• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanalım dedik ama..

Benim arkadasim esi bu durumdaydi
Adam iddia yada kartborcu yapip odeyemeyip birton borca girdi
Arkadşım ailelere soyledi erkegin ailesi evlerini satti yuvalari yikilmasin diye borcu kapadi ki bunaragmen 2yillik evlilikte rahat 100milyar da kendilerinden gitti
Neyse suan arkadasima soz vermis kartlar onun elinde.ev alip kredi borcu yaptilar birdaha böyle birsey olmasin diye
Gecende konuştum suan sıkıntı yok dedi.
Yani düzelen de düzelebiliyor aile destegi ile
Benim sıkıntım da ne kendi aileme ne onun ailesine bu tarz konuları hiç açamıyor olmam. Evde olan evde kalıyo ama sanırım okadar büyük paralar olmadığı için bu da. Yoksa bizim de 100 binlik falan olsa bukadar sakin kalamazdım sanırım

Valla o hiç belli olmaz . Ben de aynı sen gibiydim azar azar oynasın bisi olmaz dedim benden saklamasın diye beraber de oynadım tatlı dille de konuştum hiç biri biseye yaramadı . Gizli oynamak mi yoksa bu illetten kazanacagi para mi adrenalin mi inan bilmiyorum ne cazip geliyor . Daha dün yakaladım. Bana bıraktım oynamıyorum valla deyip duruyordu bi gördüm ki günde 3 kupon oynadığı olmuş öncesinde 200 300 400 basmış... neymiş borçlarını kapatacağını sanmış zaten bi 400 500 tutturmus onunla oynuyormuş oynamayacakmış artık bla bla bla..surekli ayni dongudesin bi hayrini gormedigin halde devam ettin ne sozler vererek gec bunlari Dedim yazıkki senden çocuk yapmışım olan benim yavruma olacak ya hayatından kumar çıkacak ya da ben bunu bil dedim . Ve bunlari gece 4 te hickirarak uykumdan uyanip konustuk yavrum karnimfa top gibi toplanip kasilmisti .Oynamayacagim bak göreceksin bırakıcam ahhh dedim cok duydum bunları ..Sen bilirsin ister düzel ister duzelm3 dedim.. nedeyim artık . Cocugum olana kadar sabir son raddeye kadar dayanırım. Sonra çıkar giderim baba evine ..Nasil olsa duydum biz sana demistik laflarını... Kendi kendime polyanacilik oynamışım geçmişte kalmış oynamıyormuş yuva kurmak istiyor vs diye savundum hep ..Dinlemedim kimseyi ..Sevgimle düzeltirim sandım.. Yanılmışım ... Tek ogrendigim kumarcilar çok iyi yalan söylerlermiş bacım dikkat et .

Benim arkadasim esi bu durumdaydi
Adam iddia yada kartborcu yapip odeyemeyip birton borca girdi
Arkadşım ailelere soyledi erkegin ailesi evlerini satti yuvalari yikilmasin diye borcu kapadi ki bunaragmen 2yillik evlilikte rahat 100milyar da kendilerinden gitti
Neyse suan arkadasima soz vermis kartlar onun elinde.ev alip kredi borcu yaptilar birdaha böyle birsey olmasin diye
Gecende konuştum suan sıkıntı yok dedi.
Yani düzelen de düzelebiliyor aile destegi ile
Bizimkinin de 100 bin borcu varmış. Ben bunu evlendim 2. Ayda öğrendim . Ailesini cagirdim geldiler bağırdılar çağırdılar akıl verdiler gittiler ..Sonra 1 sene kapımı acan olmadı. Benim ailem geliyordu elleri kolları dolu dolu ve onlar sadece mobilya borcu odedigimizi zannediyorlardı.Neyse Aza kanaat ettim olabildiğince yardımcı olmaya çalıştım bu süreçte eşim de düzelmiş gözüküyordu eşşek gibi çalışıyordu benimle eviyle ilgiliydi yardimciydi herşeye... Neyse öyle böyle derken hamile kalınca git konuş ailenle dedim bu böyle olmaz çocuk olduğunda nasıl geçineceğiz dedim .Annesi bahçe satti verdi 38.5 bin .Tabi onunda lafı sözü çok oldu ama neyse.. Yinede allah razı olsun verdi mi verdi . Borcumuz yarı yarıya düşmüştü nerdeyse ki hooop bi baktık yine beyfendi kredi kartı kullanmaya başlamış içeri gitmis iddia kuponları yapılmış ve bebeğimiz olacak düşünün nasıl vardı elin oynamaya nasıl onca emeğe konuşmaya bunları yapabildin..Hey yavrum hey .. Sayemde 38 yaşında yuva kurdun benim gibisini gökte arasa bulamaz kı ona evlat veriyorum herşeyin azina kanaat ediyorum hurmetsizligim saygisizligim yok ne ona ne ailesine evime bagli yemegini isini gucunu yapan biriyim ama hak ettigim buymuş... Yazık...Keske mesleğim isim gücüm olaydı..keske evlenmeseydim... Maalesef iyikilerim az keşkelerim çok oldu...

Yok çocuk düşünmüyorum öle bi talebi olursa da cevabım belli zaten. Maaşını veriyo ama ara ara para istiyo işteyken yemek yicem diye atıyorum hesabına geçen baktım para gönderdiğim gün bi kısmı yine iddaya gitmiş ve hep kaybediyo hoşuna mı gidiyo çözemiyorum. Artık hissizleştim o konuda çok bunaltmiyim diyorum ses çıkarmıyorum bunu suistimal ederse yine sert çıkcam bi süre sora. Şükür ki ufak meblalar oynuyo kredi çekme vs olayları yok tek tesellim bu
Bu işin meblası vs yok
Bu bir hastalık
Tedavi olması lazım

Bizimkinin de 100 bin borcu varmış. Ben bunu evlendim 2. Ayda öğrendim . Ailesini cagirdim geldiler bağırdılar çağırdılar akıl verdiler gittiler ..Sonra 1 sene kapımı acan olmadı. Benim ailem geliyordu elleri kolları dolu dolu ve onlar sadece mobilya borcu odedigimizi zannediyorlardı.Neyse Aza kanaat ettim olabildiğince yardımcı olmaya çalıştım bu süreçte eşim de düzelmiş gözüküyordu eşşek gibi çalışıyordu benimle eviyle ilgiliydi yardimciydi herşeye... Neyse öyle böyle derken hamile kalınca git konuş ailenle dedim bu böyle olmaz çocuk olduğunda nasıl geçineceğiz dedim .Annesi bahçe satti verdi 38.5 bin .Tabi onunda lafı sözü çok oldu ama neyse.. Yinede allah razı olsun verdi mi verdi . Borhayatcumuz yarı yarıya düşmüştü nerdeyse ki hooop bi baktık yine beyfendi kredi kartı kullanmaya başlamış içeri gitmis iddia kuponları yapılmış ve bebeğimiz olacak düşünün nasıl vardı elin oynamaya nasıl onca emeğe konuşmaya bunları yapabildin..Hey yavrum hey .. Sayemde 38 yaşında yuva kurdun benim gibisini gökte arasa bulamaz kı ona evlat veriyorum herşeyin azina kanaat ediyorum hurmetsizligim saygisizligim yok ne ona ne ailesine evime bagli yemegini isini gucunu yapan biriyim ama hak ettigim buymuş... Yazık...Keske mesleğim isim gücüm olaydı..keske evlenmeseydim... Maalesef iyikilerim az keşkelerim çok oldu...
aslinda is bulabilirsiniz cocugunuzla yeni hayat kurabilirsiniz
Surekli yapan birine gozyummak çok zor olsa gerek

aslinda is bulabilirsiniz cocugunuzla yeni hayat kurabilirsiniz
Surekli yapan birine gozyummak çok zor olsa gerek
öyle olacak gibi görünüyor... Bebegim sağlıkla bi doğsun da ..Allahtan ailem destek çıkar çocuğuma hatta daha iyi bi gelecek sunarlar eminim ... Yipratici bi surec olacak tabiki.. Bunun için evlenmemiştim. Hayırlısı artık .. Rabbim e sığındım ... Zaman ne gösterecek bilemiyor insan...

İyi geceler kızlar. Ben 10 aydır evliyim ancak sanki 100 yıl olmuş gibi bıkkınım. Eşimin halasıyla tatile çıktım bir hafta. Yola çıkacağımız gün biraz tartıştık farklı bi sebepten. Şunu farkettim ki bizde saygı denen bişey kalmamış bu konuda ben de suçluyum sinirliyken ağır konuşuyorum. Eşim de sinirlenince etrafı kırıp döküyor. Telefonunu kırdı kumandayı vestiyeri vs. Yakında beni de kırıp döker mi ? 😏 Birbirimize tahammülümüz kalmamış gibi. Ben baya soğumuşum bana diyoki tatilden gelince soğudun benden. Yok dedim gittiğim gün soğudum o kavgada. Eşim aslında merhametli benden daha vicdanlıdır. Yardımcıdır ev işlerinde. Yemek yapmasam sorun etmez ne koyarsan önüne yer yemeğimin güzel olmadığını fark ederim mesela çok güzel olmuş diyip yer o konularda hiç sıkıntım yok. Ailesiyle ilgili de bi sıkıntım yok gözümün içine bakıyolar. Benim sıkıntım eşimin yalan söylemesi :KK43: iddaa oynaması. Parayı çok sevmesi. Ben parayı seven insandan korkarım. Herşeyi yapabilirler. Benden para sakladığını da farkettim.evlilikte olmaması gerekir. Düğün için çektiği kredi borcunu ödememiş eve kağıt geldi kredi çektim onu kapattım mesela o kredi çektiğini bile sakladı benden. Evin mali işleri bende zaten. Ama sanki tüm yük omzumda gibi hissediyorum o sadece işe gidip geliyor maaşını bana veriyor benim hesaba atıyoruz borca faturaya vsgidiyor.Bu akşam üstü duştan çıktım telefonumu kurcalıyodu instama girmiş ta 3-5 yıl önceki dmlere bakıyor :KK70: dedim kusur bulcam diye bukadar da uğraşmazsın yani. Tartıştık yarın dedim avukata gidiyorum soğudumartık. Akşam sarıldı öptü sarılmıcan mı dedi hayır dedim. İstediğini alcan dedi gitti uyudu. Çok dağınık anlattım kızlar farkındayım içimi döktüm öylesine işte ya. Hissizleşmişim ama onu farkettim ağladım ama okadar yani sarılmadım öpmedim usandım artık ne bilim. Ay öyle işte..
Iddia büyük bir bataklık. Bazi insanlarin ellerinde degil birakmak. Evliligin ilk yillarinda o pembemsi bulutlardan bi yeryüzüne sertçe inisimiz oluyor😊 bosanmak için nedenlerimiz elbette birbirinden farklı. Esinizin hareketleri ve davranislari duzeltilemeyecek bir sorun degil. Bir terapiste gidin. Sonucta henuz 10 ay olmuş. Kimle evlenirseniz evlenin yalan olmaz baska birsey olur illaki sorun yasarsiniz ilk zamanlarda. Ayni evin icinde ne kadar birbirinizi iyi tanidiginizi dusunurseniz düşünün hersey cok farkli oluyor.

öyle olacak gibi görünüyor... Bebegim sağlıkla bi doğsun da ..Allahtan ailem destek çıkar çocuğuma hatta daha iyi bi gelecek sunarlar eminim ... Yipratici bi surec olacak tabiki.. Bunun için evlenmemiştim. Hayırlısı artık .. Rabbim e sığındım ... Zaman ne gösterecek bilemiyor insan...
ALLAH yardımcınız olsun

Size birşey sorcam arabamızın kliması bozuk yaptırcaktı. Bizim abi 250ye yaparım sana diyo dedi normalde sordum 400-500 diyolar dedi para istedi verdim. Sözde yaptırdı ama hala çalışmıyo klima gazı basılması lazım onu bastırim dedi tmm dedim gene olmamış. Gaz basan çocuk klimanın komple değişmesi lazım bitmiş bu artık falan demiş. Peki dedim sen klimayı yaptırırken o abin demedi mi bu çalışmaz komple değişmesi lazım diye o 250 tl çöpe mi gitti dedim. Ve o süreçte 258tl kart extresi borcunun geldiği bi mail görmüştüm. Ben klimaya değil karta ödediğini düşünüyorum? Sizce ? Bana ısrarla kartım blokeli işlem yapılmıyo gelen mailler eski borçlar diyo. 5000 de kart borcun vardır dedim yok okadar değil dedi 3000? Dedim o civar olabilir diyo. Ben kredi kartlarından pek anlamam. Bloke olmuş kartın her ay farklı bi tutar borcu olur mu? Bi 700 geliyo bi 1200 sora 500 sora işte 258 gelmişti takip
Edebildiğim. Şu sıra yok belki de siliyodur mailleri

Iddia büyük bir bataklık. Bazi insanlarin ellerinde degil birakmak. Evliligin ilk yillarinda o pembemsi bulutlardan bi yeryüzüne sertçe inisimiz oluyor😊 bosanmak için nedenlerimiz elbette birbirinden farklı. Esinizin hareketleri ve davranislari duzeltilemeyecek bir sorun degil. Bir terapiste gidin. Sonucta henuz 10 ay olmuş. Kimle evlenirseniz evlenin yalan olmaz baska birsey olur illaki sorun yasarsiniz ilk zamanlarda. Ayni evin icinde ne kadar birbirinizi iyi tanidiginizi dusunurseniz düşünün hersey cok farkli oluyor.
Ya evet şiddeti yok hanzoluğu yok kadın kız ayakları yok yardımcı da oluyo ama düşünüyorum şimdi yalan da kötü bi huy değil mi nihayetinde yalan söyleyerek de bi çeşit aldatıyo kandırıyo diyorum ve yalana da hiç tahammülüm yok yani kimsenin yoktur da. Söylediği herşeyden şüphe etmek bile okadar yoruyoki sürekli bi senaryo var kafamda

sinilenince kırıp döken erkek illaki bir gün sana da yapar onu ya. hiç hafife alınacak bir şey değil. sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş misali senin de adam tam paragözmüş. para saklaması senden kuşkulnıp telefonu didiklemesi hoş değil. bilmiyorum evlilik ilişkiler dert çekmek için değil mutlu olmak için olmalı bu kadar dert çekeceğime ben ayrılırdım zarrın neresinden dönsem kar diye.

İkiniz de birbirinizin telefonunu karıştırmışsın uz bir de eşinizin yalan söylemesinden yakınıyorsunuz, "ama" falan diyorsunuz... :super:

At yarisi ve iddiaya bir bulasan bir daha kolay kolay birakamaz. Yuvasi yikilir da gene birakmaz. Iyi bilirim...esiniz kendisi birakmak istemedigi surece ama blof ama gercek sizin diretmenizle birakmaz maalesef, zor.

İyi geceler kızlar. Ben 10 aydır evliyim ancak sanki 100 yıl olmuş gibi bıkkınım. Eşimin halasıyla tatile çıktım bir hafta. Yola çıkacağımız gün biraz tartıştık farklı bi sebepten. Şunu farkettim ki bizde saygı denen bişey kalmamış bu konuda ben de suçluyum sinirliyken ağır konuşuyorum. Eşim de sinirlenince etrafı kırıp döküyor. Telefonunu kırdı kumandayı vestiyeri vs. Yakında beni de kırıp döker mi ? 😏 Birbirimize tahammülümüz kalmamış gibi. Ben baya soğumuşum bana diyoki tatilden gelince soğudun benden. Yok dedim gittiğim gün soğudum o kavgada. Eşim aslında merhametli benden daha vicdanlıdır. Yardımcıdır ev işlerinde. Yemek yapmasam sorun etmez ne koyarsan önüne yer yemeğimin güzel olmadığını fark ederim mesela çok güzel olmuş diyip yer o konularda hiç sıkıntım yok. Ailesiyle ilgili de bi sıkıntım yok gözümün içine bakıyolar. Benim sıkıntım eşimin yalan söylemesi :KK43: iddaa oynaması. Parayı çok sevmesi. Ben parayı seven insandan korkarım. Herşeyi yapabilirler. Benden para sakladığını da farkettim.evlilikte olmaması gerekir. Düğün için çektiği kredi borcunu ödememiş eve kağıt geldi kredi çektim onu kapattım mesela o kredi çektiğini bile sakladı benden. Evin mali işleri bende zaten. Ama sanki tüm yük omzumda gibi hissediyorum o sadece işe gidip geliyor maaşını bana veriyor benim hesaba atıyoruz borca faturaya vsgidiyor.Bu akşam üstü duştan çıktım telefonumu kurcalıyodu instama girmiş ta 3-5 yıl önceki dmlere bakıyor :KK70: dedim kusur bulcam diye bukadar da uğraşmazsın yani. Tartıştık yarın dedim avukata gidiyorum soğudumartık. Akşam sarıldı öptü sarılmıcan mı dedi hayır dedim. İstediğini alcan dedi gitti uyudu. Çok dağınık anlattım kızlar farkındayım içimi döktüm öylesine işte ya. Hissizleşmişim ama onu farkettim ağladım ama okadar yani sarılmadım öpmedim usandım artık ne bilim. Ay öyle işte..
İddia meselesi çok tehlikeli bağımlıklık yapıyor boş bi hırs yaratıyor insanda . Derler ya hani alışmış kudurmuştan beterdir 🙄 şans oyunuyla zengin olacağını sanıyor eşin sırf bunun uğrana birikimlerinizi hiç eder vallahi . Dikkat et🙏

Lütfen kumar bagımlılığı basit bir sorun değil.Ciddi tedavi ve süreç lazım.10 ay değil 10 yıl geçse aynı olacak eşi.Enazından bu ihtimal yuzde 95.Herzaman yalan konuşacak ve kandıracak.

Lütfen kumar bagımlılığı basit bir sorun değil.Ciddi tedavi ve süreç lazım.10 ay değil 10 yıl geçse aynı olacak eşi.Enazından bu ihtimal yuzde 95.Herzaman yalan konuşacak ve kandıracak.
Tabiki basit bir sorun degil. Isteyen herkea bırakabilir. Bilmiyorum bi tedavi olmali diye düşünüyorum

Tabiki basit bir sorun degil. Isteyen herkea bırakabilir. Bilmiyorum bi tedavi olmali diye düşünüyorum
Üzülerek söylüyorum bırakanı görmedim.Hayatı üzerine kumar oynayan,kumar oynayan eş ile devam etmekte tabi ki özgür.Çok zor şeyler.Kumar oynayan eş zaten davranışalarının sonuçlarını bilerek oynuyor ama hiç suçu olmayan,maddi manevi istismar edilen eş ,bir müdddet sonra psikolojik ve madden bitiyor.BİLMELİ SÜRECİ.Göze alıyorsa kım ne diyebilir.

Back
X