- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.750
- 37
-
- Konu Sahibi umudumvarhala
İstediğiniz yere şikayet edinhanımlar konuyu hortlatmışsınız da boşanma kavramı bile 2015'ten bu yana çok değişti, 6 sene geçmiş hani bilin istedim. son 1 senede bile hayatımızda neler değişiyor. bence eski konu hortlatmak yerine yeni konu açın, günümüze göre yorumlar alın. hayır az önce 6 sene önce yazdığım yorum için terbiyesizce cevaplar aldım ne alakaysa
Kim yorum yaptı diye bakmam benİstediğiniz yere şikayet edin
Ben tarihe bakmadım sizin ne zaman yazdığınız benim için önemli degil
Yapılan yorum kim yaparsa yapsın saygı duyulacak bir yorum degil
Bos yorum
Burada boşanan boşanma aşamasında bir çok kadın var
Çoğu şiddet görmüş birçok kötü olaya maruz kalmis
Aman bosanana kötü bakılır
Boşanma iğrenç birşey gibi yazmissiniz
Oyuzden benim yorumum yaptığınız yoruma az bile kalmis.
ne yaşadın nasıl bir mutsuzluk içindesin de bu kadar alındın ve kavga çıkarmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama sana malzeme vermeyeceğim. istediğimi yazarım isteyen de istediği gibi anlar, algılar. istersen küfür etmişim gibi algıla, benim sorunum değil.Kim yorum yaptı diye bakmam ben
Yorumun absurtlugune dikkat cektim
Yani kadınlar kulübünde sizin yaptiginiz yorumu ancak eski kafa kadına zulüm yapan erkekler yapar
Burada bu yorum şikayet edilsin benim üslubumdan ziyade.
benden sana malzeme çıkmaz bacım mutsuzluğunu başkasının üstünden çıkarmak yerine sorunlarını çözmeyi dene, naçizane :)İstediğiniz yere şikayet edin
Ben tarihe bakmadım sizin ne zaman yazdığınız benim için önemli degil
Yapılan yorum kim yaparsa yapsın saygı duyulacak bir yorum degil
Bos yorum
Burada boşanan boşanma aşamasında bir çok kadın var
Çoğu şiddet görmüş birçok kötü olaya maruz kalmis
Aman bosanana kötü bakılır
Boşanma iğrenç birşey gibi yazmissiniz
Oyuzden benim yorumum yaptığınız yoruma az bile kalmis.
Çok terbiyesizsin çok şey Yazmak isterim ama değmezsinKimseye kaç para kazanıyorsunuz veya maaşınız ne kadar diye sorulmaz bu çok temel bir görgü kuralıdır, size ne? Bu zamana kadar bunu öğrenmediyseniz ekran karşısında donup kalmanız normal.
Dilerim bla bla.. dramatize hallerden çıkın ve iyi bir avukat bulun o size yardımcı olacaktır.
hiç mutlu değilim. 5 yıl oldu boşanalı ve hala hayatıma düzgün bir insan girmedi. dolayısı ile bir yuva kuramadım. yani gelecek kaygısı var onun dışında mutsuz evliliğimin bitmesi açısından bi kere olsun bir şüphem pişmanlığım olmadıMerhaba hanımlar,
Boşanan bayanlar hayat boşandıktan sonra daha mı zorlaşıyor sizce? Yoksa tam aksine sıkıntılar son mu buluyor? Kayınvalidemin beni sürekli terslemesi gibi sebeplerle kendisiyle sorun yaşadım eşimle boşanmanın eşiğindeyiz. Boşanan hanımlar siz mutlu musunuz?
Tarihine bakmamıştım ,fikirlerinizi degistirdiyseniz ne güzel satasmadim dikkat edin gayet güzel üslupla yazdım alınganlık değil yaptığım...ben bu yorumu kaç sene önce yazmışım? bilmiyorum konu çok eski, hortlatmışsınız resmen. her neyse. o zamanlar öyle düşünmüşüm öyle yazmışım ama yıl 2015o günden bugüne boşanmalarla da alakalı çok şey değişti. değişmeyen tek şey değişimin kendisidir derler. size tavsiyem yıllar önce yazılan fikirleri günümüzde ciddiye alıp da gereksiz alınganlık yapmayın. alıntıladığınız şeyin tarihine bakın önce, öteki de şey gibi atlamış yani yoruma bana sataşıyor şaka gibi bazı insanlar ya. 2015 ya 2015'te yazılan şey için alınganlık yapmak sizce de abartı değil mi? boşanın, yaşayın hayatınızı nasıl isterseniz. hatta bence evlenmek bile saçma.
Bence bu mesajınızın şimdi gündeme gelmesi sizin biraz zorunuza gitmiş, bence gitmelide..başından bir evlilik geçmiş, boşanmış bir kadın için hayat zor. yaşanılan yere göre de değişir tabi bence, mesela izmir'de yaşıyorsanız sorun olmaz, zorlanmazsınız gibime geliyor. ama iç anadoluda başka bir şehirdeyseniz zor. istediği kadar ekonomik özgürlüğü olsun yinede zor. çocuk varsa çocuk babasız büyüyecek falan. çocuğu olan bayanlar boşanma kararını hemen vermemeli. boşanmış ailelerin çocuklarında illaki sorun oluyor, onlar ilerde sorunlu bireyler olabilir. genellemiyorum ama öyle olan çok var. yuva kolaylıkla kurulmaz, kolaylıkla da dağıtılmamalı. yuvayı dişi kuş yapar. yapıcı olmalıyız hepimiz, yıkıcı değil. ailenizin desteği varsa ne ala ama yoksa? boşanmış kadına iyi gözle bakmayan insanlarda var hemde azımsanacak kadar değil, çok var ne yazıkki. herkesin hakkında hayırlı olsun.
hiç umurumda değil. anonim olarak yazıp çizdiğim bir yerde niye zoruma gitsin? canım ne isterse yazarım. istediğimi de düşünürüm kimse fikrime katılmak zorunda değil. herkesin anonim takıldığı bir yerde alınganlık yapmak, zoruna gitmek gibi şeyler zaman kaybı, herkese de tavsiye ederim gereksiz şeylere takılmayın. siz de takılmayın. hadi bay.Bence bu mesajınızın şimdi gündeme gelmesi sizin biraz zorunuza gitmiş, bence gitmelide..