Boşanalı 1,5 yıl oluyor. Allah’a şükürler olsun mutluyum
Boşanırken acıdan öldüm öldüm dirildim, süründüm, mahvoldum. Geçecek diyenlere inanamadım nasıl geçecekti? Ölsem mezarımda bile acı çekecektim nasıl iyileşebilirdim?
Çok iyi iyileşiliyor arkadaşlar;kesin bilgi
Allah’a binlerce kez şükürler olsun çok iyiyim kızımla çok mutluyum. O da büyüdü bana arkadaş gibi oluyor. Azıcık aşım kaygısız başım takılıp gidiyoruz.
Boşandıktan sonra mutlu olabilmek de bazı etmenlere bağlı. Aile yanında mı yaşıyorsunuz, kirada mısınz, kaç çocuk var, geliriniz ne kadar, nafaka yüksek mi.. tüm bunlar boşanma sonrası hayat için önemli şeyler.
Pandemiye kadar çalışıyordum, pandemide hiç çalışamadım. İnş bitince işe başlayacağım. Boşanırken akıllılık ettim ve yüksek nafaka bağlattım. Binlerce kez şükürler olsun kendi evimdeyim. Çok yüksek bir model olmasa da işimi gören bir arabam var. Bir de işe başlarsam bir de yol arkadaşı bulursam kendime daha da mutlu olacağım.
Sevgili güzel kadınlar; boşanma sonrası çok iyi imkanlara sahip olamayabilirsiniz ama lütfen depresyona girip köşeye çekilmeyin. Çok çalışın, yorulana bayılana kadar çok çalışın. Hem paranızı kazanın, hem zehrinizi atın. Para kazanınca saygınlık da kazanılıyor. Bu zor günler geçecek unutmayın.
Not: 2015’den gelen bir konuymuş ama boşanma konuları güncelliğini hiç yitirmez; fırsat bulmuşken birkaç kişinin kalbine dokunmak istedim