Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Yok sert değil de haklı bir tepki özel hayat sonuçta, benimki de uyumadı yine gaz sancısı nedeni ile rezene çayını sipariş ettim ama gelmedi daha,yorgunuz biraz haliyle
Evet tam denize gidicez şimdi uyudu sıparezene çayı işe yarar umarım:)

Nerdeeee vermek almasında hem kendi hem ailesini maddi doyuruyoduk zaten
Bitek çalışan paralı kadın olarak bakılıyordum sanırım
Bende öyle babasının borçlarını ödüyorduk,bide babası evime kadar gelip yuvanı bozma kızım bizim oğlan etmiş bi hata erkektir olur öyle affet diyor, dediği zaten saçmalık ama bizim evliliğimizi düşündüğünden de değil kendi borçlarını düşündüğünden,kusura bakma senin borçlarını ödemek için çalışmıyorum ben kendim ve çocuklarım var için çalışıyorum ona da söyledim bunları zaten.

Hep aynılar bizimkinin de evlenmemizi istemiyorlardı çalışıyor eve para giriyor diye yıllarca halasının borçlarını ödedi. Sırf alınmasın küsmesin diye ailesi yanlışlarını bile söylemiyordu kafasına göre karılarla kızlarla. (Babasıyla küs, babanneleri ailesi gibiydi)

Bi insan çocuğunu niye kullanır ya? borcunu ödemesi için mi yaptınız onu zaten genç ve yeni evli bırak kendi dertleriyle uğraşsınlar.Bide alınmasın küsmesin diyeymiş.Erkek çocuklarını her istediğini yapabilme hakkı varmış gibi büyütüp,yetiştirmeyi bilmeyen insanlar yüzünden biz üzülüyoruz.

Aynen öyle zaten çok cahillerdi onların yetiştirdiği erkek başka türlü olamazdı. Kadına tüm çileyi reva gören bi aileydi. Benden uzak başkasına direk olsunlar

İnşallah, olsun arabaya koyun orda uyusun sizde oğlunuzla denize girersiniz
Ahh mümkün mü keşke
Hem getirene kadar uyanır uyanınca da kıyameti koparır bensiz giriyorlar diyeonu uyanık götürüp denize giridirip biraz etrafı inceletip ondan sonra gölge bir yerde sallayarak uyutmak lazım,ondan sonra giriyoruz bizde denize mümkün olmuyor başka türlü

Ne güzel çok tatlıbenimkiler henüz küçükler genelde uyuyorlar ve o kadar hareketli değiller

Ne güzel çok tatlıbenimkiler henüz küçükler genelde uyuyorlar ve o kadar hareketli değiller
3.aydan sonra hareketlenirler sürekli uyumuzlar o zamanda keşke eskisi gibi olsalar dersin tadını çıkar:)) benimki 3.5 aylık,6. Aydan sonra daha da fena oluyorlar özellikle aman dikkat

Bende yeni bosandm arkadaşlar .2 ay oldu .Konumu bilenler vardr belki .Baya linclenmistim burda bosanmiyorum diye .Arkadaşlar haklılardı tabi.Beni aşsağılayn ,hiçbir seyimi beğenmeyen ,ne yaparsam yapaym yüzü gülmeyen,kafayı anasiyla,ablasıyla bozmuş ,kendisinden korkup agliyorum diye boğazimi sıkan ve kavga anında tek cevap versem beni öldürecek bir insan müsvettesinden bosandm.Ben eşime saplantılydm.Defalarca kez küfür etti kovdu,her kötülüğü yaptı yine de gitmedim bırakamadım .En son sabır taştı bu sefer de ben Bosanalim dedim.Bosandık.Kendisi sonrasında dalga geçer gibi senin yüzünden boşandk ,karı olaydin bu hale gelmezdik diyen bir dengesiz.İnanilmaz eziyetler gorupte bosanamayan varsa benim eski konulari okumalarını tavsiye ederim .

Canım hatırlıyorum ben seni, o adamdan kendini kurtarmana çok sevindim tebrik ediyorum hayırlı olsun, bundan sonra hep mutlu olursun umarım

Ben görmüştüm konunuzu,o adamdan kurtulabileceginize hiç ihtimal vermemiştim bende aynı durumdayım şu an, tebrik ederim sizi darısı başıma

Geçmiş olsun gözün aydın,böyle adamlardan kurtulmuş olduğumuz için seviniyoruz burda kimse linçlemiyor linçlemezde clovee demişti sanırım hepimiz yaralı kuşlarız diye onlar zaten hiç suçlu olmazlar canım boşver ne dediğini ne demediğini önemli olan bitmiş olması umarım şuan daha iyisindir. Sanıyorum anlaşmalı boşandın.

Ben görmüştüm konunuzu,o adamdan kurtulabileceginize hiç ihtimal vermemiştim bende aynı durumdayım şu an, tebrik ederim sizi darısı başıma
Hakkınızda hayirlisi neyse o olsun.Bazen olmayınca olmuyo işte ne yapsan olmuyo.Artik kendimi geçtim evladımı dusunyrm.İns.beni yaniltirda evladına babalık yapar ,arar sorar görur .ins bu kez yanilrm.

Evet anlaşmalı .Ama varya öyle bi nefret ediyorum ki beni mahfettiler kendiside aileside .Ellerinden geleni yaptı ailesi bosanalim diye .Sonrasında da haber gönderiyorlar çocuk var barışın tekrar evlenin diye .Sanki oyuncak bu .Hasta insanlar. canım çok yansada iyi oldu böylesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…