boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Babacığına çok geçmişler olsun,inşalalh atlatır rahatsızlığını.

Teşekkür ederim ablacım 4 senedir kanser, şeker vs rahatsızlıkları da var, gözümün önünde üzülüyorlar daha da hastalanıyorlar kahroluyorum çaresizim şu an. Güçlü duruyorum ama benim de desteğe ihtiyacım var. Sizlerden, dostlarımdan destek alıyorum ama çok zor bir dönem. Kendimi suçluyorum ama ne yapabilirim...Ailede herkes kızgın, hastalandı, buruk....

Babaannem (90 yaşında) günlerdir ağlıyormuş, sana bir gram mutluluğu çok gördüler dedi, keşke ölsem görmesem diyor, saçmalama daha göreceksin bebeğimi falan diyorum ama içim paramparça. Çok zormuş çok :KK43:

Çok teşekkür ederim. Ben bu zamana kadar ailem üzülmesin diye hiç bir sorunumu anlatmadım onlara, ama kv sağolsun tüm şehre yaydı..Kızlarının arkasından dedikodusu yapılmasına mı yansınlar, benim üzüldüğüme mi, şok olduklarına mı...Gene de tek kelime etmediler kimseye. Herkes kendi karakterini yansıtıyor işte...
Aynen öyle. Çocuğunuz yoktu sanırım. Boşandıktan sonra hayatınızda olmayacaklar. Herkes layığını bulur derler. Kurtulacağınız için sevinsin aileniz.

Boşanman demek hayallerinden de ayrılman anlamına gelmez ki daha çok yaklaşırsın inş sana es olamamışken baba da olamazdı bi insan bi nesli mahvediyor maalesef :cry::cry:Ailenin sağlık sorunları da evliliğin devam ettikçe azalmayacaktı ki artması engellenir belkide

Evet inşallah...Onlar da hep huzursuz tetikteydi, elleri yüreklerindeydi...

Aynen öyle. Çocuğunuz yoktu sanırım. Boşandıktan sonra hayatınızda olmayacaklar. Herkes layığını bulur derler. Kurtulacağınız için sevinsin aileniz.

Çok şükür çocuğum yok. Ailem her gün torun isterdi, haberleri bile yoktu çoğu durumdan..Boş hayallerdeymişiz diyor annem. Herkesin sınavı farklı işte.

Evet çok şükür hepsini sileceğim, bağım kalmayacak o güruhla.

Çok şükür çocuğum yok. Ailem her gün torun isterdi, haberleri bile yoktu çoğu durumdan..Boş hayallerdeymişiz diyor annem. Herkesin sınavı farklı işte.

Evet çok şükür hepsini sileceğim, bağım kalmayacak o güruhla.
Her şerde bir hayır vardır ya. Çocuğunuz olmadığı için yüzlerini bile görmeniz gerekmeyecek. Bunu düşünerek motive olun.
Kendinizi sıkmayın, insan arkadaşıyla küsüp ayrılınca bile üzülüyor. Yaşadıklarınız ve üzüntüleriniz çok normal. Ama geçecek inşAllah.
Gelecekte daha mutlu olabilmeniz için bu günleri yaşamanız gerekiyor.

Teşekkür ederim ablacım 4 senedir kanser, şeker vs rahatsızlıkları da var, gözümün önünde üzülüyorlar daha da hastalanıyorlar kahroluyorum çaresizim şu an. Güçlü duruyorum ama benim de desteğe ihtiyacım var. Sizlerden, dostlarımdan destek alıyorum ama çok zor bir dönem. Kendimi suçluyorum ama ne yapabilirim...Ailede herkes kızgın, hastalandı, buruk....

Babaannem (90 yaşında) günlerdir ağlıyormuş, sana bir gram mutluluğu çok gördüler dedi, keşke ölsem görmesem diyor, saçmalama daha göreceksin bebeğimi falan diyorum ama içim paramparça. Çok zormuş çok :KK43:
Ailenin olayı bu kadar dramatize etmesi hiç iyi olmamış.
Yani evliliğinin iyi gitmediğini onlar nasıl farketmediler şaşırdım inan ki.
Şu an sana destek olma zamanı.
Dediğim gibi gencecik,eğitimli kadınsın,çok daha iyi insanlarla karşılaşırsın kendini toparlarsan inşallah.

:dua:
Her şerde bir hayır vardır ya. Çocuğunuz olmadığı için yüzlerini bile görmeniz gerekmeyecek. Bunu düşünerek motive olun.
Kendinizi sıkmayın, insan arkadaşıyla küsüp ayrılınca bile üzülüyor. Yaşadıklarınız ve üzüntüleriniz çok normal. Ama geçecek inşAllah.
Gelecekte daha mutlu olabilmeniz için bu günleri yaşamanız gerekiyor.
:KK200:

Ailenin olayı bu kadar dramatize etmesi hiç iyi olmamış.
Yani evliliğinin iyi gitmediğini onlar nasıl farketmediler şaşırdım inan ki.
Şu an sana destek olma zamanı.
Dediğim gibi gencecik,eğitimli kadınsın,çok daha iyi insanlarla karşılaşırsın kendini toparlarsan inşallah.

Farkettiler ablacım da, birden böyle pat diye boşanma beklemiyorlardı; ki yanında yaşayan ben bile haftalarca şoku atlatamadım. Bir gün önce gezip eğlendiğim adam, ertesi gün seni istemiyorum dedi.

Bir de sindiremiyorlar bence olayı, eş kişisinin annesinin ağzına bakmasını, ailesi hakkında laf ettirmemesini falan. Benim hak etmediğimi bildikleri için..

Gelecekte neler olur bilinmez tabi ki, her şerde hayır olduğuna inanan biriyim, senin gibi güzel örnekler de var önümde:)

Konu acildiginda ben görmemisim sanırım sevdiğim bir üyesiniz yorum yapmaya geldim; )
Hakkinizda hayirlisi olsun , bende bosanmaniza şaşırdım.
Ama bu hayatı yasayan sizsiniz..icinde olan da sizsiniz. Biz yazılani okuyoruz sadece.

Bir konunuz daha vardi ayrildiktan sonra tek yasamakla ilgili.
Hic gözünüz korkmasin yillardir tek yaşıyorum belkide dünyanın en kolay en rahat şeyi.
Küçük yerde oldugunuz icinde endiselenmeyin.
Insanlari da dusunmeyin bir gün sizi dert edip konussalar ikinci gün kendi sorunlarina dönerler yine.
Umarim daha güzel bir hayatiniz olur.

Konu acildiginda ben görmemisim sanırım sevdiğim bir üyesiniz yorum yapmaya geldim; )
Hakkinizda hayirlisi olsun , bende bosanmaniza şaşırdım.
Ama bu hayatı yasayan sizsiniz..icinde olan da sizsiniz. Biz yazılani okuyoruz sadece.

Bir konunuz daha vardi ayrildiktan sonra tek yasamakla ilgili.
Hic gözünüz korkmasin yillardir tek yaşıyorum belkide dünyanın en kolay en rahat şeyi.
Küçük yerde oldugunuz icinde endiselenmeyin.
Insanlari da dusunmeyin bir gün sizi dert edip konussalar ikinci gün kendi sorunlarina dönerler yine.
Umarim daha güzel bir hayatiniz olur.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, ayrıca sevgimiz karşılıklı :)

Bir süre annemlerle kalacağım, o arada ev işini halledeceğiz. Annemin en sevdiği şey ev düzmektir, evlenirken karışamadım şimdi yapacağım diyor, benim de işime geliyor çünkü vaktim yok çok fazla uğraşacak. Kafa dağıtmaya gezmeye eğlenmeye vakit ayırmak istiyorum.

Arkadaşlar, şok etkisi şeklinde yaşadıklarımdan sonra, yavaş yavaş aklım kendime geliyor ve boşanmak için adım atıyorum. Aysonunda kardeşim gelecek, ailemle birlikte oturup karar vereceğim yapacaklarıma. Haftasonu da biraz anlatırım belki...

Bir yandan kendimi güçlü hissediyorum, çalışıyorum, çok şükür birikimim var, eşimle bütçe ayrıydı, iyi ki de ayrıymış şimdi bir ton mal bölüşümü, para pul uğraşacaktım...

Eşimin ailesinin evinde oturuyorduk, ben mi gitmeliyim o mu bilmiyorum. Ailemle aynı şehirdeyim ama onlarla kalamam, istemiyorum da, çok baskıcılar, ev tutmak istiyorum, o zamana kadar o mu gitmeli evden? Eşyalarımı almalı mıyım? Düğünde takılan altınlar duruyor onları istemeyi düşünüyorum. Başka da ortak bir şeyimiz yoktu zaten.

Anlaşmalı olursa avukata gerek var mı?

Ve bence en önemlisi...Boşandıktan sonra daha mutlu oldum, ruh eşimi buldum, iyi ki boşanmışım diyen var mı? Buna çok ihtiyacım var...

Ne olur desteklerinizi esirgemeyin..
Çok kısa süren bir evliliğim oldu 5 yıl kadar önce tektar evlendim mutluyum dediğiniz gibi ruh eşimi buldum

Bende sasiranlara sasirmakla meşgulüm kadın sayesinde bu kadar sürdü yoksa bu aileye 5dakka dayanilmazdi sabirliymissin çok konu sahibi biliyorum bütün konularını hatta geçen ortada boşanma mevzusu yokken sonunuz yok demiştim hayırlı neyse o olsun ama bence boşanma hayırlı gibi duruyor umarım çok mutlu olursunuz

Çok mutlu oldum sizin adınıza darısı başıma. Nasıl tanıştınız?
Çok mutlu oldum sizin adınıza darısı başıma. Nasıl tanıştınız?
İnşallah sizde mutlu olursunuz.. Ben internette tanıştım pek güvenilir bir ortam değil ama nasip neyse, nerdeyse öyle oluyor...iyiki o adamdan gerçek yüzünü görür görmez boşanmışım kendimi kurtarmışım diye düşünüyorum, tabi zor oldu benim için güven meselesi filan..

Mayıs ayında bir yıl olacak boşanalı, ilk önceleri çok zor oldu. Bizim özel bir durumumuz vardı, sorumluluk sahibi olmayan bir eş, ilgisiz bir aile ama bunun yanında da gerçekten(bazen gerçek miydi desem de) sevgi vardı aramızda. ama bizim devam etmemiz sonucunda ciddi problemler yaşanması kaçınılmazdı. Tek başına bütün bir ailenin sorumluluğunu almam gerekecekti. Anlaşmalı olarak boşandık biz, çocuğumuz da yoktu, evdeki pek çok eşyayı ona bıraktım. Kendi özel eşyalarımı aldım , kendi aldığım ev eşyalarını aldım. Eşime parası yoksa diye para bıraktım .evden çıkarken yatak çarşafını temiz çarşafla değiştirdim.....Ondan ise tek istediğim birlikte sahiplendiğimiz kedim oldu. Boşanmaya tek başına gittim ailemden kimseyi yanımda istemedim. Hayallerle kurduğum evliliğim beş dakikada bitti, ikimiz de birbirimizden bir şey talep etmedik. Mahkeme salonundan çıktık ,birbirimize sarıldık son kez. sonra o bir tarafa ben bir tarafa ayrıldık. onun yanında ortak bir arkadaşımız vardı. Hızlıca koridordan yürüdüm , köşeyi döndüm ve ondan sonra yere çöktüm kaldım . ağladım, ağladım.... ne kadar orada durdum bilmiyorum ,bir görevli geldi isterseniz aileme çok yakınım. Hatta kış nedeniyle ailemleyim şimdi. Velhasıl zor günler geçirdim ama bitiyor biliyor musunuz? çok zor oldu ama geçti. isyan etmedim, Yaradana güvendim Mevlam ne eylerse güzel eyler dedim. yaşamam gereken öğrenmem gereken ders almam gereken çok şey varmış dedim. tatillere gittim ,kitap okudum ,kedime sarıldım , örgü ördüm ,pilatese gittim.. Kısaca eğer bir ilişki bittiyse kangren olan kısmı kesmek gerek. düğün altınları meselesine gelince Yargıtay kararı da bu yöndedir, düğün altınları kadınındır, kanunda da böyledir. Çünkü düğünde kadına yapılan bağış olarak geçer. hoş biz de zaten hem az altın kaldı hem de sağ olsun eşim evlenmeden önce yaptığım birikimleri epey bir harcadı. Velhasıl iyi düşünün taşının ama kendinizi hep sevin, Allah' ım hakkınızda hayırlısını versin. yürekten diliyorum bunu.

Son düzenleme:
X