Ahahaha çok iyi valla Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahValla bi zaman sonra belli ediyo be
Herhangi bi formulum yok ama bi arkadasda onermis , yakin cevreden tanistiran olursa acik olun.
Sanirim butun Brukseli tanidim, tanistirdilarama esimi tutturdum
Kısmet diyelim artık şuan gerçi çok yeni ama merak iste :) ee peki nasıl bulunuyor nerde çıkıyor karşımıza yani nebilim bütün gün isteyiz sonuçta :)
Amin tesekkur ederim daha iyileri senin olsunAhahaha çok iyi valla Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Normal bende böyle hissetmiştim boşandığında dünyalar benim olmuştu :)Yaş sürecimi onunlayken yaşadim bitirmiştim içimde çünkü şuan çok mutlu huzurlu ve yeniden doğmuş gibiyim böyle hissetmem normalmi yeni boşandık ama ben kendimi iyi hissefiyorum
Nasıl kurtuldunuz eşinizdenBenim eski eşimde psikolojik baskı manipüle kumar yalan içki küfür vardı :)
Bosanarak :) anlaşmaliya ikna ettim elimde deliller vardiNasıl kurtuldunuz eşinizden
Merhabalar konumu belki bilen vardır bilmeyen ise üşenmezse sayfamdan girip konuya bakabilir :) Ben 9 senelik evlilikten sonra bu ayın 23 ünde resmi olarak boşandım anlaşmalı bir şekilde 2 buçuk yaşında bir oğlum var şuan çalışıyorum çocuk kreşte ailemle kalıyorum. Size sorum boşanıp mutlu olan tekrar sevebilen varmı boşanmadan sonraki süreç nasıl geçiyor tecrübelilerden yorum bekliyorum teşekkürler saygılar
Emirdağlı mısınızValla bi zaman sonra belli ediyo be
Herhangi bi formulum yok ama bi arkadasda onermis , yakin cevreden tanistiran olursa acik olun.
Sanirim butun Brukseli tanidim, tanistirdilarama esimi tutturdum
Şuan çok yeni zaten hani ben üzerinden zaman gecenler için merak ettimbu arada sizin içinde hakkınızda hayırlısı olsu
Bence biraz aşkda olsun tabi ama,mantiginizi ön planda tutun hicccc acele etmeyin derim, iki kere çok sevip iki kere evlenen biri söylüyor bunuYani sevdim tabi de o sevgi miydi bilmiyorum aşırı toksik bir ilişkiydi. Manipule edildim bence sevmekten ziyade. Şimdi dönüp baktığımda böyle düşünüyorum. Çok sıkıntılı bir boşanma süreci çok sıkıntılı bir evlilikti. Tek güzel tarafı kızımın doğması oldu