- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Beni affettiğini söyledi o yüzden evlendik iyi bi insan aslında ama sinirlendiğinde böyle oluyorHataların olmuş. Ama eşin ya bunları yutup öyle devam edecekti ya da ayrılacaktı. Eşin yaptıkların için seni affetmemiş ve acısını böyle çıkarıyor. Ben kimseye boşan demem. Ama iyi düşün.
Hiçbir iyi insan hiçbir sebeple hiçbir canlıya şiddet göstermez terbiyesiz kocalarınızı ama aslında iyi biri diyerek savunmayı bırakıp düzgün insanlığa yakışır bir hayat için bu adamdan kurtulunBeni affettiğini söyledi o yüzden evlendik iyi bi insan aslında ama sinirlendiğinde böyle oluyor
Yapamıyorum sanki ona bağlıymışım gibi sanki onsuz olamayacakmış gibi hissediyorum ama aslımda beynimde bitirmek istiyorumHiçbir iyi insan hiçbir sebeple hiçbir canlıya şiddet göstermez terbiyesiz kocalarınızı ama aslında iyi biri diyerek savunmayı bırakıp düzgün insanlığa yakışır bir hayat için bu adamdan kurtulun
Annem babam arkamda gitme bu düzelmez diyorlar ve sürekli bana sen oturup kalkmasını bilmiyorsun konuşmasını bilmiyorsun diye sana kötü davranıyorum beni heryerde rezil diyorsun diyip duruyorPardon ne hatası yapmışsınız siz acaba?
Saçma sapan konuşmasın kimse. Eskiden olan şeyleri kimse ısıtıp da önünüze koyamaz.
Babanızın evinden dönmeyin yoksa bu gidişle kızınız annesiz kalacak. Yazık olur!
Olmuyor yürümüyor ama niye bilmiyorum onsuz yapamayacakmışım gibi hissediyorum ve hala onu seviyorum kendime kızıyorumDirekt bosan diycem.
Yumruklar havada ucusuyor.
Boylr evlilik mi olur Allahaskina
Oh ne güzel işte anne babanıza helal olsun. Lütfen onları dinleyin. Lütfen.Annem babam arkamda gitme bu düzelmez diyorlar ve sürekli bana sen oturup kalkmasını bilmiyorsun konuşmasını bilmiyorsun diye sana kötü davranıyorum beni heryerde rezil diyorsun diyip duruyor
Sevme degildir o.Olmuyor yürümüyor ama niye bilmiyorum onsuz yapamayacakmışım gibi hissediyorum ve hala onu seviyorum kendime kızıyorum
Olmaz annesini babasına diyor ki ben hndee00 a merhamet edemiyorum içimden gelmiyor diyorCanınızı alması var sırada, onu bekliyorsunuz herhalde? Hiç mi değeriniz yok sizin? İzin vermeyin böyle şeylere. Böyle sevgi mi olur?
Korkuyorum daha şimdiden baba baba diye söyleniyor kızım. Babasız kalmasından korkuyorumSevme degildir o.
Alislanlik belki
Belki de yeni hayata nasil ayak uyduracagim endisesi.
Sen bilirsin.
Hakaret siddet cinsel uyumsuzluk vs vs.
Hersey var.
Ne diyim hayirlisi
Sizi affetmemiş gibi görünüyor burdan. İyi insan falan da değil. Uyumak için yattığın yatakta burnun tıkandı diye yumruklayan bir insan iyi falan değildir. Emin ol çocuğun babasız daha iyi büyür.Beni affettiğini söyledi o yüzden evlendik iyi bi insan aslında ama sinirlendiğinde böyle oluyor
Bi de çocuk uyanınca ona kızmıyor öpüyor kokluyor tek derdi ben onun yanında yanlışlıkla ağzımı şapırdatsam kavga çıkarıyor bağırıyor bunları anlatmamın sebebi de herkese beni haksız gösteriyor onun tek suçu dövmek sövmekSizi affetmemiş gibi görünüyor burdan. İyi insan falan da değil. Uyumak için yattığın yatakta burnun tıkandı diye yumruklayan bir insan iyi falan değildir. Emin ol çocuğun babasız daha iyi büyür.
Hayat sizin hayatınız ama sonu kötü bu evliliğin. Hiç değilse çocuğunuzu koruyun ona bir şey yapmasa bile size yaptıklarını görür etkilenir.Bi de çocuk uyanınca ona kızmıyor öpüyor kokluyor tek derdi ben onun yanında yanlışlıkla ağzımı şapırdatsam kavga çıkarıyor bağırıyor bunları anlatmamın sebebi de herkese beni haksız gösteriyor onun tek suçu dövmek sövmek
Şimdi den kulaklarını tıkamaya başladı bagırıldıgı zaman korkuyor ne yapacağım nasıl düzelteceğim kızımı bilmiyorumnHayat sizin hayatınız ama sonu kötü bu evliliğin. Hiç değilse çocuğunuzu koruyun ona bir şey yapmasa bile size yaptıklarını görür etkilenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?