Ben çekişmeli boşanmaya döndürmek istemiyorum, çünkü en az bir senelik zaman zarfında daha da yıpranacağım...Ne gerek var, zaten yıpranmışım, bir an önce bitsin istiyorum. Aldatmış aldatmamış umrumda da değil. Kendisine de söyledim bunu. Bakın aldatan kendini aldatır diye bir laf var, kendine kul hakkı yaratır ve bunu da söke söke ödetir Allah ona. Benim içim rahat, kendime tertemiz bir sayfa açmak istiyorum.
Affetmek ve unutmak istiyorum ki yeni hayatımda aynı sıkıntılarla karşılaşmayayım. Affetmek derken onun haklı olduğu için değil, ben yaşam dersi aldım ve onu hayatımdan çıkarıyorum, yepyeni tertemiz bir başlangıç için. Geçmişin peşimden gelmemesi için.
Basit olmaya devam ederlerse kendileri gibi basit insanlarla yola devam ederler. Bakın kv bir kızı çok beğeniyordu, kız onun boynuna atlıyormuş annecim diyormuş; kız bir kaç erkekle birlikte para karşılığı ilişki içindeydi ve çalıştığı yerin sahibini ve çalışanları dolandırdığı için kovuldu; bunları bizzat işyeri sahibi anlattı bana. Ki işyeri sahibini de kv çok iyi tanıyor. Bunları duydu ve bana, olsun ben inanmıyorum onunla bağımı sürdüreceğim dedi, iş bulacağım ona. Alsın şimdi o basit kızı gelini yapsın:)