- 21 Şubat 2023
- 200
- 91
- 18
- 27
- Konu Sahibi tommyandgrace
Şu kadar imkanınıza sahip olsa asla evli kalmayacak okadar kadın var ki ahh ah Allah yardımcınız olsun bebişinizle yolunuz açık olsun
Amin cok tesekkur ediyorum
Sağolun yorum için yok kaptırmam bana ait evlilik öncesine ait zaten o kadar hevesli ki bir günde bitsin bu iş gibi cümleler yazdı bana whatsapptan ben de oraya çocuğun nafakasıyla ilgili rakam yazıcaksan bitsin tamam dedim. Evet bir de benim ailem yok bu adamı ailem bellemişim bir çorba bir sefkat hic bisey görmedim..Ya lutfen bosan. Kumarin sonu cozumu gercekten yok kac kisi buraya yazdi cozum aramaya gittigi yerlerde uzmanlae kumarin sonu yok dedi. Hadi onu gectim hastayken bile bakmamis bir corba vermemis adami yaninda tutma. Ve burdaki bircok uyeden o kadar cok sanslisinki. Bende seninle ayni durumdayım bizimkinin kumari yok ama bencil. Ben hamileyim ailem arkamda. Ama cok sukur bak senin evin araban azda olsa bir maasin kalacak. Ne olur bosan o cocuga bu kotulugu yapma. Aklina hep yaptigi bencillikle 8 ayda çöküsün gelsin. Simdi asil sorun ev ve araba var bu senin pesini birakmaz gibi insallah kaptirmassin