- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 33
- Konu Sahibi kafasiikarisiik
İyi geceler kızlar. Ben 10 aydır evliyim ancak sanki 100 yıl olmuş gibi bıkkınım. Eşimin halasıyla tatile çıktım bir hafta. Yola çıkacağımız gün biraz tartıştık farklı bi sebepten. Şunu farkettim ki bizde saygı denen bişey kalmamış bu konuda ben de suçluyum sinirliyken ağır konuşuyorum. Eşim de sinirlenince etrafı kırıp döküyor. Telefonunu kırdı kumandayı vestiyeri vs. Yakında beni de kırıp döker mi ?
Birbirimize tahammülümüz kalmamış gibi. Ben baya soğumuşum bana diyoki tatilden gelince soğudun benden. Yok dedim gittiğim gün soğudum o kavgada. Eşim aslında merhametli benden daha vicdanlıdır. Yardımcıdır ev işlerinde. Yemek yapmasam sorun etmez ne koyarsan önüne yer yemeğimin güzel olmadığını fark ederim mesela çok güzel olmuş diyip yer o konularda hiç sıkıntım yok. Ailesiyle ilgili de bi sıkıntım yok gözümün içine bakıyolar. Benim sıkıntım eşimin yalan söylemesi
iddaa oynaması. Parayı çok sevmesi. Ben parayı seven insandan korkarım. Herşeyi yapabilirler. Benden para sakladığını da farkettim.evlilikte olmaması gerekir. Düğün için çektiği kredi borcunu ödememiş eve kağıt geldi kredi çektim onu kapattım mesela o kredi çektiğini bile sakladı benden. Evin mali işleri bende zaten. Ama sanki tüm yük omzumda gibi hissediyorum o sadece işe gidip geliyor maaşını bana veriyor benim hesaba atıyoruz borca faturaya vsgidiyor.Bu akşam üstü duştan çıktım telefonumu kurcalıyodu instama girmiş ta 3-5 yıl önceki dmlere bakıyor
dedim kusur bulcam diye bukadar da uğraşmazsın yani. Tartıştık yarın dedim avukata gidiyorum soğudumartık. Akşam sarıldı öptü sarılmıcan mı dedi hayır dedim. İstediğini alcan dedi gitti uyudu. Çok dağınık anlattım kızlar farkındayım içimi döktüm öylesine işte ya. Hissizleşmişim ama onu farkettim ağladım ama okadar yani sarılmadım öpmedim usandım artık ne bilim. Ay öyle işte..