Boşananlar mutlu musunuz? Hayat boşanınca nasıl sizce

Siz de sanki boşanma postu acmıstınz hiç cevap vermediniz yazılanlara ne yaptınız ne durumdasınız
Hala bekleme sürecinde canım olacağı yok bomboş geçiyor günler 2 senelik benim çocuk yok bugün değilse yarın bitecek çocuk düşünmüyorum maddi açıdan ve duygusal açıdan kendimi güçlendirip bitireceğim

İnşallah çok kolay ve kazançlı atlatırsınız kolaylıklar diliyorum

Ne kadar nakafa aldınz eşinizn maaşı ne kadar

Bende boşandım. Ve bosandigim için ben hergun dua ediyorum iyiki kurtuldum diye. Ama benim evliliğim çok kotuydu sizinki kayinvalideyle alakalı bekleyin biraz gerekirse bı sure ayrı kalın eşiniz sizi seviyorsa zaten geri adım atacaktır.

Cevabınız üzerinden yıllar geçmiş ama merak ettim çok. Boşandığında yaşınız kaçtı? Ben de çok kararsızlık yaşıyorum. Yaşım kırk olmak üzere. Korkuyorum o yüzden

Cevabınız üzerinden yıllar geçmiş ama merak ettim çok. Boşandığında yaşınız kaçtı? Ben de çok kararsızlık yaşıyorum. Yaşım kırk olmak üzere. Korkuyorum o yüzden
Dün yazdım diye hatırlıyorum bana sorduysaniz 26 yaşındaydım..40 yaş geç değil bence

Keşke böyle bir cevap vermeseydinz. Nakafa maaşa göremi veriliyor neden kimine az kimine çok az diye araştırirken yazınızı okudum sormak istedim nitekim ülkemizdeki kadınların en büyük sorunlarından ama verdiğiniz cevap karşısında donup kaldım dilerim bir gün tekrar nakafa ile araştırma yapmak zorunda kalmazsinz

Kimseye kaç para kazanıyorsunuz veya maaşınız ne kadar diye sorulmaz bu çok temel bir görgü kuralıdır, size ne? Bu zamana kadar bunu öğrenmediyseniz ekran karşısında donup kalmanız normal.
Dilerim bla bla.. dramatize hallerden çıkın ve iyi bir avukat bulun o size yardımcı olacaktır.

Hakli olabilirsiniz ama çok ağır oldu hele ki bosanmasi kaçınılmaz kişiler yani benim gibiler için...mutsuz bir ailede büyüyen çocuklar daha sorunlu değil mi sizce ? Sevgi görmemiş ilgi görmemiş...ya da neden bosanmis kadına kötü bakarlar evet malesef bakıyorlar ama o kadın hayatına düzgün devam ettikten sonra çamur atsalar ne olur dik durduktan sonra yıkılır mi o kadın ? Açıkçası kırıldım bu yazınizı okuyunca boşanma eşiği de olan bir kadın olarak..sevgiler...

Bos saçma sapan konuşmuş
Kafası cahiliye devri kafasi bile olamaz
O zaman bile kadınlar boşanıyordu.
Öyle bakarlarmis böyle bakarlarmis
Hadi ordan.
Kim kime bakıyor.Bunlar artık şehir efsanesi.

Ben de çok içerlemiştim yazdıklarını çok acımasız olmuş hislerime tercüman olmuşsunuz ayrıca ben öğretmenim okulumda annesi babası ayrılmış çok iyi durumda olup , anne baba bir evde olup türlü olaylar yaşayıp psikolojisi bozuk olan çok öğrencim var maalesef

Evet aynı şekilde benim de böyle öğrencilerim var aile içi ne siddetler yaşamış...illa boşanmış aile çocukları sorunlu denilince üzülüyorum, ben evladımı olabildiğince mutlu ve olabildiğince güzel vakitler geçirerek yetiştireceğim en azindan elimden geleni yapacağım spor sanat müzik gezi...hayatını güzel şeylerle doldurursak sorun olmayacaktır diye düşünüyorum...boşlukta ve sevgisiz insan ve en önemlisi mutsuz annenin evladı sorunlu olur...ben anne olarak mutlu olacağım ki evladım da mutlu olsun...

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum hem babalarıyla biz ayrıldık çocuklarımız ayrılmadı ki görüşecekler mutlaka her gün göremeyecekler en azından çoğu olaya huzursuzluğa şahit olup boşan diye yalvarmak zorunda kalmayacaklar

Aynen katılıyorum size. ..

Bos saçma sapan konuşmuş
Kafası cahiliye devri kafasi bile olamaz
O zaman bile kadınlar boşanıyordu.
Öyle bakarlarmis böyle bakarlarmis
Hadi ordan.
Kim kime bakıyor.Bunlar artık şehir efsanesi.
kaç senelik konuyu boş konuşmuş demek için mi hortlattınız? üsluptan dolayı yönetime şikayet ediyorum sizi.

ben bu yorumu kaç sene önce yazmışım? bilmiyorum konu çok eski, hortlatmışsınız resmen. her neyse. o zamanlar öyle düşünmüşüm öyle yazmışım ama yıl 2015 o günden bugüne boşanmalarla da alakalı çok şey değişti. değişmeyen tek şey değişimin kendisidir derler. size tavsiyem yıllar önce yazılan fikirleri günümüzde ciddiye alıp da gereksiz alınganlık yapmayın. alıntıladığınız şeyin tarihine bakın önce, öteki de şey gibi atlamış yani yoruma bana sataşıyor şaka gibi bazı insanlar ya. 2015 ya 2015'te yazılan şey için alınganlık yapmak sizce de abartı değil mi? boşanın, yaşayın hayatınızı nasıl isterseniz. hatta bence evlenmek bile saçma.

hanımlar konuyu hortlatmışsınız da boşanma kavramı bile 2015'ten bu yana çok değişti, 6 sene geçmiş hani bilin istedim. son 1 senede bile hayatımızda neler değişiyor. bence eski konu hortlatmak yerine yeni konu açın, günümüze göre yorumlar alın. hayır az önce 6 sene önce yazdığım yorum için terbiyesizce cevaplar aldım ne alakaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…