- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
-
- Konu Sahibi umudumvarhala
Cocugum var. Ama ayrildigimdan beri sessiz sakin kizim inanin gül gibi acti. Kendine guvenen, ne istedigini bilen, neseli bi kiz oldu. Okulda notlari hic bu kadar iyi olmamisti. 18 sene ve 60+ kilo sonra olmasina ragmen mutluyum simdi. Cunku artik BEN diyorum. Baskalarina bakma cnm kendine ve cocuguna odaklan. KimÖyle mi diyorsunuz çocuğunuz var mıydı peki ? Ben de boşanıyorum çocuğum da var birgün çok iyi oluyorum bir gün karşımdaki beni kazanmak icin gram uğraşmadı yıllarım çöp oldu diye üzülüyorum mutlu evlilikleri görüyorum içim acıyor sonra da diyorum olması gereken buydu o oldu kendine gel
Sindirme politikasi. Bosanacak adam seni beklemez, gider davayi acardi. Ama ne diye dava acacak ki, annemle kavga etti diye mi? Hakim de guler. Ergen misin sen annenle karin arasinda denge kuramadin mi der.Off neler dedim bir bilseniz. Ben ailesiyle de 3 kez konuşmaya çalıştım evime davet ettim fln gelmiyorlar. ben hazır hissettiğimde boşanacakmış beyimiz benden
Doğru söylüyorsunuz ben de çoğunlukla böyle düşünüyorum da arada gelgitlerim de olmuyor degil isteCocugum var. Ama ayrildigimdan beri sessiz sakin kizim inanin gül gibi acti. Kendine guvenen, ne istedigini bilen, neseli bi kiz oldu. Okulda notlari hic bu kadar iyi olmamisti. 18 sene ve 60+ kilo sonra olmasina ragmen mutluyum simdi. Cunku artik BEN diyorum. Baskalarina bakma cnm kendine ve cocuguna odaklan. Kim
Ne yapmis ne demis hic seni ilgilendirmesin. Allah yardimcin olsun
Ben de aynı şeyi düşündüm boşandım.bosandiktan sonra ilk hatırlıyorsun sonra berbat hissediyorsun.yuvani koru.sorunlarinizi konuşarak cozebilirsinizBoşanma aşamasındayım ve ben beklentimi gerçekçi tutuyorum. Şöyle ki; Boşandıktan sonra mutlu olmayı hayal etmiyorum. Çünkü bir oğlum var ve 37 yaşındayım. Boşanma davası bitene kadar zaten olurum 39. O saatten sonra biri hayatıma girecek de, mantığıma uyacak da, adamı azıcık sevecem de, evlenecem de mutlu olacam.... Çooook uzak hayaller bunlar. Ben boşanmaya karar verirken kar-zarar analizi yaptım. Evliyken çok mutlu olduğum zamanlar vardı ama çok acı çektiğim zamanlar artık ağır basmaya başlamıştı. Huzur hiç yoktu artık. Ve bende kopma noktası, oğlumun bazı şeylere şahit olması oldu, artık çocuğumun psikolojisi ciddi zarar görmeye başlamıştı. Ben de eşime olan gerginliğimi çocuğa yansıtıyordum, babası da... Olan çocuğa oluyordu.
Ben boşandıktan sonra sadece huzur hayal ediyorum. Mutlu bir çocuk yetiştirmek, huzurlu bir hayat. Mutluluk beklentim yok.
Bana çocuğumun gözünün önünde şiddet uygulayan adamla neyi konuşarak çözeceğim Allah aşkına?Ben de aynı şeyi düşündüm boşandım.bosandiktan sonra ilk hatırlıyorsun sonra berbat hissediyorsun.yuvani koru.sorunlarinizi konuşarak cozebilirsiniz
Boşanma nedeniniz nedirbiz de sürekli kavga eder olduk en son yine geçmişte yaşadıgımız olaydan dolayı kavga ettik birbirimize sövmedigimiz laf kalmadı her seferinde boşa o zaman diyorum en son dedigi cocuk büyüsün herkes yoluna gidermiş bıktım artık annesinden annesini benden üstün tutmasından 4 tane cocugu var her seferinde benim esim koşuyor 3 yaşında cocugum var calısan insanım geçen sene yine beni bi basıma bırakıp anasını memlekete götürdü cocugum atesler içinde yandı kulagı şişdi hiç ders almyor hastanelere ben tasıdım bu mu adamlık babalık ya
boşanmadıkBoşanma nedeniniz nedir
Boşanma nedeniniz nedirboşanmadık
O nasıl esmiş öylemisafirliğe gidecektik kv ile takıştık. kv ile tartıştım diye eşim boşanmak istiyor.
Siz ne zaman evlendiniz ki boşanıyorsunuz yoksa karıştırıyormuyum yeni mi evliydiniz onu merak ettimBen de bosaniyorum. Az kaldi bitiyor cok sukur. Ve simdiden cok mutluyum!! Insallah sizde mutlu olursunuzz
18,5 yil olduSiz ne zaman evlendiniz ki boşanıyorsunuz yoksa karıştırıyormuyum yeni mi evliydiniz onu merak ettim
Bana o kadar umut oldu ki bu yazdıklarınızBoşanalı 1,5 yıl oluyor. Allah’a şükürler olsun mutluyum
Boşanırken acıdan öldüm öldüm dirildim, süründüm, mahvoldum. Geçecek diyenlere inanamadım nasıl geçecekti? Ölsem mezarımda bile acı çekecektim nasıl iyileşebilirdim?
Çok iyi iyileşiliyor arkadaşlar;kesin bilgiAllah’a binlerce kez şükürler olsun çok iyiyim kızımla çok mutluyum. O da büyüdü bana arkadaş gibi oluyor. Azıcık aşım kaygısız başım takılıp gidiyoruz.
Boşandıktan sonra mutlu olabilmek de bazı etmenlere bağlı. Aile yanında mı yaşıyorsunuz, kirada mısınz, kaç çocuk var, geliriniz ne kadar, nafaka yüksek mi.. tüm bunlar boşanma sonrası hayat için önemli şeyler.
Pandemiye kadar çalışıyordum, pandemide hiç çalışamadım. İnş bitince işe başlayacağım. Boşanırken akıllılık ettim ve yüksek nafaka bağlattım. Binlerce kez şükürler olsun kendi evimdeyim. Çok yüksek bir model olmasa da işimi gören bir arabam var. Bir de işe başlarsam bir de yol arkadaşı bulursam kendime daha da mutlu olacağım.
Sevgili güzel kadınlar; boşanma sonrası çok iyi imkanlara sahip olamayabilirsiniz ama lütfen depresyona girip köşeye çekilmeyin. Çok çalışın, yorulana bayılana kadar çok çalışın. Hem paranızı kazanın, hem zehrinizi atın. Para kazanınca saygınlık da kazanılıyor. Bu zor günler geçecek unutmayın.
Not: 2015’den gelen bir konuymuş ama boşanma konuları güncelliğini hiç yitirmez; fırsat bulmuşken birkaç kişinin kalbine dokunmak istedim