Evt genel anestezi oldu,
Çocuklarınız dediğin için ikisini de hemen kısa şekilde anlatayım:)
Büyük oğlumda gün içinde sancılar hafif hafif yokluyordu ama bir hafta sonra sezeryan olacaktım o yüzden hiç kale almadım,derken yattım gece yarısında ıslaklık ile uyandım meğerse suyum gelmiş nisanla beraber ben idrar kaçırdım falan sandım lavaboya gidince anladım nişanın nolduguna bakmıştım çünkü bide hafiftan sancı başladı tabi eşimi uyandırdım gece araba ile gittik hastaneye eşim de bizim çok yakın iki arkadaşımız var onlar da bizim gibi çift onları çağırdı sadece hastaneye gittiğimizde açıklık oluşmuş tabi ama hemen doğuma almadılar arkadaşlarımız geldi bi süre dördümüz hastane odasında oturduk şaklabanlıklar yaptılar sağolsunlar,tabi sancılar gelip gelip gidiyordu en sonunda doğum başlayınca sadece beni aldılar içeriye eşimi almadılar doğum anı epey zordu son ıkınmamda inanılmaz bi rahatlama geldi ve o muhteşem sesi duydum
aileler de sonradan geldi yani doğumdan çıktıktan sonra:)
İkincisinde yine gün içinde sancılar vardı ama henüz çok erken olduğunu düşünüyordum,sonra yine gece yarısı (benim oğlanların zaman ayarlaması
) sulu kanama oldu tabi evde oğlumla yalnızdık oğlum uyuyordu,onunla beraber gittim hastaneye taksiyle sancı da vardı tabi gittiğimde doğum başlamıştı içeride tutmaları için bir sebep yoktu çok çok korktum o sırada ultrasonla baktılar benim oğlan ters dönmemiş yani sezeryana alınmam gerekiyordu acilen,annemi aradım doğuma almadan önce oğlumu o yakın arkadaşa bıraktı geri geldi ve ölümüne korkarak sezeryana alındım,zor bir doğum olmuş benim kalp hızım yavaşlamış geri kapatmayı bile düşünmüşler bir gün sonra uyanmışım bir gün yoğun bakımda kalmışım, bebeğim kuvez de idi tabi, çoğu kişi de gelmiş eşim dahil böyle işte ikincisi o kadar hoş değil ama yapacak birşey yok:) şu an hepimiz sağlıklıyız önemli olan o