SupersinizzOooo, yeniden doğuşum olarak nitelendiriyorum ben boşanmamı. Benim de evlâdım birkaç aylıktı. Ilk günler biraz burukluk oldu ama sonrasında hızla kilo verdim, güzelleştim ve gençleştim. Lafın gelişi söylemiyorum, gerçekten evli olduğum vakitlerdeki fotoğraflarıma bakarsanız şu halimden daha yaşlı olduğumu düşünürsünüz. Fakat ben aslında şu an o halimden 7 yaş daha yaşlıyım, inanamazsınız. Ruhum gençleşti ruhum. Herkese tavsiye ederim.
Valla şahane yorumunuzu okurken bile Bi keyiflendimOooo, yeniden doğuşum olarak nitelendiriyorum ben boşanmamı. Benim de evlâdım birkaç aylıktı. Ilk günler biraz burukluk oldu ama sonrasında hızla kilo verdim, güzelleştim ve gençleştim. Lafın gelişi söylemiyorum, gerçekten evli olduğum vakitlerdeki fotoğraflarıma bakarsanız şu halimden daha yaşlı olduğumu düşünürsünüz. Fakat ben aslında şu an o halimden 7 yaş daha yaşlıyım, inanamazsınız. Ruhum gençleşti ruhum. Herkese tavsiye ederim.
Yoook, harika olacak emin olun.Supersinizzbirgün bende sizin gibi olurum inşallah benimde ruhum şuan 60 larda bedenimde 40 gibi yaşlandım valla saçlarımda beyazlar var üstüne 11 kilo verdim bide bu boşanma süreci insanı ölüp diriltiyo heralde
Evet devlet memuruyum. Çok zor günler geçirdik evladimla ama yine olsa yine boşanırım, 10 kere 1000 kere boşanırım. Bir insan ne kadar bekar olabilirse o kadar bekar olurum.Valla şahane yorumunuzu okurken bile Bi keyiflendimçalışıyo musunuz?
Çocuğunuz varmıydı pekibende yeni boşananlardanım :) kısa sürede atlattım başta sakinleştirici kullandım çünkü aşk evliliğiydi benimki ve 9 senemi verdim evlilik nişanlılık asker bekleme şimdi çok rahatım yavaş yavaş hayata dönüyorum bir makinaya bağlıymışım meğerese...
Kesinlikle doğru söyledikleriniz ama sanmıyorum ki kimse yürütebileceğine inandığı bi yuvayı yıksın aile olmak harika bir şey gerçekten ama sevgi, saygı, tutku bunlar bittikten sonra aile olmaktan çıkıp herkesin görevlerini yerine getirdiği Bi kurum haline geliyo yuva öyle ruhsuz ve duygusuz. Böyle Bi hayat sürdürmeyi istemeyen ve cesareti olanlarda boşanmayı tercih ediyoMoralini bozmak istemem ama güzelde olabilir zor ve yıpratıcıda olabilir. Bazı yorumlar muhtemelen çok kötü bir evliliğin bitişiyledir. Çocuk olması yeni bir evlilikte çok çok büyük bir handikap olacak. Hatta büyüdüğünde ayrılığınızda babasını haklı bulup onunlada yakınlaşabilir. Çocuk büyüdükçe sorgulamaya başladıkça zorluklarda başlayacak. Kimse güzel bir aileyi bekarlığa değişmez. Değişmemeli. Yarın bir sağlık sorunu yaşasan yanında kim olacak. Mutlu olanda var çok acı çekenlerde var. İçi kan ağlayıp etrafa bakın çok mutluyum deyip sahte gülücükler atanda. Bunu birazda siz belirleyeceksiniz. Her şeyin hayırlısı olmasını dilerim.
yok malesefÇocuğunuz varmıydı peki
Merhaba arkadaşlar, 24 yaşındayım 8 aylık bir oğlum var ve eşimle boşanma sürecindeyiz anlaşmalı boşanma dilekçemizi verdik bugün. Şiddet, aldatma gibi bir sebepten değil severek evlendik ama olmadı işte çok emek verdim bu birlikteliğe çok yıprandım elimde güzel kalan tek şey oğlumuz. Bu süreci daha önce yaşamış arkadaşlar şuan hayatınızdan memnun musunuz? Pişmanlık duydunuz mu hiç boşandığınıza?
[/QUOTE
Eğer özel değilse boşanmanızın asıl bedenini paylaşırsanız daha sağlıklı yorum yapacağım , aama öncelikle genel bir yorum yapayım ;
Yuva yıkmak kolaydır yuva yapmak zordur gerçekten , boşanırsınız belki bu siziniçin çok daha iyi olur ancak sonrasında yeniden biri hayatınıza girebilir ve şuan yaşadıklarınızın çok daha büyüğünü yaşatabilir ozaman bu sorunlar küçülebilir ve daha önceki boşanma kararından pişmanlık duyabilirsiniz , çok iyi düşünmeniz gerekiyor dediğim size en sağlıklı yorumu yapabilmem için biraz daha ayrıntı vermeniz gerekiyor
Yazdiklariniz ne kadar pozitif Ne güzel kurtulmuşsunuzOooo, yeniden doğuşum olarak nitelendiriyorum ben boşanmamı. Benim de evlâdım birkaç aylıktı. Ilk günler biraz burukluk oldu ama sonrasında hızla kilo verdim, güzelleştim ve gençleştim. Lafın gelişi söylemiyorum, gerçekten evli olduğum vakitlerdeki fotoğraflarıma bakarsanız şu halimden daha yaşlı olduğumu düşünürsünüz. Fakat ben aslında şu an o halimden 7 yaş daha yaşlıyım, inanamazsınız. Ruhum gençleşti ruhum. Herkese tavsiye ederim.
nekadar sürede tekrar evlendinizCoook mutluyum
Tekrar evlendim , hayat devam ediyor , hemde xok guzel bir sekilde devam ediyor
Merak etmeyin ilk aylar zor olur ama sonra gececek tum sikintilar
5 sene sonranekadar sürede tekrar evlendiniz
biraz uzun geçmiş :)5 sene sonra