düğün stresi dedim geçtim geçmez olaydım. Sağolun bende tabiiki onun olmadığı her gün çok çok iyiyim çok şükür

Şimdiye kadar böyle geldik zaten idare ede ede ama çıkmıyor aklımdan bu düşünce çıkmıyor yaptığım yemeği yerken bile olmasaydı ne güzel olurdu fikri çıkmıyor aklımdan koca ev küçücük geliyor o evdeyken çıktığı an oh be diyorum resmen hastalık gibi bir şey oldu bu

Bu teklifi daha önce ki tartışmalarımızda yapmayı kabul etti ama iş yapmaya gelince hep işi oldu meşgul oldu, bende vaz geçtim, düzelme arzusu bile kalmadı içimde sadece hayatımdan çıksına odaklıyım yine tayin dönemi geldi şansımı deneyim gitme fikri net artık ama ondan uzaklaşıcam diye çocuklarımı rezil de edemem dua edip bekleyeceğim nasip artık

Anlattıklarınıza göre biraz daha sabretmekten başka çare yok gibi görünüyor . Tayin zamanınıza daha çok mu var

Üzüldüm durumunuza ama belli ki kafanızda bitmiş ama yüreğinizde daha tam bitmemiş yani illa sevgi aşk demek değil bu korkularınız mı var sanki gelecek korkusu filan

Üzüldüm durumunuza ama belli ki kafanızda bitmiş ama yüreğinizde daha tam bitmemiş yani illa sevgi aşk demek değil bu korkularınız mı var sanki gelecek korkusu filan
Yok gelecek korkum yok boşanmanın külfeti korkutuyor galiba aynı yerde olup bir yerlerde karşılaşmak istemiyorum çünkü peşimi bırakmayacak böyle olursa sürekli çocukları bahane edip hayatımıza müdahale etmesini istemiyorum uzak olursak ve yanımda ailem olursa benle iletişim kurmak zorunda kalmayacak ve ilgisi zamanla düşecektir diye düşünüyorum

Bir ay var tayin dönemine ama puanım çok az istediğim yerin sınırlarına dahi girmem pek mümkün değil malesef
Muhtemelen gitmek istediğiniz şehirde aileniz vardır anlıyorum ancak madem durmakda zor geliyor ve sabredemiyorsunuz o halde ailenize en yakın ve puanınızın yettiği bir şehir var ise oraya gidebilirsiniz. Aklıma en son gelen bu .Allah kolaylıklar ve sabır versin kalmanız durumunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…