Ahahaha çok iyi valla Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahValla bi zaman sonra belli ediyo be
Herhangi bi formulum yok ama bi arkadasda onermis , yakin cevreden tanistiran olursa acik olun.
Sanirim butun Brukseli tanidim, tanistirdilarama esimi tutturdum
Kısmet diyelim artık şuan gerçi çok yeni ama merak iste :) ee peki nasıl bulunuyor nerde çıkıyor karşımıza yani nebilim bütün gün isteyiz sonuçta :)
Amin tesekkur ederim daha iyileri senin olsunAhahaha çok iyi valla Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Normal bende böyle hissetmiştim boşandığında dünyalar benim olmuştu :)Yaş sürecimi onunlayken yaşadim bitirmiştim içimde çünkü şuan çok mutlu huzurlu ve yeniden doğmuş gibiyim böyle hissetmem normalmi yeni boşandık ama ben kendimi iyi hissefiyorum
Nasıl kurtuldunuz eşinizdenBenim eski eşimde psikolojik baskı manipüle kumar yalan içki küfür vardı :)
Bosanarak :) anlaşmaliya ikna ettim elimde deliller vardiNasıl kurtuldunuz eşinizden
Merhabalar konumu belki bilen vardır bilmeyen ise üşenmezse sayfamdan girip konuya bakabilir :) Ben 9 senelik evlilikten sonra bu ayın 23 ünde resmi olarak boşandım anlaşmalı bir şekilde 2 buçuk yaşında bir oğlum var şuan çalışıyorum çocuk kreşte ailemle kalıyorum. Size sorum boşanıp mutlu olan tekrar sevebilen varmı boşanmadan sonraki süreç nasıl geçiyor tecrübelilerden yorum bekliyorum teşekkürler saygılar
Emirdağlı mısınızValla bi zaman sonra belli ediyo be
Herhangi bi formulum yok ama bi arkadasda onermis , yakin cevreden tanistiran olursa acik olun.
Sanirim butun Brukseli tanidim, tanistirdilarama esimi tutturdum
Şuan çok yeni zaten hani ben üzerinden zaman gecenler için merak ettimbu arada sizin içinde hakkınızda hayırlısı olsu
Bence biraz aşkda olsun tabi ama,mantiginizi ön planda tutun hicccc acele etmeyin derim, iki kere çok sevip iki kere evlenen biri söylüyor bunuYani sevdim tabi de o sevgi miydi bilmiyorum aşırı toksik bir ilişkiydi. Manipule edildim bence sevmekten ziyade. Şimdi dönüp baktığımda böyle düşünüyorum. Çok sıkıntılı bir boşanma süreci çok sıkıntılı bir evlilikti. Tek güzel tarafı kızımın doğması oldu
Tabikide hayirEmirdağlı mısınız
Ben nereli oldugumu söyleyince (Turkiyenin kucuk bir ili) ora emirdagin hangi koyuymus hangi tarafa dusuyo diyolarÇok şükür
Ciğerlerini bilirim….Ben nereli oldugumu söyleyince (Turkiyenin kucuk bir ili) ora emirdagin hangi koyuymus hangi tarafa dusuyo diyolar
Dusunun bukadar bilgisizler, Turkiyeyi emirdag, eŞkişehir (Ş ile) afyon, Antalya dan ibaret saniyolar
Hııımmm bizde 1 adet gelin var 35 yillikCiğerlerini bilirim….
Değişikler , eğitimsiz ve cahiller ama buna rağmen çok kibirlilerHııımmm bizde 1 adet gelin var 35 yillik
Sulaleyi birbirine katip dayimin ruhuna el koydu
Öyle iyi geldi ki bu yazdıklarınız.. Ben de bahsettiğiniz gibi bi dönemdeyim sanırım. Evliyken de yapayalnız hissettiğimden öyle uzun süredir yalnızmışım gibi hissediyorum ki.. Bi yanım umut beslerken bi yanım çocuklarım da olduğu için (şükürler olsun) hep soru işaretleri ile bakıyor bundan sonraki sürece. İnşallah çok mutlu olursunuz ve inşallah hepimiz güzel insanlarla karşılaşırız gönlümüze göre :)Olursunuz yeter ki inanın ve acele etmeyin. Hiç olmadık anda çıkıyor karşına. Bizimki çok garip oldu ve ilk görüşte aşk oldu ki ben aşka inanmadığım kimseyi istemediğim ve görüşmediğim bir dönemdeydim. 5 dk birbirimizi gördük sonra kahve için sözleştik o günden beri birlikteyiz 7 ay oldu
Sendemi Brukseldesin ?Değişikler , eğitimsiz ve cahiller ama buna rağmen çok kibirliler
Hayır da , benim çevremde var bunlardanSendemi Brukseldesin ?
Onlar Türkiyede Eşkişehirdeler geneldeHayır da , benim çevremde var bunlardan