- 6 Ağustos 2018
- 1.359
- 502
- 42
-
- Konu Sahibi Bernalaasl
evlenmeden önce evliliği matah bişey sanıyoruz. Ben geç evlendim ve iyi ki geç evlendim diyorum. evet çocuğum var ve eşim çok iyi biri bu abartılacak birşey değil. birsürtü problemle boğuşuyorsunuz. Yani size katılıyorum görmemişin de nişanlısı olmuş. Çok matah birşey sanıyorSuç sizde.Ben olsam sen kim oluyorsun ben babamın evindeyim defol derdim.
Görmemişin de nişanlisi olmuş
Bırakmıyorlar ailem çok katı doğu ailesi sürekli elleri üstümüzde zaten bu da bende psikolojik baskı yaptı zorlanıyorum 28 yaşındayım ve sürekli anne baba koruması altında olmak zor bı durimBoşanınca aile evine niye döndünüz ki atanmışsınız maaşınız var hala niye ailenize yapıştınız kendi ayaklarınız üzerinde duramıyorsunuz
Galiba bu gidişle o olcak çok fazla baskı var ustumde evlen evlen diyekesinlikle yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın
Çok darbe aldım hala da alıyorum bosnadigima pişman eden bı ailem var. Onlarda hep geçimini benden yapiyorlar. Yapisiylrlar sanki bı tek evlatları benimAllah yardimin olsun insallah gwrcekten hic kolay degil en yakinlarin tarafindan darbe almak.Çekecegin çile varmis.yasadiklarindan guzel dersler cikart bundan sonraki kararlarini daha dogru vermeye caliş.Allah karsina bundan sonra seni mutlu edip kiymetini bilecek birilerini cikartsin insallah
Siz bi sekilde hayatinizi garanti altina almaya calisin baska turlu olmiycakÇok darbe aldım hala da alıyorum bosnadigima pişman eden bı ailem var. Onlarda hep geçimini benden yapiyorlar. Yapisiylrlar sanki bı tek evlatları benim
Gidince görür ebesinin ak donunu merak etme. Sık dişini.Ben konuşmuyorim kendisiyle bu sefer de kiskaniyo beni diye evin içinde dolanıp huzursuzluk çıkarıyor . Zaten o evlenmese ben o evden çıkıp gidecem o gidecek diye sabrediyorum birkaç ayı kaldı zaten
Gittiği gün ailecek halay cekecez kına yakacaz o kadar ki nefret ettirdi kendindenGidince görür ebesinin ak donunu merak etme. Sık dişini.
Merhaba abla , nasılsın ? Kullanıcı ismimden hatırlamışsındır umarımBen konuşmuyorim kendisiyle bu sefer de kiskaniyo beni diye evin içinde dolanıp huzursuzluk çıkarıyor . Zaten o evlenmese ben o evden çıkıp gidecem o gidecek diye sabrediyorum birkaç ayı kaldı zaten