• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

Sadece sevgi ile olacak iş değil seni çok iyi anlıyorum. Dostluğunuz devam eder ama eğer paylaşacak, eskisi gibi sohbet edecek bir şeyiniz kalmadıysa ayrılmak en mantıklısı.
Bunu anlatamıyorum işte kimseye herkes diyor ki mükemmel adam seviyor dövmüyor aldatmıyor ama sırf bunlar için mutsuz olmaya değmiyor kendime bunu hak görmüyorum

ben sevgınızınn bıttıgını dusunmustum ama sevgı de var dıyosunuz suanda sasırdım gercekte sevgı saygı varsa ınsan neden ayrılır kı ozlemıcekmısınız bakısını gulusunu dokunusunu ne bıleyım sımdı uzuldum adınıza keske hemen karar vermesenız
Çünkü paylaşım yok artık

Bi başkasında o güzel hisleri tekrar yaşadığınızda tekrar evlenmek ister misiniz peki? Bi de kesin kararınız mı ne bileyim cidden imza bu kadar boğucu mu?
Tekrar evlenmek istemem için çok daha büyük hisler yaşamam lazım aslında şu an aman evlilik mi tövbe modunda biriyim ama insanız yani her şey olur hani imza boğucu ama bizim için öyle oldu demekki bize göre değildi biz evlenince tek fark yaşadığımız evden çıkıp bu eve geldik başka hiçbir fark yok her şeyimiz aynı ama ben çocukluğumdan beri hiç evlilik hayali içinde olan biri değilim ben evleniyorum dediğim zaman insanların ağzı açık kaldı eşim de öyle yani evlenmek yuva kurmak bize çok uzaktı

Yaşlarınız kaç merak ettim.

Birde yarın bir gün bu evlilik işi bize göre değil diyen adam pat diye aşık oldum diyip evlenirse pişman olmaz mısınız?
Belli ki seviyorsunuz çünkü.

Veya şöyle de sorayım, oldu ki siz bu sefer olacak diyip biriyle evlendiniz ama saygının s sini bulamadınız. O zaman geri eşinize dönmek istemez misiniz?

Bana acele ve özgürlüğün vereceği heyecanla alınmış bir karar gibi geldi.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Back
X