- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Evet bu iş oyuncak değil kesinlikle ve boşanıp tekrar evlenirse hiç bir çıkar yolun kalmaz kimsenin sana güveni kalmaz bu konuda. Bir süre sonra ailen bile sıkıntı çıkarabilir. Hem evlenmek istesen başkasıyla evlenirsin zaten denenmişi denemek niyeEvet anlaşmalı .Ama varya öyle bi nefret ediyorum ki beni mahfettiler kendiside aileside .Ellerinden geleni yaptı ailesi bosanalim diye .Sonrasında da haber gönderiyorlar çocuk var barışın tekrar evlenin diye .Sanki oyuncak bu .Hasta insanlar. canım çok yansada iyi oldu böylesi.
"Dini gerçekten bilip yaşayan insanlar değil bunlar dinle gelenegi karıştırıp kendilerine uyduran uydurukcu tayfa "bu cümle senin cümle değil mi başka konuda okudum .Ya o kadar beğendim ki bu cumleni kaydettim hatta :)Benim eş kişisinin ailesinin özeti resmen .Birde okuldaki herkes duydu bosandigimi.Nasil mahcubiyet yasadm.Terbiyesiz insanlar Allah'tan bulsunlar kedinin fareyle oynadığı gibi oyanyacaklar birakskEvet bu iş oyuncak değil kesinlikle ve boşanıp tekrar evlenirse hiç bir çıkar yolun kalmaz kimsenin sana güveni kalmaz bu konuda. Bir süre sonra ailen bile sıkıntı çıkarabilir. Hem evlenmek istesen başkasıyla evlenirsin zaten denenmişi denemek niye(dinimize göre de uygun değil başkasıyla evlenmeden aynı kişiyle evlenmek)
Evet canım ben zaten bu konuda kimseye karışamam herkesin dini yaşayış tarzı farklıdır sadece kendi bildiğimi hatırlatmak istedim çünkü bu konular çok hassas ve yeterince araştırıp aslını öğrenmeden de olmaz. Kendimce araştırırım okurum dinlerim bunun sonucunda bir düşünceye sahip olur onun doğruluğuna itibar ederim. Keşke herkes böyle yapsa. O zaman zaten ne eşini aldatan ne de el kaldıran olurdu. Çok sevindim dediğimi beğenmene"Dini gerçekten bilip yaşayan insanlar değil bunlar dinle gelenegi karıştırıp kendilerine uyduran uydurukcu tayfa "bu cümle senin cümle değil mi başka konuda okudum .Ya o kadar beğendim ki bu cumleni kaydettim hatta :)Benim eş kişisinin ailesinin özeti resmen .Birde okuldaki herkes duydu bosandigimi.Nasil mahcubiyet yasadm.Terbiyesiz insanlar Allah'tan bulsunlar kedinin fareyle oynadığı gibi oyanyacaklar biraksk
Haklısın canm güçlü durmak lazım .İşte acıyan bakislr rahatsz ediyor oda olmasaEvet canım ben zaten bu konuda kimseye karışamam herkesin dini yaşayış tarzı farklıdır sadece kendi bildiğimi hatırlatmak istedim çünkü bu konular çok hassas ve yeterince araştırıp aslını öğrenmeden de olmaz. Kendimce araştırırım okurum dinlerim bunun sonucunda bir düşünceye sahip olur onun doğruluğuna itibar ederim. Keşke herkes böyle yapsa. O zaman zaten ne eşini aldatan ne de el kaldıran olurdu. Çok sevindim dediğimi beğenmeneeş kişinin ailesinden esinlenerek kurdum bu cümleyi aslında mahcubiyet yaşayacak bir durum da yok ama insanlar kötü hissettiriyor. Boşanmak da evlenmek kadar doğal ki günümüzde bu oran çok yüksek zaten hala insanların öcü muammelesi yapması çok komik oluyor bişey söylemeye kalkan olursa herkes kendi hayatıyla ilgilensin deyiver seni yumuşak görürlerse her fırsatta hatırlatıp daha da üzerler güçlü ol
İyi bayramlar sanada ve herkese.Çok iyi olmuş Allah neşeni bozmasın,benim de ihtiyacım var şu sıralar sesim güzel değil kareoke yapsam rezil olurum sanırımİyi bayramlar kızlar
Dün gece Çeşmeden arkadaşlarımla buluştum birkaç kadeh birşey içtik sohbet ettik dertleştik dans ettik güldük ağladık eski günleri yad ettik kareoke bile yaptık (bebeleri kuzenim gile kakaladım yazlığı var onların burada)o kadar iyi geldi ki ben depresyondan çıkmanın yolunu depresyonu yaşamak yani sürekli ağlayıp sızlamak olduğunu zannederdim ama böylesi çok daha iyi oluyormuş ilk defa eşimin yokluğunu hissetmedim onların yanında:)
Ben pek iyi değilim kocam bugün gelip özürler diledi bi daha yapmicam dedi pişman gorunuyodu affetmek istemiyorum ama maddi durumum ve çocuklarımı da dusunyromİzmir'e döneyim daha da aktif olurum,bekar hayatına geçiş yapcam direkt6 yıl evlilik yetti bana siz neler yapıyorsunuz
Amin. Benim ses iyidir baya lisede yarışmaya katılmıştım hattaİyi bayramlar sanada ve herkese.Çok iyi olmuş Allah neşeni bozmasın,benim de ihtiyacım var şu sıralar sesim güzel değil kareoke yapsam rezil olurum sanırımbenim bebeleri kakalayacak bir yerde yok bide emmeleri lazım diye bırakamıyorum da
Canım bence düşünme bile, şiddetin affı olmaz yapan bir daha yapar alışır artık.Özür dilerler yine yaparlar iki özrüne pişmanım demesine kanma. Bebeklerin küçük onları düşünüyorsun ama annelerine şiddet uygulayan bir baba ile mutsuz bir evde büyüyeceklerine böylesi çok daha iyi. Maddi durum ise ailenin yanındasın zaten onlar senin her zaman yanında olur sonrada bir iş bulur kendi gelirini sağlarsın. Bunu kendine de çocuklarına da yapma lütfenBen pek iyi değilim kocam bugün gelip özürler diledi bi daha yapmicam dedi pişman gorunuyodu affetmek istemiyorum ama maddi durumum ve çocuklarımı da dusunyrom
Süperrrİyi bayramlar kızlar
Dün gece Çeşmeden arkadaşlarımla buluştum birkaç kadeh birşey içtik sohbet ettik dertleştik dans ettik güldük ağladık eski günleri yad ettik kareoke bile yaptık (bebeleri kuzenim gile kakaladım yazlığı var onların burada)o kadar iyi geldi ki ben depresyondan çıkmanın yolunu depresyonu yaşamak yani sürekli ağlayıp sızlamak olduğunu zannederdim ama böylesi çok daha iyi oluyormuş ilk defa eşimin yokluğunu hissetmedim onların yanında:)
Ya o değilde şu Zeynoya birşeyler söyleyelim barışmasa bari yaaSüperrr
İyi bayramlar canım harikasın ya evet yası içine atmamak lazım ama ağla ağla nereye kadar çok sevindim demek ki artık toparlanma dönemine girdinİyi bayramlar kızlar
Evet bence de hamileyken şiddet uygulamıştı bir de psikopat, kıza neler yapar Allah bilir gemileri suya indirmese bari iki üzüldüm lafınaYa o değilde şu Zeynoya birşeyler söyleyelim barışmasa bari yaakendi elleriyle kendini yakacak.
Evet ya bu işin aşamaları vardıİyi bayramlar canım harikasın ya evet yası içine atmamak lazım ama ağla ağla nereye kadar çok sevindim demek ki artık toparlanma dönemine girdinbundan sonrası çok daha kolay olur
Off inşallahhhh indirmez, bunun sonu cinayete kadar gidiyor Allah korusun görüyoruz hep böyle başlıyor sonra özür diliyor yine yapıyor böyle böyle gidiyorEvet bence de hamileyken şiddet uygulamıştı bir de psikopat, kıza neler yapar Allah bilir gemileri suya indirmese bari iki üzüldüm lafına
Benimkide sezeryan oldu ikiz oldukları için, birkaç gün sonra geldi sütum, genel anestezi miydi? Doğum hikayeniz nasıl oldu çocuklarınızda? Evet bende alcam aklım evde kalmayacak ikisine birden yeter mi çıkardığım süt ondan emin olamadım sadece.Ne güzel keşke benim ses de güzel olsaAmin. Benim ses iyidir baya lisede yarışmaya katılmıştım hattaBenim bebiş sezeryanla dünyaya geldi ve erken doğum olunca bide stresten falan sütüm az geliyordu ondan alışamadı Miran, çok emziremiyorum ara sıra yani yoksa bende içmem:)Kuzum süt sağma makineleri var ya onlardan al sağarsın dolaba koyarsın bırakırsın illa yanında kalman gerekmez benim büyük oğlandan kalma var çalıştığım için almıştım, çok emiyordu bide normal doğum olunca hemen gelmişti:))
Haklısınız ama emin olamıyorum işte,size bakıyorum mesajlarınıza bakıyorum herşey yolunda görünüyor, herşeyi belirlemişsiniz bi hayatınız var işiniz eviniz arkadaşlarınız.guclu birisiniz ama ben öyle değilim hayatta hiçbir şeyim yok düzgün bi hayatım olmadi annesiz büyüdüm maddi durumumuz o kadar iyi değildi bi tek eşime aşık oldum ailesi beni istemedi evlendim o da fos çıktı çocuğumuz bi olsun düzelir dedim ama ilk başlarda olmadı tüp bebekle oldu son çare şimdi o kadar emek verdikten sonra da bırakıp gitmek istemiyorum güvenmek istiyorum, çocukları sever kendisi tüp bebek için o kadar para harcadı belki iyi bir baba olur diyorum bilmiyorum işte bi umut..Canım bence düşünme bile, şiddetin affı olmaz yapan bir daha yapar alışır artık.Özür dilerler yine yaparlar iki özrüne pişmanım demesine kanma. Bebeklerin küçük onları düşünüyorsun ama annelerine şiddet uygulayan bir baba ile mutsuz bir evde büyüyeceklerine böylesi çok daha iyi. Maddi durum ise ailenin yanındasın zaten onlar senin her zaman yanında olur sonrada bir iş bulur kendi gelirini sağlarsın. Bunu kendine de çocuklarına da yapma lütfen
Hoşgeldiniz ikinci boşanma ilke göre daha zor karar verdiriyor probleminiz ne anlatmak ister misinizBenim de ikinci evliliğimdi, sanırım ben de o yolda ilerleyeceğim