Boşanan bayanlar bir bakarmısınız :))

burjuwa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
55
14
31
Merhabalar konumu belki bilen vardır bilmeyen ise üşenmezse sayfamdan girip konuya bakabilir :) Ben 9 senelik evlilikten sonra bu ayın 23 ünde resmi olarak boşandım anlaşmalı bir şekilde 2 buçuk yaşında bir oğlum var şuan çalışıyorum çocuk kreşte ailemle kalıyorum. Size sorum boşanıp mutlu olan tekrar sevebilen varmı boşanmadan sonraki süreç nasıl geçiyor tecrübelilerden yorum bekliyorum teşekkürler saygılar

Benim boşanalı bir ay bile olmadan haberini alan dört yıllık platonigim beyefendi anında iletişime geçti mesela djsjsks erkekler bana mısın demiyor isteyince . Sadece ben hazır hissetmiyorum ve ruhumu dinlendirmem gerektiğini düşünüyorum çok taze çünkü . Sizde bunlardan ziyade kendinize odaklanın derim

Şuan çok yeni zaten hani ben üzerinden zaman gecenler için merak ettim bu arada sizin içinde hakkınızda hayırlısı olsun

4 sene oldu boşanalı, şuan sevip sevildiğim bir ilişkim var. Tekrar sevip sevileceksiniz

Çok güzel adınıza sevindim inşaallah bende mutlu olurum
Kendinize biraz zaman verin. Boşandıktan sonra boşluğa düşebiliyoruz ve saçma sapan insanlara şans verebiliyoruz. Benim de hatalarım oldu ama şuan çok mutluyum,çook seviyorum onun da sevdiğini çok derinden hissediyorum. Zamanla karşınıza mutlaka size değer verecek biri çıkacaktır

Umarım inşallah çocuğunuz varmiydi peki

Ben varım
2 sene duygusal 1 sene de resmi boşanma sonrasında toplamda 3 sene sonra şu an ki eşimle tanıştım. İyi ki diyorum
Siz de sevileceksiniz. Siz de mutlu olacaksınız. İyi ki boşanma kararı aldım diyeceksiniz. Çok daha güzel günleriniz olacak. Öyle hayat bitmiyor yani.
Sadece önceki evliliğinizden dersler çıkarın yeter Haa bir de gerçekten kriterlerinize uygun biri olmadığı müddetçe şans vermeyin. Yoksa hatalar yapabilirsiniz. İnşaallah düzgün biri çıkar karşınıza

Aaaa demek çocuk olsa bile olabiliyormuş
Bal gibi oluyor. Daha Mayıs ayında bekar bir arkadaşım boşanmış 10 yaşında kızı olan biri ile evlendi. Çok da mutlu. Önemli olan ne sebeple boşanmış. Karakteri ve aile yaşamı. Gerisi geliyor

Zaten tecrübe edindim bende artık temkinliyim şuan çok yeni olduğu için acabalar var tabiki hayatımla ilgili ama sizden bunları duydukça mutlu oluyorum boşanmış çocuklu kadınlara hep farklı gözle bakılır derlerdi ama tekrar seven çıkıyormuş sizin adinuzada çok sevindim gerçekten

Bal gibi oluyor. Daha Mayıs ayında bekar bir arkadaşım boşanmış 10 yaşında kızı olan biri ile evlendi. Çok da mutlu. Önemli olan ne sebeple boşanmış. Karakteri ve aile yaşamı. Gerisi geliyor
Zaten ona çok şaşırıyorum bekar insan diyorum neden benim çocuğumu istesinki niye uğraşsın hep böyle düşünüyordum ben

20 yasimda bosandim 6 aylik bebekle
Okulumu bitirdim, calistim evimi arabami aldim. Ailemden 1 euro destek gormedim. Manevi destekleride oyle coook fazla degildi nadirdi.
29 yasimda evlendim. 9 yil icerisinde 3 iliskim olmustu.
Suan 5 yillik evliyim
2 bebe daha yaptim
Kisa ve net

Sorusu olan

Bak bu beni umutlandırdı işte mutlu olmak istiyorum inşallah
Olursunuz yeter ki inanın ve acele etmeyin. Hiç olmadık anda çıkıyor karşına. Bizimki çok garip oldu ve ilk görüşte aşk oldu ki ben aşka inanmadığım kimseyi istemediğim ve görüşmediğim bir dönemdeydim. 5 dk birbirimizi gördük sonra kahve için sözleştik o günden beri birlikteyiz 7 ay oldu

Zaten ona çok şaşırıyorum bekar insan diyorum neden benim çocuğumu istesinki niye uğraşsın hep böyle düşünüyordum ben
Lütfen böyle düşünmeyin. Dinamiği bilemezsiniz. 26 yaşında bekar kız evlendi. Adam da 33 yaşında bir kıza sahip. Hep umutvar olun

Vay be çok severim ben böyle hikayeleri umut olur bana hep önceki eşinizi seviyormuydunuz peki bende çok severek evlendigim icin

Haaa bir tavsiyem daha var. Boşanmış çocuklu kadınlara farklı bakıyorlar dediniz ya. Doğru toplum kötü bakıyor. Tavsiyem şu. Sizinle ciddi düşünceye girmeyen kimse için boşandığınızı demeyin. Bir de sizi tanıştırmak isteyen çok yakınlarınız olursa da geri çevirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…