MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
İşte ben imzalattığım için rahattım o yüzden sordum zaten. O zaman imzaladı ama oğlumla konuşurken sıra bana geldiğinde pişman olduğunu falan söylüyordu. Belki kadınla kavga etmişlerdir o yüzden öyle söylemiştir umarım yani neyse aniden öyle bi his çöktü Drama Queen lik yapıyorum biraz galibaTabi ki diyebilir o yüzden bizzat beyan etmek için mahkemede tarafların bulunması gerekiyor. Eşin mahkemeye gelmese bile süreç uzar sıkıntıya girer.
O zaman olabilir canım, tabi avukat daha doğrusunu söyler kanıtlanır inşallahBirkaç tane var altında tarihi yazıyor, garanti olsun diye çekmiştim
Anlaşmalı boşanmada duruşma sırasında sorun çıkarmasa bile imzalar atıldıktan sonra iki haftalık bir cayma süresi oluyor umarım hiç itiraz etmez kurtulursunYa şeyi sorcam anlaşmalı boşanma için imzayı attı diyelim, salonda tekrar ya ben boşanmayacağım vazgeçtim diyebiliyor mu?
KesinlikleBelli bir yaşa geldi, onun dengi kadınlar tecrübeli oluyor, ucuz numaraları yemiyorlar, yaldızlı sözlere kanmıyorlar. 30 yaş sonrası kadınlar her zaman duyguları ile hareket etmez, canının kıymetini daha iyi bilir, neyin ne olduğunu anlar. Ha bir de 3 evlilik yapmış, ikisinden ayrı ayrı birer çocuğu olan adama kaç talip çıkar? Çocuğuna nafaka vermek istememesinin bir nedeni de bu, ilkine veriyor, senin çocuğa da verse kalanı ile kimin gözünü boyayacak?
Son şansıydın belki de, o da biliyor ki senden sonra işi çok zor. Kafasızlığına yansın, iyi kullanamadı. Bari daha fazla çirkinleşmese, herşey kayıt altına giriyor, elin kadını göster dosyanı dese ne verecek? Bu rezilliklerini mi?
Ah aynen öyle sanki ben istedim böyle olmasını,dediğin gibi o evlilikten bisry olmayacağına iyice kanaat getirinceye kadar bekledim,bir yıl kadar izledimAile bütünlüğünün içine et sonra devamını istiyorum.
Çıldırmamak elde değil.
Olsun canım en azından kurtuldun zararın neresinden dönersen kardır, kaybeden sen değilsin her halükardaAh aynen öyle sanki ben istedim böyle olmasını,dediğin gibi o evlilikten bisry olmayacağına iyice kanaat getirinceye kadar bekledim,bir yıl kadar izledim
Bunları yaptın diye kıymetin yok. Biraz cazgır, cadaloz, talepkar ve yiyici, beceriksiz, pişmiş aşı taş eden tür bir kadın olsaydın el üstünde tutulurdun.KesinlikleAdam kendini frenleyemiyor mu nedir gerçekten ben onun için iyi bir fırsattım, çocuğun da evin de tüm maddi sorumluluğunu ustlenmistim,kendisine de ayrıca aylık EFT yapıyordum,benim karım vardı zararım yoktu, totosu da eşya görmüştü sayemde,o evcimendi ben de öyleydim masrafli biri değildim fazla beklentim yoktu sadece sevgi saygı guleryüz..Beceremedi
Canım yıllardır gözünden biliyorym artık ne kadar sorun çıkacağını içkiden dolayı. Uzun zamandır aklımdaydı. Ortak arkadaşlarımızla gittiğimiz bir otelde kavga çıkardı sonrasında da bana saldırdı. Bende videoyu açıp telefonu ters çevirdimNiye o kadar uzadı Mak mulk mu vardı ?
Ben anlaşmalı için çok ısrarcı oldum nafaka tazminat olmasın anlaşmalı olsun dedim yine olmadı
Basks ispat edecek malzeme yoksa ses kaydı kabul edilebilir de ses kaydı almak nereden aklına geldi o an onu merak ettim ben
Aldatma olayını zaten ispat çok zor
Allah razı olsun canım. Anlaşmalıya yanaşmıyor asla.Keşke olsa ama öfkesinden kudurup olmasın diye elinden geleni yapacaktır. Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Seninde sürecin varsa kolaylıklar yoksa da iyi insanlarla karşılaşmanı dilerim.Canım öncelikle Allah kolaylık versin
İzinsiz alınan ses kayıtları mahkemede kullanılamıyor diye biliyorum yine kullanırsın tabi süreci hızlandırabilir ama bence ses kayıtları ile tehdit ederek anlaşmalıya ikna etmeye çalış yoksa uğraşırsın , ha tabi fizikel şiddetin izleri varsa onunla darp raporu alıp kullanabilrisin çok işine yarar
Çocuk 8 yaşından küçük, velayeti sana verilir zaten isim konusunu da halledersin o zaman.
Umarım çok mutlu olursun çocuğunla beraber
Erkekler böylelerinin kıymetini bilmez zaten,onlar kendilerini kullanan kadınlardan hoşlanıyorlarAnlaşmalı boşanmada duruşma sırasında sorun çıkarmasa bile imzalar atıldıktan sonra iki haftalık bir cayma süresi oluyor umarım hiç itiraz etmez kurtulursun
KesinlikleAdam kendini frenleyemiyor mu nedir gerçekten ben onun için iyi bir fırsattım, çocuğun da evin de tüm maddi sorumluluğunu ustlenmistim,kendisine de ayrıca aylık EFT yapıyordum,benim karım vardı zararım yoktu, totosu da eşya görmüştü sayemde,o evcimendi ben de öyleydim masrafli biri değildim fazla beklentim yoktu sadece sevgi saygı guleryüz..Beceremedi
Amin kuzum teşekkür ederim,sende kurtulursun inşallahAllah razı olsun canım. Anlaşmalıya yanaşmıyor asla.Keşke olsa ama öfkesinden kudurup olmasın diye elinden geleni yapacaktır. Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Seninde sürecin varsa kolaylıklar yoksa da iyi insanlarla karşılaşmanı dilerim.
Amin.. mahkemeden gün alındı miErkekler böylelerinin kıymetini bilmez zaten,onlar kendilerini kullanan kadınlardan hoşlanıyorlar
Umarım canım, yarın bir gün yine arar çocukla konuşmak için o zaman anlarız, hakkımızda hayırlısı olsun
He yaAile bütünlüğünün içine et sonra devamını istiyorum.
Çıldırmamak elde değil.
27 temnuz diye biliyorum bende o yokken onun adına söylüyom hep bişileriAmin.. mahkemeden gün alındı mi
İyi yakınmış.27 temnuz diye biliyorum bende o yokken onun adına söylüyom hep bişileri
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlar dilerimBugün benim doğum günüm 24 temmuz.. 4 yılın sonunda eşim olmadan geçen ilk doğum günü babam ve sizin dışında paylaşacak kimsemin olmadığı ve ilk defa bu kadar buruk geçen bir doğum günü..31 olduğuma inanamıyorum ne çabuk geçiyor yıllar..
Mutlu yaşların olsunBugün benim doğum günüm 24 temmuz.. 4 yılın sonunda eşim olmadan geçen ilk doğum günü babam ve sizin dışında paylaşacak kimsemin olmadığı ve ilk defa bu kadar buruk geçen bir doğum günü..31 olduğuma inanamıyorum ne çabuk geçiyor yıllar..
Çok teşekkürlerDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlar dilerim