Boşanan bı kadının hayat hikayesi

Suç sizde.Ben olsam sen kim oluyorsun ben babamın evindeyim defol derdim.
Görmemişin de nişanlisi olmuş
evlenmeden önce evliliği matah bişey sanıyoruz. Ben geç evlendim ve iyi ki geç evlendim diyorum. evet çocuğum var ve eşim çok iyi biri bu abartılacak birşey değil. birsürtü problemle boğuşuyorsunuz. Yani size katılıyorum görmemişin de nişanlısı olmuş. Çok matah birşey sanıyor

Boşanınca aile evine niye döndünüz ki atanmışsınız maaşınız var hala niye ailenize yapıştınız kendi ayaklarınız üzerinde duramıyorsunuz

Boşanınca aile evine niye döndünüz ki atanmışsınız maaşınız var hala niye ailenize yapıştınız kendi ayaklarınız üzerinde duramıyorsunuz
Bırakmıyorlar ailem çok katı doğu ailesi sürekli elleri üstümüzde zaten bu da bende psikolojik baskı yaptı zorlanıyorum 28 yaşındayım ve sürekli anne baba koruması altında olmak zor bı durim

Allah yardimin olsun insallah gwrcekten hic kolay degil en yakinlarin tarafindan darbe almak.Çekecegin çile varmis.yasadiklarindan guzel dersler cikart bundan sonraki kararlarini daha dogru vermeye caliş.Allah karsina bundan sonra seni mutlu edip kiymetini bilecek birilerini cikartsin insallah

Allah yardimin olsun insallah gwrcekten hic kolay degil en yakinlarin tarafindan darbe almak.Çekecegin çile varmis.yasadiklarindan guzel dersler cikart bundan sonraki kararlarini daha dogru vermeye caliş.Allah karsina bundan sonra seni mutlu edip kiymetini bilecek birilerini cikartsin insallah
Çok darbe aldım hala da alıyorum bosnadigima pişman eden bı ailem var. Onlarda hep geçimini benden yapiyorlar. Yapisiylrlar sanki bı tek evlatları benim

Fazla mi naifsiniz? Kızkardeş beni babamın evinden kovacak? Bende ona kapıyı gösteririm. Yüzüne bile bakmayın hak etmiyor cidden.
Sizin içinizde bir bahçe var. Bu bahçeyi tüm aile bireyleri istedikleri gibi talan edebiliyorlar. Bir tane çiçek koparabilir miyiz diye soran yok. Dur demezseniz içinizdeki bahçe yerle bir olur bu gidişle.
Ya sınır ihlali yapanizdir ya da sınırları çiğnenen. Sizin sınırlarınız harap ediliyor lütfen atağa geçin artik. Boşanmak ne ayip ne günah. Ailenizle yasamak zorunda değilsiniz onlara yakin olursunuz isterseniz ama evinizin sınırları mutlaka kalın bir şekilde cizilmeli bu aileye.
Hayatımıza yön vermeye çalışanlar genellikle iyiliginizi düşünüyorum derler. Nankör olursunuz bi de çünkü hep fedakarlık yapip iyilik için karıştığını düşünürler. Sorsanız parayı bile sizin iyiliginiz için istiyordur kendince. Uzak durun kardeşse kardeş.
Duygusal dünyanıza böyle haldir haldir girmeye kimsenin hakkı yok. Ben olsam özür dileyene kadar düğününe bile gitmezdim.

Ben konuşmuyorim kendisiyle bu sefer de kiskaniyo beni diye evin içinde dolanıp huzursuzluk çıkarıyor . Zaten o evlenmese ben o evden çıkıp gidecem o gidecek diye sabrediyorum birkaç ayı kaldı zaten

Ben konuşmuyorim kendisiyle bu sefer de kiskaniyo beni diye evin içinde dolanıp huzursuzluk çıkarıyor . Zaten o evlenmese ben o evden çıkıp gidecem o gidecek diye sabrediyorum birkaç ayı kaldı zaten
Gidince görür ebesinin ak donunu merak etme. Sık dişini.

X