- 20 Nisan 2012
- 262
- 89
-
- Konu Sahibi umudumvarhala
Tek sorun kayinvalide mi? Eger oyleyse neden bosaniyorsunuz? Kayinvalideden uzaklassaniz??
misafirliğe gidecektik kv ile takıştık. kv ile tartıştım diye eşim boşanmak istiyor.
ben bosandim ve bosandiktan sonra daha cok acilar cektim acikcasi
Bu kadar mi sadece? Aaa cok ilginc ne gibi bir tartismaydi ki?
ben bosandim ve bosandiktan sonra daha cok acilar cektim acikcasi
öncesi de var tabi ki olmaz mı :)))kv çok dominant biridir. nedense herkes ondan korkar. nişandan düğüne kadar etmediğini bırakmadı. düğünde benim ailemin oturacağı masaya görümcemin akrabalarını oturttu :)))daha neler neler. ilk evlendiğimizde sürekli bizdeydi çaya yemeğe geliyordu. buyursun gelsin. ama sürekli beni tersliyor kavga çıkartmaya çalışıyor. 2 kez kavga yapmaya çalıştı ben alttan alınca durdu. hatta eşim bir gün annemle tartışıcaksınız diye çok korkuyorum dedi :))
eşim çok aileci kısacası hanımlar. kv de de dominant. kp de ailemin açığını gibi bir laf etti geçenlerde. ben de öyle doldum ki artık. misafirliğe gitmeden önce tartıştık. sesimi yükselttim. ama asla hakaret olmadı.
eşim de aileci diyorum ya boşanıcam bu iş bitti diyor.
Cok ilginc yaa.. Kesin bosanacaksiniz yani?
Off anneci erkekler cok zormus ya.
Ne diyim Allah yardım etsin. Gulerek anlatiyorsunuz, hic uzulmuyor musunuz?
Şaka gibi ya. Böyle bir erkeğe hayatta tahammül edemezdim ben. Boşanacağını yeni mi söyledi?
Ben çok üzgünüm aslında çok şaşkınım. Ama artık biraz alıştım. 2 ay önce oldu bu tartışma. Biraz duruma alıştım ve mantığım almıyor.
Eşim bu kadar mı ana kuzusu bilemiyorum. Burda güldüğüme bakmayın. Çok ağladım halen de ağlıyorum. Ama dedim ya eşim kararından vazgeçmiyor bana da kabul etmek kaldı.
yok 2 aydır bu durumdayız
blöf yapıyordur bence sana her dediğini kabul ettirmek için işi yokuşa sürüyor da olabilir veya altında yatan başka sebeplerde boşanmak kolay değil ben kaç aydır tartışıyorumevet annesiyle son yaşadığımız tartışmayı söylüyor.
sesler yükseldi olmamalıydı diyor.
ben bahane ediyor gibi düşünüyorum sizce?