- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 37
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Kadın olduğunu düşünmüyorum ama kimse için de yapmaz demiyorum umarım ikimiz de çok mutlu oluruzSizin koca da benim x gibi büyümemiş ama en azından bu kendinin farkında...
Gidene kal demek adetim değildir cümlesi de cuk oturmuş.
Ben sizin konularınızdan cümlelerinizden olgun olduğunuzu ve uyumlu olmadığınızı anlamıştım.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu arada eşinizin kafasını karıştıran başka bir kadın olabilir ihtimali de var. Cidden kocanız tuhaf. Siz mutlu olun gerisi teferruat.
Canım kuzum benim iyi niyetini severim senin ama boşver olmasın artık çocuk büyütmekten çok yoruldum her şey iyi insan olmakla olmuyor çok fazla çocuk inan çok yorgunumKuzum yaa
Ben sana hiç kıyamam.
Eski konuyu birileri hortlatmis zannettim ilk önce. Gelişmeleri okuyunca içim cız etti.
Ama içimden bir ses esin senden vazgeçemez diyor. Muhakkak ki çok kırgınsın ama dua ediyorum bi mucize olsun diye.
Sen çok aklî basında güçlü bi kadınsın. Kendin için en doğru kararı vereceğinden şüphem yok. Ne olursa olsun hiçbirşey senden kıymetli değil
Çok uzun zaman oldu yıllarca aynı iş aynı ev sonra evlilik ama şunu biliyorum ailesi de söylüyor ilk çocuk olduğu için çok şımarık her istediği olan asla sorumluluk almamış biri bunu kendi ailesi de diyor biz hata yaptık diye benim yanımda düzeliyor ama bir yerde olmuyor işte çocuk gibi gerçekten aklı kalbi çok saf küçük bir çocukNe kadardır tanıyorsunuz eşinizi?
Geçmişten gelen psikolojik bir rahatsızlığı var mı bildiğiniz?
Yakında yine pişman olacağından eminim nedense
Ani karar verme olur mu canim, kendine biraz zaman tanı. Sonuç müsbet de kendi de olsa duygularınla karar vermemiş olursunCanım kuzum benim iyi niyetini severim senin ama boşver olmasın artık çocuk büyütmekten çok yoruldum her şey iyi insan olmakla olmuyor çok fazla çocuk inan çok yorgunum
Ben Mersin de yaşamıyorum memleket ora ama kuzum niyetinin güzelliği yeter inan kicanım Benim ya
Daha iki gün önce geldim ordan
Bu yazını hiç görmemiştim ben
Oturup kahve içer yardımcı olmak isterdim sana
Faydası olmaz elbette ama aklın dağılırdı Belkide
İnan içimde yeni bir hayata bir an önce başlama hevesi varAni karar verme olur mu canim, kendine biraz zaman tanı. Sonuç müsbet de kendi de olsa duygularınla karar vermemiş olursun
Çok sağolun iyi dilekleriniz içinAilelerin büyüyemeyen erkek çocukları yetiştirmesine bu sebeple karşıyım işte.
Al paşam, ye paşam, aman sen dur ben toplarım paşam, öğretmeninle ben konuşurum oğlum... Yazık sonu nerelere varıyor.
Güçlü bir kadın görünce de o güç altında eziliyorlar işte. Hep bir yetememe duygusu belki de kendini gösterememenin sancısı.
Beni en çok şaşırtan kendi içinde yaşadığı sorunu bile sizin üzerinizden dile getirmeye çalışması. Bu kadar mı korkar insan kendi olmaktan?
Her şey düzeldi diye sevinmiştim sizin adınıza ama kim bilir belki de böylesi daha iyi olacak sizin için. Umuyorum her ne olursa sizin için en güzeli olur.
Sana söylemiştim özüne döner diyeYapamıyormuş olmuyormuş bir yerde hep tıkanıyormuş
Keyfi bilir bebeğim ne yapalımSana söylemiştim özüne döner diye
Çok Şükür,
Sizin ve yuvanızın adına çok sevindim,
Cümlemiz için hep hayırlısı olsunYanlış anlamışım şimdi farkettim.
Hayırlısı............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?