Boşanan bı kadının hayat hikayesi

Bernalaasl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
200
63
29
Merhabalar kızlar biraz dertleşmek ve hayat dersi vermek istiyorum. Ben 19 yaşında atandım aileme destek oldum yedi yıl. Baya destek oldum ezildim tatile gitmedim etmedim kurtuluş olarak evlilik gördüm .kalktım sırf kendi evimden ailemden uzaklaşmak için yan memlekete gittim . Tanımadan etmeden benim gibi memur biriyle evlendim . Hayati zindan etti bana para diyip durdu . Alkol bağımlısydi . Ağır travmalsr yaşadım boşandım . Tekrar bu aileye geldimm. Geldim ilk aydan kız kardeşlerim istemedi ayrıldım bı dönem ailemden özür dilediler falan tekrar döndüm ailemin yanına . Zaten boşanma travmasi yaşıyorum . Kız kardeşi m nişanlandı ve değişti. Sen bosandin ya beni kiskaniyosun dedi . Evlenmemi çekmiyorsun diyip durdu . Şimdi tekrar evden ayrılıyorum psikolojim alt üst . Demem o ki kızlar evlenirken çok çok dikkat edin çünkü kurtuluş dediğiniz daha dip olabiliyo . İnsanların gözünde bosanan olunca en yakınınız ki en çok yakinimdan kötü söz gördüm ben bugüne kadar . Mutsuzsun en ufak hareketin çekememezlik olur . Genç kızlara söylüyorum evlenirken dikkat edin ordan oraya savrulmayin .

KIz kardeşinize inanamıyorum. İnşallah onun başına böyle şeyler gelmez. Kız kardeşiniz evlenince anne babanızın yanında kalırsınız. Biraz sabredin.

Kanın canin bunu yapıyorsa eller insana neler yapmaz? Cok yazık umarım bundan sonra huzurlu bir hayat sürersiniz. İstikrarlı olun özür bile dileseler kendi düzeniniz olsun ailenizin yanina donmeyin.
Oyle canım aciyo ki anlatamam size kız kardeşim ya kız kardeşim . Mutluluğuna en çok sevinen nişanın da oturmayan ben bugün kıskanç oldum o kadar yalnızlastim ki ben yarın öbür gun evlenince bu kızın evine nasıl gideyim ya derse kocam da gözü var bunu kaldıramam . Ben bosandim yaşamam dediğim herşeyi tek tek yasiyorim şaka gibi

KIz kardeşinize inanamıyorum. İnşallah onun başına böyle şeyler gelmez. Kız kardeşiniz evlenince anne babanızın yanında kalırsınız. Biraz sabredin.
Zaten bosandigima hiç pişman değildim ama sağolsun bı kız kardeşim var Allah'a havale ettim defalarca beni evden kovdu . Her o öyle yaptığında eski eşimden hiç bı farkını görmedim

Zaten bosandigima hiç pişman değildim ama sağolsun bı kız kardeşim var Allah'a havale ettim defalarca beni evden kovdu . Her o öyle yaptığında eski eşimden hiç bı farkını görmedim

Kız kardeşinizin bosanmayacagina dair bir garantisi var mıymış? Yukarısı ile anlaşma mi yapmış? Bu hayatta herkesin başına her şey gelebilir, bu hepimiz için geçerli. Lütfen o eve tekrar dönmeyin ve yalvarsalar bile mesafenizi koyun. İlk boşanan siz değilsiniz ve son boşanan da siz olmayacaksınız. Sizin yaşadıklarınızı yaşayan bir sürü kadın var ve cesaret edip bosanamiyorlar. Bu anlamda siz çok güclusünüz ve kendinizle gurur duymalisiniz.

Asla boşanmasıni istemem ama çok yukardan konusuyo . Bende çok hassasım çok merhametli bı insanım çok kırıldım bu laflarına canım çok yandı ben kimseyi kıskanmam ki niye kiskaniyim benim de kalsaydım bı evliliğim vardı yani ben elimin tersiyle ittim

Her ailede bir tane salak enayi vardır ya fazla merhametli herseye koşan herkesin her işine yetişen onlar için canını hiçe sayan işte bizim ailede de o bendim.ah bizim o içimizdeki merhamet duygusu yokmu bizi bitirendeno oluyor işte .bosaninca anladım ki aslında kimseye yapmamak gerekiyormuş fazlasını .ailenede kardeşlerine de eşine de çocuğunada kendini hiçe saymamak gerekiyormuş . Ne ağır sözler ne suçlamalar bazen diyorum ki neler bozdu bu gözlerim neler ısıttı bu kulaklarim neler yaşadı bu takatsiz kalan vücudum şimdilerde kendimi herkesten çektim bana değer vermeyenle kim olursa olsun gorusmuyorum .sizde çalışıyorsunuz kendi evinizi kurun ve size deeger vermeyen herkesi kapı dışına koyun sessiz kalın sabreyleyin ve seyreyleyin

O ailedeki salak benim işte herseylerini koşarım araba var onlarda çok güzel karşılığını veriyo işte .kendimi geri çektim benden kötüsü yok şimdi hesap soruyo bana şimdi paramın Arabamin benzinimin hesabını . Diyorim yapmicam sana birşey diyo sen böylesin kötüsün işte

Kendi duzeninizi mutlaka kurun .calisiyormussunuzda krediyle de olsa ayırın evinizi eşyalarınızı . Yoksa kullanan çok oluyor hele ki insanın yuvası yikildiktan sonra .

Dramatize etmeye gerek yok. Hatanız boşandıktan sonra tekrar aile evine dönmek.
Kendinize güzel bir hayat kuracaktınız.

Hem boşanıp aile evine gitsem ve kardeşlerim laf etse bana
Onların saçını basını yolardım. Neden mi?
Orası benim babamın evi cunku onların degil
Onlara halt etmek düşer

Kendi duzeninizi mutlaka kurun .calisiyormussunuzda krediyle de olsa ayırın evinizi eşyalarınızı . Yoksa kullanan çok oluyor hele ki insanın yuvası yikildiktan sonra .
Bunu o kadar iyi anladım ki herkes kullaniyo beni kullanmaya calisiyo sanki işim gücüm yok . Yüzlerine de diyorim soyle beni kullanıyorsunuz bıktım yoruldim diye bizde sana yapmayız diyolar yapmayın diyorim istemiyorum hiç bı yardımınizi trip atıp gidiyolar

Kendinizi ezdirmeyin, drama bağlamayın. Isiniz gücünüz mesleginizde varmis kimseye ihtiyacınız yok.
size laf söyleyen kardeşin agzina iki tane carpin . Orasi sizin babanızın evi ona halt yemek düşer.
Yerini dar ediyormusum kiskaniyomusum aslında mesele o değil gözünu para bürümüş benim parami istiyo bende vermeyince hircinlasiyo. Beş ay sonra kendi evine taşınacak durmuyo sürekli karıştırıyor evi . Sebebi hep para ki parasi var çalışıyor ama daha fazla istiyoy

Ya ne kardeşler var. Belli ki kardeşiniz sizi kıskanmış. Bence zaten boşandıktan sonra ailenize dönmemeliydiniz. Memursunuz maaşınız da yeter ayrı bir ev tutun kendi çevreniiz olsun. boşuna niye onların baskısını çekesiniz. Öçün biçin tartın gerçekten sizi sevecek biriyle evlenin. tabi ben İzmirde yaşıyorum yaşadığınız yer bir kadının yalnız yaşamsına elverişli midir bilemiyorum bazen çok ilginç bakış açısı olabiliyor ki benim bir arkadaşımın başına gelmişti. şimdi ilin ismini söylemeyeyim bir ilçeye gitti o da memur, orda yalnız ev tuttu herkes sanki kötü kadınmış gibi muamele yapmış (ordaki esnaf). herşey ayrıntılı düşünün ona göre hareket edin

Yalnız kalmak istemiyorum diyorim ki evim yuvam olsun . O da nasip işi .

Suç sizde.Ben olsam sen kim oluyorsun ben babamın evindeyim defol derdim.
Görmemişin de nişanlisi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…