Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Tabi ki diyebilir o yüzden bizzat beyan etmek için mahkemede tarafların bulunması gerekiyor. Eşin mahkemeye gelmese bile süreç uzar sıkıntıya girer.
İşte ben imzalattığım için rahattım o yüzden sordum zaten. O zaman imzaladı ama oğlumla konuşurken sıra bana geldiğinde pişman olduğunu falan söylüyordu. Belki kadınla kavga etmişlerdir o yüzden öyle söylemiştir umarım yani neyse aniden öyle bi his çöktü Drama Queen lik yapıyorum biraz galiba

Ya şeyi sorcam anlaşmalı boşanma için imzayı attı diyelim, salonda tekrar ya ben boşanmayacağım vazgeçtim diyebiliyor mu?
Anlaşmalı boşanmada duruşma sırasında sorun çıkarmasa bile imzalar atıldıktan sonra iki haftalık bir cayma süresi oluyor umarım hiç itiraz etmez kurtulursun
Kesinlikle Adam kendini frenleyemiyor mu nedir gerçekten ben onun için iyi bir fırsattım, çocuğun da evin de tüm maddi sorumluluğunu ustlenmistim,kendisine de ayrıca aylık EFT yapıyordum,benim karım vardı zararım yoktu, totosu da eşya görmüştü sayemde,o evcimendi ben de öyleydim masrafli biri değildim fazla beklentim yoktu sadece sevgi saygı guleryüz..Beceremedi

Aile bütünlüğünün içine et sonra devamını istiyorum.
Çıldırmamak elde değil.
Ah aynen öyle sanki ben istedim böyle olmasını,dediğin gibi o evlilikten bisry olmayacağına iyice kanaat getirinceye kadar bekledim,bir yıl kadar izledim

Bunları yaptın diye kıymetin yok. Biraz cazgır, cadaloz, talepkar ve yiyici, beceriksiz, pişmiş aşı taş eden tür bir kadın olsaydın el üstünde tutulurdun.

Canım yıllardır gözünden biliyorym artık ne kadar sorun çıkacağını içkiden dolayı. Uzun zamandır aklımdaydı. Ortak arkadaşlarımızla gittiğimiz bir otelde kavga çıkardı sonrasında da bana saldırdı. Bende videoyu açıp telefonu ters çevirdim

Allah razı olsun canım. Anlaşmalıya yanaşmıyor asla.Keşke olsa ama öfkesinden kudurup olmasın diye elinden geleni yapacaktır. Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Seninde sürecin varsa kolaylıklar yoksa da iyi insanlarla karşılaşmanı dilerim.

Erkekler böylelerinin kıymetini bilmez zaten,onlar kendilerini kullanan kadınlardan hoşlanıyorlar
Umarım canım, yarın bir gün yine arar çocukla konuşmak için o zaman anlarız, hakkımızda hayırlısı olsun

Amin kuzum teşekkür ederim,sende kurtulursun inşallah

Bugün benim doğum günüm 24 temmuz.. 4 yılın sonunda eşim olmadan geçen ilk doğum günü babam ve sizin dışında paylaşacak kimsemin olmadığı ve ilk defa bu kadar buruk geçen bir doğum günü..31 olduğuma inanamıyorum ne çabuk geçiyor yıllar..

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…