Boşananlar mutlu musunuz? Hayat boşanınca nasıl sizce

Bence senin gözünü korkutmak ve annesine bir daha bagirmaman için söylüyor eşinle konuş ben senle evlendim annenle değil huzurum olmayacaksa neden devam edeyim ki evliligime ya bana da değer ver ve benim yanımda ol yada git annenin yanına böyle evlilik yürümez

Bence senin gözünü korkutmak ve annesine bir daha bagirmaman için söylüyor eşinle konuş ben senle evlendim annenle değil huzurum olmayacaksa neden devam edeyim ki evliligime ya bana da değer ver ve benim yanımda ol yada git annenin yanına böyle evlilik yürümez

Off neler dedim bir bilseniz. Ben ailesiyle de 3 kez konuşmaya çalıştım evime davet ettim fln gelmiyorlar. ben hazır hissettiğimde boşanacakmış beyimiz benden :63:

Off neler dedim bir bilseniz. Ben ailesiyle de 3 kez konuşmaya çalıştım evime davet ettim fln gelmiyorlar. ben hazır hissettiğimde boşanacakmış beyimiz benden :63:
Demekki ayrılmaya kararlı seni istemeyen sende isteme belki hakkında hayırlısı budur ilerde yalnız kalınca aklı başına gelir ama çok geç olur tabi

Çocuk, bosanma sonrası mücadele, milletin lafı, destekçin yoksa bide al sana bosanmama sebepleri... ama adam istiyorsa şartları sunar tekmeyi basardım... ama bütün mesele mutszluk...

Su an bosanma asamasindayim... Eski esimin dengesizlikleri ve psikopat ailesi yuzunden.. gecen gun oturup dusundum acaba ben nerede hata yaptim diye ? eski esim tamamen kusurlu gozuksede mahkemede oturup dusundum yani..Bosanmak kolay degil yipratici bir surec.. simdi ozgurmuyum evet ozgurum,SIKINTILARIMDAN kurtuldummu kurtuldum sayilir.. lakin bosu bosuna yasiyorum gibime geliyo.. maneviyatim zedelendi.. eski esimle guzel gunlerimizi unutamadim unutamamda.. ama insani oyle bir noktaya getiriyorki bu yilanlar bosanma kacinilmaz oluyo .. olan evli ve birbirini seven insanlara oluyo.. ben kendimi toparlayabilmek icin baya mucadele ettim.. zor hemde cok zor.. bunada sukurler olsun..

eşim çok çocuksu ya da bunu bahane ediyor...zaten ben de beni istemeyen biriyle durmayı düşünmüyorum
ama tek korkum boşanma sonrası bunalım yaşamak
biz iyiydik tek sorunu ailesi oldu işte
boşanma sonrası kolay atlatılır mı üzüntüler düşünüp duruyorum

K.validene neler söyledin sınırları çok mu aştin merak ettim. Ama bana eşin blöf yapıyormuş gibi geldi. Asıl sen ona göz dağı ver o gün olan davranışlarının birikimler sonucu olduğunu seninde sabrinin bittiğini söyle. Umursamaz bi tavir içinde ol bakalim ne olacak

Kocan ve ailesi senin burnunu surtuyo bosanacagi yok. Sen de yutmussun ki eve davet edip duruyosun :d
K.validene neler söyledin sınırları çok mu aştin merak ettim. Ama bana eşin blöf yapıyormuş gibi geldi. Asıl sen ona göz dağı ver o gün olan davranışlarının birikimler sonucu olduğunu seninde sabrinin bittiğini söyle. Umursamaz bi tavir içinde ol bakalim ne olacak

Biz misafirliğe gidecektik kv tutturdu gitmeyin. ben de aniden bağırarak hayır biz gidicez dedim. zaten her gün eşim buraya geliyor. burda çok oturmamıza gerek yok geldik işte dedim. o bana yanıt verdi ben ona. kesinlikle içimi döktüm. hep sizin dediğiniz oluyor zaten bırakın hayatımızı yaşayalım dedim bağıra çağıra

Bu k.valideler oğullarının evlendigini ayri bi hayati olduğunu kabullenmiyor kiz anneleri böyle değil. nedense erkek anneleri böyle. Sonra da ogullarini baski altina alip huzursuz ediyorlar. Bi şekilde gelin suçlu duruma düşüyor. Sen fevri hareket ederek hakli iken haksiz duruma düşmüşsün ama diyorumya eşin blöf peşinde bosanacak adam ya evden ayrılır ya karısını gönderir .bence soğuk kanli rahat davran korkmadigini göster

Bu k.valideler oğullarının evlendigini ayri bi hayati olduğunu kabullenmiyor kiz anneleri böyle değil. nedense erkek anneleri böyle. Sonra da ogullarini baski altina alip huzursuz ediyorlar. Bi şekilde gelin suçlu duruma düşüyor. Sen fevri hareket ederek hakli iken haksiz duruma düşmüşsün ama diyorumya eşin blöf peşinde bosanacak adam ya evden ayrılır ya karısını gönderir .bence soğuk kanli rahat davran korkmadigini göster

bilmiyorum blof yapmıyor sanırım. ben evden gittim çağırdı ayrılalaım dedi zaten. ben evde kalmaya devam ettim. o da ctesi akşamlaı annesinde yatıya kalıyor. diğer günlerde evimzde yabancı gibiyiz pek konuşmuyoruz k. blöf gibi değil yani. bana sen ruhen hazır olunca bitecek diyor

bilmiyorum blof yapmıyor sanırım. ben evden gittim çağırdı ayrılalaım dedi zaten. ben evde kalmaya devam ettim. o da ctesi akşamlaı annesinde yatıya kalıyor. diğer günlerde evimzde yabancı gibiyiz pek konuşmuyoruz k. blöf gibi değil yani. bana sen ruhen hazır olunca bitecek diyor
Ailen durumdan haberdar mi onlar düşünüyor.onlarla konuş. Esinle de konuş körü körüne annesi yüzünden yuva yikmasin.kendini ifade içimde biriken çok şey vardi patladi dersin

Ailen durumdan haberdar mi onlar düşünüyor.onlarla konuş. Esinle de konuş körü körüne annesi yüzünden yuva yikmasin.kendini ifade içimde biriken çok şey vardi patladi dersin

ailem haberdar, tabi ki bitmesini istemiyorlar ama zorlama istiyorsa boşan diyorlar. sonuçta zorla olacak değil ya. öyle konuştum eşimle yok diyor, sen yine patlarsın bu senin huyun diyor.

Ben çok üzgünüm aslında çok şaşkınım. Ama artık biraz alıştım. 2 ay önce oldu bu tartışma. Biraz duruma alıştım ve mantığım almıyor.
Eşim bu kadar mı ana kuzusu bilemiyorum. Burda güldüğüme bakmayın. Çok ağladım halen de ağlıyorum. Ama dedim ya eşim kararından vazgeçmiyor bana da kabul etmek kaldı.
Bana biraz seni sindirmeye calisiyor gibi geldi. Bence sen de israr etme. Madem istiyo acsin davayi. Annesinin dizinin dibinde otursun da anlasin kiymetini manyak

Boşanana kadar ve kendi evime çıkana kadar zaman kolay geçmedi. Benim için kendi evime çıkmak çok önemliydi, hem evliliğimi hem de evimi kaybetmek istemezdim -ki aile yanı ne kadar iyi ve rahat olsa da özgürlüğünün bir kısmını kaybediyorsun ister istemez. Bir de kendine göre alışkanlıkların gelişmiş neticede yıllar içinde.

Evde tamirdi, tadilattı, taşınmaydı, emlakçıydı 2-3 ay geçti evimle ve açıkçası beni çok güzel oyaladı, rehabilite etti diyebilirim. Tam hayalimdeki gibi bir ev tam benim bütçeme uygun denk düştü diyebiliriz...

Sonrasında bütçemde oluşan değişikliklerden dolayı ek işler filan aldım, onları yaptım, yeni bir yoğunluk başladı.

Boşanık hayatımı seviyorum, tek yaşamak da gayet keyifli geldi açıkçası. Yalnız kalınca korkar mıyım, sıkılır mıyım gibi endişelerim vardı, çünkü hiç yalnız yaşamamıştım. Ama insan hiç mi korkmaz, bilakis korkutmaya çalışanlara "ev kira ama semt bizim" demişliğim var :)))

Bunlar gündelik hayatta yaşadıklarım. Bir de zihinsel süreç var. Unutmak filan yok elbet, tam tersi ne oldu, niye oldu, öyle yapmasam şöyle yapsam ne olurdu, neyi nerede yanlış yaptık... Bütün bunları çok düşündüm, her biri için 50 ayrı senaryo yazdım. Artık düşünmüyorum, sonu yok benim senaryolarımın, kadınım neticede :)

Aslında başka tavsiyelerim de var boşanırken çevremin bana söylediği ve test ettiğim ama sizin evliliğinizde yaşayan şeyler hala var belli ki, daha çok bir sorunu çözememe hali içindesiniz gibi henüz. Kolaylıklar dilerim.

Eşin seni biraz agresif buluyor sanırım ve bazi şeyleri garanti altina almak senin bazi davranislarini törpulemek için böyle davranıyor. Büyük ihtimalle annesinde kalırken bi takim taktiklar alıyordur.
Başka sorunlariniz var mi bilemem ama sırf bi tartışma yüzünden bosanacaksa buyursun bosansin.anneciginin yaninda otursun

Merak ediyorum çocuk olduğu için mi zorlanıyor insanlar sadece? Çocuğu olmyan bayanlar daha mı mutlu oluyor? Bana neden doğal geliyor bu boşanma işi. Yaşamın içinde olan bir şey sonuçta, doğuyorsu ölüyorsun, insanlar hayatına giriyor çıkıyor, arkadaşların kayboluyor ortadan o can ciğer gördüklerin, aileni kaybedebiliyorsun, evleniyorsun ve mutsuzsun yürümüyor boşanıyorsun. Ben çok mu kalpsizim cidden? Yalnızlığımı sevmemin ve kendimle geçirdiğim zamandan zevk almanın sonucu mu yoksa ? Belki kaybeden benimdir farkında değilim.
bosanmanin da kendine ozgu gercek bi sebebi olmali.ama bosandikdan sonra mutlu oluyorsan sorun yok.ama zor hele ailen seni yalniz birakip hakaretler ediyorsa seni istemiyorsa vook zor.cocuk varsa bnece hiiic bosanmaya yaklasmayin caniniz tehlikede degilse.hayatta kimse sorunlardan kacamaz.bazen idare etnek gerekir dis insanlari kv gibi
ama dedihim gibi siddet yoksa veya aldatma kimse bosanmasin bence.
bosanmak zor.isin yoksa.

X