Boşananlar mutlu musunuz? Hayat boşanınca nasıl sizce

bosanmanin da kendine ozgu gercek bi sebebi olmali.ama bosandikdan sonra mutlu oluyorsan sorun yok.ama zor hele ailen seni yalniz birakip hakaretler ediyorsa seni istemiyorsa vook zor.cocuk varsa bnece hiiic bosanmaya yaklasmayin caniniz tehlikede degilse.hayatta kimse sorunlardan kacamaz.bazen idare etnek gerekir dis insanlari kv gibi
ama dedihim gibi siddet yoksa veya aldatma kimse bosanmasin bence.
bosanmak zor.isin yoksa.

Off neler dedim bir bilseniz. Ben ailesiyle de 3 kez konuşmaya çalıştım evime davet ettim fln gelmiyorlar. ben hazır hissettiğimde boşanacakmış beyimiz benden
senin esin de hic aile diye bisey yokmus demekki ayni benim esim gibi .
cocuk oyuncagi sanki bosanmk erkekler boyle iste .merhametsiz duygusuz.bende bir kere esime bizimde evimiz oksun ilerde kenara para atalim demistim.bi bogazima sarildi vurdu .onun ailesi annesi babasiymis onlardan ayri bisey yokmus biz hepimiz aileymiz.iyide bosanacagim ins.rabbim o gunleri aratmaz ins
en azindan doven olmayack .hakaret eden olsada umrumda degil .guler gecerim bi yerde ama es oyle olmuyor.onun her aci soxu insanin yuregini yakiyor.

keske bende ayti eve cikabilsem.ama korkmuyor musun .trk basina ama insanin evi gibi yok ya.rabbim banada nasip etse ayri ev.idim olsa olurdu ama nerdee.Allah buyuk .

başından bir evlilik geçmiş, boşanmış bir kadın için hayat zor. yaşanılan yere göre de değişir tabi bence, mesela izmir'de yaşıyorsanız sorun olmaz, zorlanmazsınız gibime geliyor. ama iç anadoluda başka bir şehirdeyseniz zor. istediği kadar ekonomik özgürlüğü olsun yinede zor. çocuk varsa çocuk babasız büyüyecek falan. çocuğu olan bayanlar boşanma kararını hemen vermemeli. boşanmış ailelerin çocuklarında illaki sorun oluyor, onlar ilerde sorunlu bireyler olabilir. genellemiyorum ama öyle olan çok var. yuva kolaylıkla kurulmaz, kolaylıkla da dağıtılmamalı. yuvayı dişi kuş yapar. yapıcı olmalıyız hepimiz, yıkıcı değil. ailenizin desteği varsa ne ala ama yoksa? boşanmış kadına iyi gözle bakmayan insanlarda var hemde azımsanacak kadar değil, çok var ne yazıkki. herkesin hakkında hayırlı olsun.

cok dogru diyordun.mesela benim ailem dayak ye ol .yinede bosanma tarftari drgiller.ama benim olmeye ya da sakat kalmaya niyetim yok.

Bence esiniz blof yapiyor. Yada baska bi sebepten bosanmak isteyip bunu bahane ediyo . Cunku ben kendi esim kadar aileci baska kimseyi tanimiyorum. Ama asa bosanicam demez. Ailesinin istedigini zorla da olsa yaptirir ama bosanicam demez. Ruhen hazir olmanizi bekliyomus da falan filan hikaye bence. Siz net bi sekilde soyleyin . biz artik bi aileyiz, kimse bize karismasin. Tamam annen baban basimin ustunde yerleri var ama bi yere kadar. Sinirlarini bilsinler falan deyin. Daha da sirf bunun icin bosanicam derse ruhen hazir oldugunuzu ve sartlarinizi soyleyin. Davayi acsin madem ciddiyse. Cunku cok fazla alttan alirsaniz bu konuda surekli ustunuze gelinecek gibi hissediyorum

Yeme bunları canım
Ana oğul seni sindirmek için taktik yapıyorlar belli ki.
Bosanacak adam 2 ay eveleyip geveleyip senin ruhen hazır olmanı bekliyorum bla bla bla...demez.
Sen tavrını koy.oyunsa oyunlarını bozarsin bi daha kalkismazlar böyle abidik gubidik işlere ders olur ,ha oyun degilse bu ana kuzusuna yol ver gitsin,elbet onu yiyecek bi kurt olur

Konu gecmis ama ne tavsiyeniz vardi bende bu yoldan geciyorum da merak ettim çünkü senaryolar benimde bitmiyor kafamda

Off neler dedim bir bilseniz. Ben ailesiyle de 3 kez konuşmaya çalıştım evime davet ettim fln gelmiyorlar. ben hazır hissettiğimde boşanacakmış beyimiz benden

niye siz alttan alıyorsunuz anlamadim. arayın hazırım boşanalım diyin . bu ne yahu...insan anasıyla tartıştı diye bosanicam der mi...ya blof yapıyor burnunuz surtulsun diye ki amacına ulaşmış. yada başka sebepler var boşanmaya bahane buluyor...salin ipini gitsin boşanmak dünyanın sonumu...alttan almayın artık yüz vermeyin bukadar

büyük olasılıkla kayınvalideniz ağladı zırladı eşinize...
dolduruyor...
o da anneci zaten....
olanlar oluyor...

Ben 20 yillik evliyim sakin alttan almayin ne kocanizi ne ailesini yoksa sonu depresyon. Hakliya haklisin haksiza haksizsin diyemiyorsa bir adam birakin kiminle kalirsa kalsin yeterki sizden uzak olsun hic bir zaman düzelmiyor. Sizinde icinizden hic bir zaman cikmiyor.... Son pismanlik fayda etmiyor.... Sen seni yiyen icini kemiren düsüncelerle basetmeye calisarak kendini tüketiyorsun. Sakin sakin kendinize sayginizi kaybetmeyin.

Not: zamaninda alttan almis, susmasaydin denmis bir kadin.....

ne güzell

Salağı boşver bitirsin sen mutlu gibi davran o nasıl üzülür o zaman
Üzülme o seçimimi yapmış Erkek adam karısını tutar annesi zaten arızaymış baksana !

şimdi ne yapıyorsunuz?

Ben de bosaniyorum. Az kaldi bitiyor cok sukur. Ve simdiden cok mutluyum!! Insallah sizde mutlu olursunuzz

Ben de bosaniyorum. Az kaldi bitiyor cok sukur. Ve simdiden cok mutluyum!! Insallah sizde mutlu olursunuzz
Öyle mi diyorsunuz çocuğunuz var mıydı peki ? Ben de boşanıyorum çocuğum da var birgün çok iyi oluyorum bir gün karşımdaki beni kazanmak icin gram uğraşmadı yıllarım çöp oldu diye üzülüyorum mutlu evlilikleri görüyorum içim acıyor sonra da diyorum olması gereken buydu o oldu kendine gel

Her boşanan mutludur demek yanlış olur bu yaşanmışlıklara bağlı.
Benim annem boşandıktan sonra mutluluğu buldu.
Özgürlüğü seviyor.
Kendine zaman ayırmaya sporla ilgilenmeye bakmaya başladı
Yeniden doğmuş gibi
Ama bazı kadınlar erkek eksikliği hisseder
Annemse erkeklerden nefret ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…