- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.150
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
MaşallahMerhaba Hanımlar
Bende 5 ay oldu boşanalı. İhanete uğradım anlayacağınız aldatıldım. Önce çekişmeli açtım davayı boşanmak istemiyordu yüzsüz. Ardından anlaşmalı ayrıldık. Çok uzasın istemediğimden ortayı buldum diyeyim. Bir kızım bir oğlum var. Çok şükür süreci az zahmetli atlattım. Çocukların psikolojisi iyi hatta kaliteli vakit geçiremedikleri babalarıyla şimdi daha mutlu bir ilişkileri var. Tabi yaşananları çocuklardan saklamayı tercih ettim. Aldatıldığımı söylemedim. Daha çok ufaklar olumsuz etkilenmelerini öfke ya da üzüntü duygusuyla büyümelerini istemedim. Severek evlenmiştik. Çok canım yandı; ağladım, üzüldüm ama şimdilerde toparladım. Düzenim oturttum ve herşey iyi gidiyor.
Öyle oluyor cidden,karı kocalık bitiyor ama anne babalık bitmiyor konuşmak bile canımı sıktıysa bide görüşmeye başlayınca n'olacak bakalım, neyse iki dakika çocukları bırakırken tahammül edebilirim galibaBoşanma sürecinde ne kadar az iletişim o kadar iyi oluyor. Ben bir kere mesajlaşmak zorunda kaldım anlaşmalı protokol için onda bile canım sıkıldı. Tabi sizin çocuklar olduğu için bu duruma alışmanız gerekecek ama boşanma gerçekleştikten sonra daha rahat olur canını sıkma. Erkekler böyle ele geçen fırsatı değerlendirmek için ve istese konuşmaz benimle diyerek yaklaşıyorlar halbuki sen çocuklarını düşünüyorsun. Neyse suçunu kabul etmesi de bir erdemdir bunu yapamayan amipler de mevcut
Allah bozmasın hep mutlu olunMerhaba Hanımlar
Bende 5 ay oldu boşanalı. İhanete uğradım anlayacağınız aldatıldım. Önce çekişmeli açtım davayı boşanmak istemiyordu yüzsüz. Ardından anlaşmalı ayrıldık. Çok uzasın istemediğimden ortayı buldum diyeyim. Bir kızım bir oğlum var. Çok şükür süreci az zahmetli atlattım. Çocukların psikolojisi iyi hatta kaliteli vakit geçiremedikleri babalarıyla şimdi daha mutlu bir ilişkileri var. Tabi yaşananları çocuklardan saklamayı tercih ettim. Aldatıldığımı söylemedim. Daha çok ufaklar olumsuz etkilenmelerini öfke ya da üzüntü duygusuyla büyümelerini istemedim. Severek evlenmiştik. Çok canım yandı; ağladım, üzüldüm ama şimdilerde toparladım. Düzenim oturttum ve herşey iyi gidiyor.
Amin çok teşekkür ederim güzel temenileriniz için.Maşallahçocuklara söylememek en doğrusu olmuş. Sonuçta senin ne kadar için yansa da onların babası ilerde büyüyüp sorgularlarsa o zaman doğruyu öğrenirler zaten. Benim davam da çekişmeli açıldı avukatım karşı taraf belki korkar da anlaşmalıya yanaşır diye tazminatı yüksek tuttu. Bakalım inşallah bir an önce biter biz de o günleri görürüz,hakkımızda hayırlısı olsun. Teşekkür ederiz bizimle yaşadıklarınızı paylaştığınız için. Rabbim size ve yavrularınıza hayırlı ömür nasip etsin
Amin inşallahAllah bozmasın hep mutlu olun
Seninle aynıyız bende aldatıldım boşanma sürecindeyim iki çocuğum var ve severek evlenmiştim çok severek hemde, sen ne güzel durumunu düzeltmişsin darısı bana ve buradaki herkese inşallah
Cnm eski mesajlara bakiyodum da bu konunun,sevgili olduğunuzu yazmamıştın şaşırdım baya,ona göre daha çok yardimci olurdumOh iyi çakmışsın lafı hiç acımayacaksın bunlara değer verip adam yerine koydukca şımarıyorlarbenim eskiden beraber olduğum kişi eşimin kuzeniydi, şimdiye kadar kimseye anlatmadım şimdi de uyku sersemi anlatıyorum pişman olmam inşallah bununla ilgili çook şeyler yaşadım rezil olmayayım diye başka bir hikaye uydurup anlatmıştım buradaki bazı kişilere de ama saklayacak birşey yok öyleydi işte. Vakit bulduğum bi zaman uzun uzun anlatırım hikayeyi nasılsa gizli burası kimse göremez beni tanıyanlar falan
Sen daha çok gençsin,bu arada yaş 22 olduğuna göre okuyor musun henüz okuyosan ne okuyosun?Bende 29 yaşındayım bu arada daha 30 olmadan yaşamış öğrenmiş olduk çoğu şeyi:))
Vallahi bende aklıma geldikçe bizim gibi olan, evinde huzursuz olan herkese dua ediyorum. Rabbim hiçbir kadını mutsuz etmesin, hiçbir kız çocuğunu kötülerle karşılastirmasin
Nerdeeee vermek almasında hem kendi hem ailesini maddi doyuruyoduk zatenBu nasıl bi yüzsüzlük, o kadar düşmüş demek neyseki kurtulmuşsun ondan, benim eşim evi ve arabayı bana bıraktı ama ben Türkiyeye döndüğümde hamileyken o da ardımdan döndü konuşmak için, o sırada bosanacagimi ve ikisinin tabusunu da komple bana devretmesini istedim elimde delillerim var süründürürüm seni dedim zaten verecektim dedi ama hiç sanmıyordum
Bendee bendeee.Nerdeeee vermek almasında hem kendi hem ailesini maddi doyuruyoduk zaten
Bitek çalışan paralı kadın olarak bakılıyordum sanırım
Al işte ben bu yüzden tanıdık çıkmasını istememiştim keşke yazmasaydım bunuCnm eski mesajlara bakiyodum da bu konunun,sevgili olduğunuzu yazmamıştın şaşırdım baya,ona göre daha çok yardimci olurdum
Aynen öyle o kadar çok duyuyorum ki çocuk icin bosanamayanlarıDeğil mi bende anlamıyorum kavga gürültünün olduğu ve anne babanın mutsuz olduğu bir evde büyümek çok daha kötü,senide tebrik ediyorum inşallah bundan sonraki hayatında çocuğunla beraber çok mutlu olursun
Cnm ama adam seni evli olduğun halde öptü, sarhoşluğunuza vermiştim demek ki bu yüzdenmis adam sana hala takık unutamamıs belli ki, şimdi bosanacagini da duymuştur başına bela olmasin dikkat et kendine.Al işte ben bu yüzden tanıdık çıkmasını istememiştim keşke yazmasaydım bunu
Kuzum bunların hepsi üniversite yıllarında yaşandı bitti,ben sadece eşime söyleyip söylememe konusunda danışmıştım,o detayı vermek istemedim. Ayrıca o kadar da önemli bi konu değiil aylar öncesinde yazmıştım zaten.
1- ben sarhoş değildimCnm ama adam seni evli olduğun halde öptü, sarhoşluğunuza vermiştim demek ki bu yüzdenmis adam sana hala takık unutamamıs belli ki, şimdi bosanacagini da duymuştur başına bela olmasin dikkat et kendine.
kötü niyet aramayın ben sizi düşündüğüm için söyledim siz daha iyi bilirsiniz ben tanımıyorum siz tanıyorsunsunuz sonuçta, kapatalım tamam sıkıntı yok, kusura bakmayın aramız bozulsun istemem çok tanısmıyoruz ama seviyorum sizi1- ben sarhoş değildim
2- o öyle biri değil,o gün annesini kaybetmişti ve birazcık da içmişti
3-ayrılalı 8-9 yıl oldu ben evlendim çocuklarım oldu onunda bir sürü sevgilisi, yani bu süre birbirimizi unutmak için yeterli
4-Eşim beni aylardır aldatırken ben bunun için suçluluk duymayacağım
5- bu konu çoktaaan silindi gitti bu siteden fil hafızası varmış sende de
6- bu konu artık kapanabilir mi?
Yok kötü niyet aramadım da bu konuyu böyle yazman hoşuma gitmedi sadece açıklama yapma ihtiyacı hissettim boşu boşuna, özeldende yapabilirdin uyarını, neyse önemli değil sağol yinedekötü niyet aramayın ben sizi düşündüğüm için söyledim siz daha iyi bilirsiniz ben tanımıyorum siz tanıyorsunsunuz sonuçta, kapatalım tamam sıkıntı yok, kusura bakmayın aramız bozulsun istemem çok tanısmıyoruz ama seviyorum sizi
Açıklama yapmanıza bile gerek yoktu sizin bi suçunuz yok ki,neyse tekrar kusura bakmayınYok kötü niyet aramadım da bu konuyu böyle yazman hoşuma gitmedi sadece açıklama yapma ihtiyacı hissettim boşu boşuna, özeldende yapabilirdin uyarını, neyse önemli değil sağol yinede
Biliyorum, önemli değil.Açıklama yapmanıza bile gerek yoktu sizin bi suçunuz yok ki,neyse tekrar kusura bakmayın
Yok sert değil de haklı bir tepki özel hayat sonuçta, benimki de uyumadı yine gaz sancısı nedeni ile rezene çayını sipariş ettim ama gelmedi daha,yorgunuz biraz haliyleŞu dönemde hepimiz biraz gerginiz,bide benim bebiş dün gece beni hiç uyutmadı o yüzden ekstra gerginimyapacak birşey yok biraz sert tepki vermiş olduğumu kabul ediyorum:)