Boşanan bayanlar bir bakarmısınız :))

Zaten ona çok şaşırıyorum bekar insan diyorum neden benim çocuğumu istesinki niye uğraşsın hep böyle düşünüyordum ben :KK43:
Bu konu hakkinda fikrimi soylemek isterim
Bosandikdan sonraki iliskimdeki kisinin cocugu yoktu. Tabikide benim cocugumla ugrasmicakti ama belliki yapamicakti. Bitti.
2. Sinin cocugu vardi erkekdi (benimki kiz) sebep bu degildi ama bitti.
3. Su kizi vardi hemde benim kizima yasi yakin ama karakteri yoktu. Gozu disardaydi. Bitti
esimin kizi var benimkine yakin yasi. Bu benim icin cok buyuk bi artiydi

20 yasimda bosandim 6 aylik bebekle
Okulumu bitirdim, calistim evimi arabami aldim. Ailemden 1 euro destek gormedim. Manevi destekleride oyle coook fazla degildi nadirdi.
29 yasimda evlendim. 9 yil icerisinde 3 iliskim olmustu.
Suan 5 yillik evliyim
2 bebe daha yaptim
Kisa ve net 😀

Sorusu olan😀

Lütfen böyle düşünmeyin. Dinamiği bilemezsiniz. 26 yaşında bekar kız evlendi. Adam da 33 yaşında bir kıza sahip. Hep umutvar olun🤗
İnşallah zaten umudumu kaybetmek aşka küsmek istemiyorum eşimi deli gibi sevmiştim ondan başkasını sevemem gibi geliyordu ama bitti işte bitebiliyormus

İnşallah zaten umudumu kaybetmek aşka küsmek istemiyorum eşimi deli gibi sevmiştim ondan başkasını sevemem gibi geliyordu ama bitti işte bitebiliyormus
Amaaan herkes severek evlenir. Kim sevmeden evleniyor ki. Üstüne sünger çekin. Ne adamlar var . O kim ki dersiniz.

Vay be çok severim ben böyle hikayeleri umut olur bana hep 😍 önceki eşinizi seviyormuydunuz peki bende çok severek evlendigim icin
Yani sevdim tabi de o sevgi miydi bilmiyorum aşırı toksik bir ilişkiydi. Manipule edildim bence sevmekten ziyade. Şimdi dönüp baktığımda böyle düşünüyorum. Çok sıkıntılı bir boşanma süreci çok sıkıntılı bir evlilikti. Tek güzel tarafı kızımın doğması oldu

Haaa bir tavsiyem daha var. Boşanmış çocuklu kadınlara farklı bakıyorlar dediniz ya. Doğru toplum kötü bakıyor. Tavsiyem şu. Sizinle ciddi düşünceye girmeyen kimse için boşandığınızı demeyin. Bir de sizi tanıştırmak isteyen çok yakınlarınız olursa da geri çevirmeyin🙂
Çalıştığım yerde boşandigimi biliyorlar ama ya çalıştığım ortamdan biri olursa yani şimdi boşandigimi bilmesi kötümü olcak peki iş yerinden biri olsa diyelim

Boşanmak değilde kötü bir uzun ilişkiden çıktım yani ne diyim kendime geldim ya şansım bereketim arttı hayat renklendi aşırı aşırı mutluyum .Her işim rast gidiyor aşırııı mutluyum hep şükrediyorum hayat bana güzellikler göstermeye başladı onunla olunca her işim olumsuz oluyordu ya üzerime bahtsızlığı çöktürmüştü .kendime değer verdim bitirdim o iğrenç ilişkiyi ben kendime değer verince hayatta beni ödüllendirmeye başladı normalde hep cezalandırılıyordum

Boşanmak değilde kötü bir uzun ilişkiden çıktım yani ne diyim kendime geldim ya şansım bereketim arttı hayat renklendi aşırı aşırı mutluyum .Her işim rast gidiyor aşırııı mutluyum hep şükrediyorum hayat bana güzellikler göstermeye başladı onunla olunca her işim olumsuz oluyordu ya üzerime bahtsızlığı çöktürmüştü .kendime değer verdim bitirdim o iğrenç ilişkiyi ben kendime değer verince hayatta beni ödüllendirmeye başladı normalde hep cezalandırılıyordum
Birşey diyimmi bende çok mutlu ve huzurluyum yüzüme renk geldi resmen yaşadigimi anladım

Çalıştığım yerde boşandigimi biliyorlar ama ya çalıştığım ortamdan biri olursa yani şimdi boşandigimi bilmesi kötümü olcak peki iş yerinden biri olsa diyelim
Tavsiye etmem. Naçizane... Dışarısı iyidir. Bizzat deneyimledim ondan diyorum. Boşverin.

Tavsiye etmem. Naçizane... Dışarısı iyidir. Bizzat deneyimledim ondan diyorum. Boşverin.
Kısmet diyelim artık şuan gerçi çok yeni ama merak iste :) ee peki nasıl bulunuyor nerde çıkıyor karşımıza yani nebilim bütün gün isteyiz sonuçta :)

Yani sevdim tabi de o sevgi miydi bilmiyorum aşırı toksik bir ilişkiydi. Manipule edildim bence sevmekten ziyade. Şimdi dönüp baktığımda böyle düşünüyorum. Çok sıkıntılı bir boşanma süreci çok sıkıntılı bir evlilikti. Tek güzel tarafı kızımın doğması oldu
Benim eski eşimde psikolojik baskı manipüle kumar yalan içki küfür vardı :)

Bu konu hakkinda fikrimi soylemek isterim
Bosandikdan sonraki iliskimdeki kisinin cocugu yoktu. Tabikide benim cocugumla ugrasmicakti ama belliki yapamicakti. Bitti.
2. Sinin cocugu vardi erkekdi (benimki kiz) sebep bu degildi ama bitti.
3. Su kizi vardi hemde benim kizima yasi yakin ama karakteri yoktu. Gozu disardaydi. Bitti
esimin kizi var benimkine yakin yasi. Bu benim icin cok buyuk bi artiydi
Ortama giriş şeklim 🤣 masalah çok iyiymiş ama sonu mutlu sonla bitmiş ❤️

Kısmet diyelim artık şuan gerçi çok yeni ama merak iste :) ee peki nasıl bulunuyor nerde çıkıyor karşımıza yani nebilim bütün gün isteyiz sonuçta :)
Vala birden oluyor inanın. Yeter ki kendinizi hayata kapatmayın. Ben evliliği rafa kaldırmıştım. Çalışır, gezerim dediğim an çıktı. Hatta arkadaşımla Karadeniz turu planım vardı rafa kalktı :)) yani o denli. Yeter ki üzülmeyin. Güçlü olun. Zaten çocuğunuz sizi hayata daha güzel bağlar. Bir de çocuğum büyüsün diye beklemeyin. Gerçekten iyi biri çıkarsa ertelemeyin.

Benim eski eşimde psikolojik baskı manipüle kumar yalan içki küfür vardı :)
Kurtulmuşsunuz şükür. Kendinize bir süre verin zamana bırakın herşeyi. Bir nevi bir yaş süreci gibi düşünün bu süreci,kimseyle görüşmeyin. Zaten olması gerektiğinde oluyor. Umarım çok mutlu olursunuz 🥰

Vala birden oluyor inanın. Yeter ki kendinizi hayata kapatmayın. Ben evliliği rafa kaldırmıştım. Çalışır, gezerim dediğim an çıktı. Hatta arkadaşımla Karadeniz turu planım vardı rafa kalktı :)) yani o denli. Yeter ki üzülmeyin. Güçlü olun. Zaten çocuğunuz sizi hayata daha güzel bağlar. Bir de çocuğum büyüsün diye beklemeyin. Gerçekten iyi biri çıkarsa ertelemeyin.
Yok yok iyi biri çıkarsa ertelemem ilk evliliginden hicbirsey anlamadım hep mutsuzluk o yüzden gerçekten mutlu olacağım biri olursa ertelemem olursa inşallah tabi 😊

Kurtulmuşsunuz şükür. Kendinize bir süre verin zamana bırakın herşeyi. Bir nevi bir yaş süreci gibi düşünün bu süreci,kimseyle görüşmeyin. Zaten olması gerektiğinde oluyor. Umarım çok mutlu olursunuz 🥰
Yaş sürecimi onunlayken yaşadim bitirmiştim içimde çünkü şuan çok mutlu huzurlu ve yeniden doğmuş gibiyim böyle hissetmem normalmi yeni boşandık ama ben kendimi iyi hissefiyorum

Gördüm gördüm okudum hepsini 🤣 peki karşımıza çıkan kişinin niyetini nasıl anlicam cinsellikmi yoksa askmi diye
Valla bi zaman sonra belli ediyo be
Herhangi bi formulum yok ama bi arkadasda onermis , yakin cevreden tanistiran olursa acik olun.
Sanirim butun Brukseli tanidim, tanistirdilar 😀 ama esimi tutturdum

X