• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanamıyorumm :(( bu kadar zor olacağını bilemedim

Eşimle severek evlendik 6 yıldır evliyiz 3 yaşında bir oğlum var ben çalışıyorum işim iyi ama eşim sürekli işe girip çıktı 8 ay hiç iş aramadı girdi yine çıktı şuan hala evde ben boşanmak istediğimi söyledim çocuk için piskoloğa gittiğimi söyledim haziranın sonuna kadar süre dedim adam kendini balkondan atmaya kalktı ben sensiz yapamam ölürüm nefes alamam geçmişimden gelen sıkıntılarım var son şans ver kabuğumu kıracam derken bunuda götürdüm piskoloğa 8 seans oldu ben bıraktım eşim devam ediyor geçmişi çok tramvatikmiş piskologda bana sürekli son bi şans ver falan deyip duruyo iyide benim elimi çocuğumun elini kim tutacak ben sürekli işe gidip evin bütün maddi yükünü çekerken herkez neden bana karşı tavırlı ? adam sürekli beni kendisine birşey yapacakmış gibi tehtit ediyo bunalıma girip intihar edenleri anlatıyo ? elim kolum bağlı bu adamdan nasıl boşanırım?
Sıkıyosa git yap de hayatına bAk ilk önce aileyi geçindirmeyi öğrensin

Eşimle severek evlendik 6 yıldır evliyiz 3 yaşında bir oğlum var ben çalışıyorum işim iyi ama eşim sürekli işe girip çıktı 8 ay hiç iş aramadı girdi yine çıktı şuan hala evde ben boşanmak istediğimi söyledim çocuk için piskoloğa gittiğimi söyledim haziranın sonuna kadar süre dedim adam kendini balkondan atmaya kalktı ben sensiz yapamam ölürüm nefes alamam geçmişimden gelen sıkıntılarım var son şans ver kabuğumu kıracam derken bunuda götürdüm piskoloğa 8 seans oldu ben bıraktım eşim devam ediyor geçmişi çok tramvatikmiş piskologda bana sürekli son bi şans ver falan deyip duruyo iyide benim elimi çocuğumun elini kim tutacak ben sürekli işe gidip evin bütün maddi yükünü çekerken herkez neden bana karşı tavırlı ? adam sürekli beni kendisine birşey yapacakmış gibi tehtit ediyo bunalıma girip intihar edenleri anlatıyo ? elim kolum bağlı bu adamdan nasıl boşanırım?
Kendisine gerçekten zarar verecek olan seyirci beklemez canım, kanma blöf yapıyordur senin o güzel vicdanını kullanıyor

Ortada başka problemler yoksa,eşiniz iş arıyor ancak bulamıyorsa, yani çabalıyorsa 8 ay nedir ki? Bir süre neden idare edilmesin. İyi hissetmiyor demek ki sizden süre istemiş, geçmişi travmatik diyorsunuz. Allah korusun kanser olsa çalışamasa bakmayacak mısınız eşinize ne farkı var ki? Hastalık hastalıktır. Sırf çalışmıyor diye boşamak bence vicdansızlık. He bunu kullanıyorsa, çalışmak gibi bi niyeti yoksa o ayrı tabi.

O nasil psikologmus onu ikna etmesi gerekirken sizimi ikna etmeye calisiyor

Mesela kendini öldürecek kadar gucsuz ise banane derim yoluma bakarım ...diye düşünüyorum ama olayı yaşamak apayrı bilemem ...böyle intihar ederim bak söylemlerine gıcık olurum git et derim ...kız veya erkek farketmez tabiki evladimsa o ayrı ama Allah göstermesin....birde gerçekten intihar etmek isteyen tehdit etmiyor yaşadım malesef küçükken ablam etmeye kallkisti ..Allah tarafından farketti annem sadece başucunda duran bir bardaktaan farketti ( çünkü normalde koymazdi) ..sonra yastığının altında ilaç kutular kıpkırmızı bir yüz..hastaneye goturemedik..iri yapılı komşumuz geldi zorla kucaklayarak götürdü hastaneye ..çok kötüydü ama ttam bir trravma gerçekten intihar etmek isteyen böyle yapar işte...ahh cahil ablam gençti yaşı ilk sevdiği bok bir adamdı ..o adama bakmaya tiksinirdim ama ablam onun için ölmeyi istedi ne garip dünya

Psikolog sorunları olduğunu söylemiş demek ki adam yalan söylemiyor. Üstelik tr de 8 ayda iş bulmak kolay mı 2 yıl iş bulamayan insanlar var. Hani evlenirken hastalıkta sağlıktaydı? Adam rahatsız hemde 8 aydır iş bulamadı diye ayrılmak olmaz ki. Ha sevmiyorsan başka şeyler varsa altında bilemem

Mesela kendini öldürecek kadar gucsuz ise banane derim yoluma bakarım ...diye düşünüyorum ama olayı yaşamak apayrı bilemem ...böyle intihar ederim bak söylemlerine gıcık olurum git et derim ...kız veya erkek farketmez tabiki evladimsa o ayrı ama Allah göstermesin....birde gerçekten intihar etmek isteyen tehdit etmiyor yaşadım malesef küçükken ablam etmeye kallkisti ..Allah tarafından farketti annem sadece başucunda duran bir bardaktaan farketti ( çünkü normalde koymazdi) ..sonra yastığının altında ilaç kutular kıpkırmızı bir yüz..hastaneye goturemedik..iri yapılı komşumuz geldi zorla kucaklayarak götürdü hastaneye ..çok kötüydü ama ttam bir trravma gerçekten intihar etmek isteyen böyle yapar işte...ahh cahil ablam gençti yaşı ilk sevdiği bok bir adamdı ..o adama bakmaya tiksinirdim ama ablam onun için ölmeyi istedi ne garip dünya
hay allah iyi ki zamanında yetişmişsiniz şimdi nasıl ablanız merak ettim.
benim de başıma benzer bir durum gelmişti. eski erkek arkadaşım ayrılığı kendine yediremeyip beni kendini öldürmekle tehdit etmişti. arkadaşlarım sağ olsun beni uyardılar ne kadar vicdan yapsam da geri dönmedim. eski sevgilim de intihar falan etmedi zaten.çoğu zaman duygu sömürüsü yaparak sizi elde tutmaya çalışıyordur bu insanlar. ama şöyle de bi durum var aranızda ne geçti bilmiyoruz detaylı bir anlatım yok ortada. sadece iş bulamadı diye boşanmak yanlış olur. iş bulmuyor sizi kullanıyorsa ayrı tabi. her ihtimali düşünmek gerekir

hay allah iyi ki zamanında yetişmişsiniz şimdi nasıl ablanız merak ettim.
benim de başıma benzer bir durum gelmişti. eski erkek arkadaşım ayrılığı kendine yediremeyip beni kendini öldürmekle tehdit etmişti. arkadaşlarım sağ olsun beni uyardılar ne kadar vicdan yapsam da geri dönmedim. eski sevgilim de intihar falan etmedi zaten.çoğu zaman duygu sömürüsü yaparak sizi elde tutmaya çalışıyordur bu insanlar. ama şöyle de bi durum var aranızda ne geçti bilmiyoruz detaylı bir anlatım yok ortada. sadece iş bulamadı diye boşanmak yanlış olur. iş bulmuyor sizi kullanıyorsa ayrı tabi. her ihtimali düşünmek gerekir
Ablam başkasıyla evlendi çocukları oldu çok iyi su anda o zaman gercekten gençti oda pişman oldu .. emniyet müdüru siciline işlenmesin diye olayı kayıt altına almadi nasihat etti saolsun..ablam gerçekten Allah'ın sevdiği kuluymus uğruna intihar ettiği adamla evlenseydi şiddet hakaret küfür benim gibi herşeyi tadacakti ..ben boşandım ama ablamın bosanmasi zor olurdu dogrusu kendimi övmek için demiyorum ama benim kadar güçlü bir yapıya sahip değil ne kadar fitne fucur konusunda çok iyi olsada :D

kendisine bişey yapacak insan gider yapar. karşısındakini tehdit etmez. cidden balkondan atlayacak olsa onu kim tutabilir ?
Verdiğiniz bilgi cok yanlış.
Yorumlarınızı cogu zaman begeniyorum ama keske tibbi konularda bilmeden yorum yapmasak .
Intiharlarin cogunda insanlar bunu söylerler, hatta cogu yardim almis ya da aliyor oluyor bu eylemi gerceklestirdiginde

Hiiiç bir şey olmaz emin olun. Bu cinnet anıdır çünkü, intihar etmek, başkasını öldürmek vs. Ve bunu kestirmek mümkün değildir.

Adam bedavadan yasiyor. Yemegi yapiliyor. Canasiri yikaniyor. Ise de gitmiyor. Para kazanan da var. Neden bosansin ki? Her bosanma lafi acildiginda intihar ederim der artik o, ogrenmis yolunu. Tek yapilacak sey evi terk edip bosanma davasi acmak.

Verdiğiniz bilgi cok yanlış.
Yorumlarınızı cogu zaman begeniyorum ama keske tibbi konularda bilmeden yorum yapmasak .
Intiharlarin cogunda insanlar bunu söylerler, hatta cogu yardim almis ya da aliyor oluyor bu eylemi gerceklestirdiginde
intihar teşebbüsünü araç olarak kullanan biri var bu konuda ama.
ayrıca dediğim gibi gerçekten kendini öldürmek istese, kim buna engel olabilir ki? kimse. o zaman tehdide boyun eğmenin manası yok. boşanmak tek çare ise boşanırsak kendimi öldürürüm diyen adam sırf intihar etmesin diy eevli kalınmaz.

Intihar edecek olan eder söylemez fikri tuzu kuru insanların ahkamından başka bir şey değil.

Siz hiç gerçek anlamda intihar isteği duydunuz mu?
Aklınızdan bir kere bile ölüme gitmenin huzur vereceğini geçirdiniz mi?
Hiç canınızdan geçecek kadar çaresiz hissettiniz mi?

Bir kez bile size uğramamış duygular hakkında bu kadar kesin konuşamazsınız.

Allah kimseyi o noktaya getirmesin.

Neyse elbette bu tehditler yüzünden hiç çabası olmayan insana ömür bağlanmaz.
Yine de aman hadi kolaysa ölsün diye arkamı dönüp gideceğim insan bana çok büyük kötülükler etmiş, nefret ettiğim kişi olabilirdi ancak.

intihar teşebbüsünü araç olarak kullanan biri var bu konuda ama.
ayrıca dediğim gibi gerçekten kendini öldürmek istese, kim buna engel olabilir ki? kimse. o zaman tehdide boyun eğmenin manası yok. boşanmak tek çare ise boşanırsak kendimi öldürürüm diyen adam sırf intihar etmesin diy eevli kalınmaz.
onu tartısmıyorum bence de evli kalınmaz . genel kamu spotu bilgi bazında yazdım .
intihar öncesi dönemlerde insanlar genelde cok fazla acı cektikleri için bunu söylerler : bu tehit seklinde de olabilir baska sekillerdede .
kimseye söylemeden intihar edenlerin sayısı gercekten cok az . bu tarz konusmalar pskiyatride her zaman önemli bulunur

sanırım bu geçmişten gelen bilmem neler hep zırvalık eş dediğim kişi beni aldatmış üstüne psikolojik şiddete maruz bırsktı 4 yıl.. yakalanınca direk ben geçmişte bunu bunu yaşadım da böyle oldm da...Allah Allah biz bi şey yaşaamadık el bebek Gül bebek büyüdük

Arkadaşım boşanınca öyle bir rahatlıyosun ki benim eski eşim de öyleydi üstelik ben 10 yıl çektim 2 çocukla ama ben aşıktım ölüyodum adam için çalışmasın bir ömür bakardım diyoduummmm
lakin adam bana aşık değilmiş aldatınca ipler koptu
omuzumdan yük kalktı biliyo musun boşanınca ve paramın bereketi geldi şuan çok az parayla çocuklarımla güllük gülistanlık yaşıyoruz :)

Back