-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Benim de hiç güzel anım yok ve ben de mahkeme gününü düşünür dururdum ama ilk duruşma geçti hiçbir şey hissetmedim,aksine içim kıpır kıpır heyecanliydim
Amin canım sağolSanmıyorum ki size bir zarar verebilsin. Allah fırsat vermesin.
Durum zaten bu kadar yıpratıcı iken efendi gibi beceremiyorlar ayrılmayıda, hayır yani evliliği de becerememişsinAllah herşeyin sabrını verir, size sabırlar diliyorum..
Amin canım sağol
Evet yani beni evden kovan aşağılayan hakaret eden aldatan ve buna rağmen boşanma lafları eden bir tatlı sözü olmayan kendisi psikolojik şiddeti yetmezmiş gibi,şimdi neyin kafası bu anlamadım.Zaten o evde mutsuzsun,çocuğum için endişeliyim bunlar yetmezmiş gibi davayı uzatması artı bir de ceza davası vs hiç hoş değil Allah uğraşlarını boşa cikarsin onun kötü niyetli
Amin çok sağolun.Ayri yaşarken ne sorunumuz varmış,nereden cikarmisim boşanma işini,öyle devam edebilirmisiz arada o bana ben ona gidermisim çocuk için bir araya gelme maksatliNe olacaktı yani, her şeyi sineye çekip oturmanzi bekliyormuş demekki. Allahım nasıl insanlar var?! Yürekten diliyorum, Allah kötülüklerine fırsat vermesin. Inşallah bundan sonraki hayatınızda size zarar vermeyi bırakın etrafınızdan bile geçemez.
Anlaşma protokolünde nafaka ile ilgili ne yazdığına bağlı..Nafaka miktarı ve nafaka ödemesine ne zaman başlanacağı belirtiliyor,ona göre ödüyorKızlar anlaşmalı boşanmada çocuklara nafaka veriliyo mu ayrı dava mi accaz nafaka için? kendim için değil çocuklar için istiyorum
Doğru demiş. Dost hayatınin resmilestirilmis halini istemiş malb.kuAmin çok sağolun.Ayri yaşarken ne sorunumuz varmış,nereden cikarmisim boşanma işini,öyle devam edebilirmisiz arada o bana ben ona gidermisim çocuk için bir araya gelme maksatli
Hem ayranım dökülmesin hem... Beyefendideki keyfe bak istediği gibi hayat yaşayacak isteyince de karım çocuğum vardı benim diyecek. Bu erkeklerin gamsızlığına, vurdum duymazlığına, çirkefliğine,kurnazlığına ben akıl sır erdiremiyorum. Sorsan kadınlara fena derler şeytana pabucu ters giydirirler. Allah kurtarmış bundan sonra da korusun sizi inşallah.Amin çok sağolun.Ayri yaşarken ne sorunumuz varmış,nereden cikarmisim boşanma işini,öyle devam edebilirmisiz arada o bana ben ona gidermisim çocuk için bir araya gelme maksatli
Güçlerimizi birleştirelimHosbuldum harikasiniz ❤❤
HoşgeldinizHosbuldum harikasiniz ❤❤
Amin çok sağolun.Ayri yaşarken ne sorunumuz varmış,nereden cikarmisim boşanma işini,öyle devam edebilirmisiz arada o bana ben ona gidermisim çocuk için bir araya gelme maksatli
Ben mecbur çağırırım büyük oğlum için,ama seninkiler küçük çağırmak zorunda değilsin,tamam canım ayrıntıları özelden konuşalım şimdi burada sünnet muhabbeti yapmayalımÜzüldüm, baba en önemli şey tabi
Ben Konya'dayım düğün yapacam ama bizim evin küçük bi bahçesi var orda aile arasında düşünüyorum,bebekken işi bitirmek lazım ben eşimi çağırmıcam ama kızar diye korkuyorum,neyse yapcak birşey yok tabi konuşup halledelim benim içinde iyi olur
İnsan karısını düşünmüyorsa bari çocuğunu düşünürAmin sağolun sizin de ..
Boşanma lafını diline dolayan kendisi iken davayı benim açmış olmamı,çocuğa nafaka bağlanmasını vs yediremiyor.Bir gün dedim nafakayi silelim gel anlaşmali bosanalim bedava,hayır dedi hesaplar görülecek ..Bu neyin kini anlamış değilim kendisi bu noktaya getirdi şimdi de intikam peşinde
Canım yazılması lazım,özelden yardımcı olayım hazırlamana istersen,karar vermene cok sevindim bu aradaKızlar anlaşmalı boşanmada çocuklara nafaka veriliyo mu ayrı dava mi accaz nafaka için? kendim için değil çocuklar için istiyorum
SağolunCanım yazılması lazım,özelden yardımcı olayım hazırlamana istersen,karar vermene cok sevindim bu arada
Bosanma sözleşmesi gibi bir sey hazırlanıyor. Ona yazmaniz yeterliKızlar anlaşmalı boşanmada çocuklara nafaka veriliyo mu ayrı dava mi accaz nafaka için? kendim için değil çocuklar için istiyorum
Aynen canım,adam ayrı yaşarken gündüz gelip çocukla oynuyordu gece çocuk yatınca gidiyordu.Ben de her gün yanında taşıdığı çantayı karistiriyordum gizlice,bir gün baktım külot, parfüm, şort var..başka bir gün de havlu diş fırçası şarj aleti vs..yani yatılı gittiğin yere götüreceğin şeyler .mahsus dedim ki geç oldu sabah nasılsa yine geleceksin kalabilirsin burada,yok kalmam kalmak istemiyorum ben dediHem ayranım dökülmesin hem... Beyefendideki keyfe bak istediği gibi hayat yaşayacak isteyince de karım çocuğum vardı benim diyecek. Bu erkeklerin gamsızlığına, vurdum duymazlığına, çirkefliğine,kurnazlığına ben akıl sır erdiremiyorum. Sorsan kadınlara fena derler şeytana pabucu ters giydirirler. Allah kurtarmış bundan sonra da korusun sizi inşallah.
İşte buna anlam veremiyorum.Onun babalığı beş para etmiyor artık gözümdeİnsan karısını düşünmüyorsa bari çocuğunu düşünür
Umarım bir an önce kurtulursunuz,Allah sabır versin