- Konu Sahibi Mutluluk61
Yanında yüksek sesle konuşmayın kavga gürültü görmesin yazık çocuğuna sevgini hissettir.Şimdi den kulaklarını tıkamaya başladı bagırıldıgı zaman korkuyor ne yapacağım nasıl düzelteceğim kızımı bilmiyorumn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanında yüksek sesle konuşmayın kavga gürültü görmesin yazık çocuğuna sevgini hissettir.Şimdi den kulaklarını tıkamaya başladı bagırıldıgı zaman korkuyor ne yapacağım nasıl düzelteceğim kızımı bilmiyorumn
Eşiniz dört dörtlük muydu?Onun hiç sevgilileri olmamış mı?Pûri pak miydı?en başından başlamak istiyorum. Nişanlıyken büyük sorunlarımız oldu sevgililerimi öğrendi ve bazı yaşadığım şeyleri ( onun da sevgilileri oldu ) olanlara rağmen herşeyin üstesinden geldik. Tabi arada güvensizlik oldu kavgalar çok oldu ama herşey biter evlendik. Ama evlendiğimiz günden beri sürekli kavgalar ediyoruz daha bi aylık evliyken falan cahillik işte face de eski sevgilimin profiline baktım. Büyük bi kavga ettik sonra intihar girişiminde bulundum daha doğrusu onu korkutmak için ilacın içlerini boşaltıp masanın üzerine koydum yatağa yattım. Ondan sonra kavga ettik kaynanam kaynatam çok kızdı bana bu işler ne diye.
Aramız düzeldi bi çocuk yaptık ama hamilelikten dolayı çok zorluklar çektim evi eşimi ihmal ettim. Kavgalar ettik. Bana vurdu kaç sefer küfürler aşagılamalar saygıyı yitirdik. Cinsellik azaldı.
Kızım doğdu benden üç ay ayrı kaldı ben yanaşsam yanına itti istemiyorum böyle şeyler sevmiyorum bu sebepten hep kavga ettik.
Normal yaşantımıza gelince hiç bi şekilde benim ona naz yapmamı onunla cilveleşmemi oynamamı istemiyor gidip yanağından bile öpmeye çalışsam istemiyor. Bi gün telefonda oyun oynuyordu gidip öptüm diye oyunda yandı diye telefonu yerden yere attı. Sürekli aileme anneme sövüyor. Bana sürekli fahi*şe or**pu diyor. Beni yerden yere vuruyor kaç kere vurdu etti üç yıllık evliyiz şu an babamın evindeyim. En son kavga etmiştik aramız limoniydi yattığımızda sarıldım itt istemiyorum dedi. Bende döndüm ağladım sonra burnum tıkandı o da bu sırada uykuya dalmış burnum tıkandığı için burnumdan ses çıktı uyandı sen beni uykumdan uyandırıyorsun beni düşünmüyorsun bi ton kızdı küfürler etti Önce saçımı çekti bu son damlaydı dedim kavga ortamı yarattı tekrar vurdu suratıma doğru yumruk attı Allah tan kolum vardı yoksa kesin burnum falan kırılmıştı en son dayanamadım boğcagım seni deyip üstüne çıktım boğuyordum sonra kzım uyandı kocamı yumrukladım bıktım artık dedim sinir krizi geçirdim kendi kendime vyrmaya başladım dayanamadım kaynanama mesaj attım sabah gelin diye.
Sabah geldiler biraz ayrı kalın dediler babamın evine geldim. Benim arkamdan eskisi gibi sevgim yok diyor saçma sapan konuşuyor çok moralim bozuldu ve sürekli kavga olduğu zaman ben sana sus dedim susmadıgın bağırdığın için sana vurdum diyor. Bi insan susmadı diye ona vurulur mu ? Çok yoruldum kızım bi buçuk yaşında dört gündür babamın evindeyim bana baba baba deyip duruyor sanki suçlu benmişim gibi herşeyi kendi tarafından ailesine anlatmış beni haksız çıkarmış. Sorsan beni çok severek aldı vok sevdi
Yapamıyorsan ne dese he de dilini yut yapacak bir şey yokYapamıyorum sanki ona bağlıymışım gibi sanki onsuz olamayacakmış gibi hissediyorum ama aslımda beynimde bitirmek istiyorum
Onun ailesi de ben de gidelim diyoruz ama o gitmem diyor hndee düzelecek diyor onun agzından sebebi bu haldeyiz diyor. Ben insan olacakmışımEşiniz dört dörtlük muydu?Onun hiç sevgilileri olmamış mı?Pûri pak miydı?
Artık evlisiniz ve çocuğunuz var
Şiddet göstermek için kendine bol bol bahane yaratmış bana göre.
Siz bu yaşadıklarınızı haketmiyorsunuz.
Gidin bir aile terapistine çözmeye çalışın yoksa bu evlilik boşanmaya doğru gider
Off zor bir adam.Terapiste gitmeyene kadar babanızın evinden dönmeyinOnun ailesi de ben de gidelim diyoruz ama o gitmem diyor hndee düzelecek diyor onun agzından sebebi bu haldeyiz diyor. Ben insan olacakmışım
Sürekli kendini haklı görüyor kavgayı beraber ediyoruz ama ben ona git dedim gitmedi sus dedim susmadı o yüzden bu hale geldik ama kendisi konuşuyor herşeyi diyor içindekileri döküyor sonra bana gelince sus dedim susmadıOff zor bir adam.Terapiste gitmeyene kadar babanızın evinden dönmeyin
Bence daha fazla yıpranmadan boşanmalısınız evliliğiniz zaten çoktan bitmiş, ne mutlu ki aileniz arkanızda size destek oluyorlar. bir avukattan yardım alın öncelikle. hem fiziksel hem psikolojik şiddet görüyorsunuz bu durumda eşiniz nasıl iyi biri olabilir? Böyle bir adamla nasıl bir ömür geçirmeyi düşünüyorsunuz?
Canım belli ki eşinin öfke kontrolü yok senide bu duruma onun bu çekilmez halleri getirmiş ikinizde terapi görmelisiniz.Umarim sizin için herşey iyiye doğru gider.Sürekli kendini haklı görüyor kavgayı beraber ediyoruz ama ben ona git dedim gitmedi sus dedim susmadı o yüzden bu hale geldik ama kendisi konuşuyor herşeyi diyor içindekileri döküyor sonra bana gelince sus dedim susmadı
İnşallah herşey düzelirCanım belli ki eşinin öfke kontrolü yok senide bu duruma onun bu çekilmez halleri getirmiş ikinizde terapi görmelisiniz.Umarim sizin için herşey iyiye doğru gider.
Beynim bitir diyor kalbim hep belki bi Ümit düzelir diye atıyor çok yoruldum bu ikilemde kalmaktan[/
Şiddet varsa benim için o ilişki bitmiştir çocuğunuz da daha sağlıklı ve mutlu bir ortamda büyümeli bu durum onun da psikolojisini olumsuz etkiliyor tabi son karar sizin hepimiz fikrimizi söylüyoruz ama hayat sizin
Evet haklısınızEşiniz ne olursa olsun kendinde hiç hata aramıyor madem geçmişi kaldırabilecek bir yapısı yoktu evlenmicekti,sizin hayatınızı karartmaya hakkı yok !Kendinizi zavallı gibi göstermeyin başınız dik dursun sen alttan aldıkça o yaptığı her hakaret ve şiddet karşısında kendini haklı bulacak.Kimse kimsesiz olamıcak diye birşey yok!insanlar evlatlarını kaybediyor ama yaşıyor ,sevgi görmediğin yerde kendini değersiz hissedersin ve bu senin ruh sağlığını bozar ve emin ol ruhsağlığı bozulan bir anne çocuğuna da iyi gelmez.Biraz mantıklı hareket et lütfen kendini önemse hakkında hayırlısı olsun
bu evlilikten hayır gelmez ikinizde normal değilsiniz tekrar bir araya gelseniz cocukta olumsuz etkilenicek allah hidayet versin sizlereen başından başlamak istiyorum. Nişanlıyken büyük sorunlarımız oldu sevgililerimi öğrendi ve bazı yaşadığım şeyleri ( onun da sevgilileri oldu ) olanlara rağmen herşeyin üstesinden geldik. Tabi arada güvensizlik oldu kavgalar çok oldu ama herşey biter evlendik. Ama evlendiğimiz günden beri sürekli kavgalar ediyoruz daha bi aylık evliyken falan cahillik işte face de eski sevgilimin profiline baktım. Büyük bi kavga ettik sonra intihar girişiminde bulundum daha doğrusu onu korkutmak için ilacın içlerini boşaltıp masanın üzerine koydum yatağa yattım. Ondan sonra kavga ettik kaynanam kaynatam çok kızdı bana bu işler ne diye.
Aramız düzeldi bi çocuk yaptık ama hamilelikten dolayı çok zorluklar çektim evi eşimi ihmal ettim. Kavgalar ettik. Bana vurdu kaç sefer küfürler aşagılamalar saygıyı yitirdik. Cinsellik azaldı.
Kızım doğdu benden üç ay ayrı kaldı ben yanaşsam yanına itti istemiyorum böyle şeyler sevmiyorum bu sebepten hep kavga ettik.
Normal yaşantımıza gelince hiç bi şekilde benim ona naz yapmamı onunla cilveleşmemi oynamamı istemiyor gidip yanağından bile öpmeye çalışsam istemiyor. Bi gün telefonda oyun oynuyordu gidip öptüm diye oyunda yandı diye telefonu yerden yere attı. Sürekli aileme anneme sövüyor. Bana sürekli fahi*şe or**pu diyor. Beni yerden yere vuruyor kaç kere vurdu etti üç yıllık evliyiz şu an babamın evindeyim. En son kavga etmiştik aramız limoniydi yattığımızda sarıldım itt istemiyorum dedi. Bende döndüm ağladım sonra burnum tıkandı o da bu sırada uykuya dalmış burnum tıkandığı için burnumdan ses çıktı uyandı sen beni uykumdan uyandırıyorsun beni düşünmüyorsun bi ton kızdı küfürler etti Önce saçımı çekti bu son damlaydı dedim kavga ortamı yarattı tekrar vurdu suratıma doğru yumruk attı Allah tan kolum vardı yoksa kesin burnum falan kırılmıştı en son dayanamadım boğcagım seni deyip üstüne çıktım boğuyordum sonra kzım uyandı kocamı yumrukladım bıktım artık dedim sinir krizi geçirdim kendi kendime vyrmaya başladım dayanamadım kaynanama mesaj attım sabah gelin diye.
Sabah geldiler biraz ayrı kalın dediler babamın evine geldim. Benim arkamdan eskisi gibi sevgim yok diyor saçma sapan konuşuyor çok moralim bozuldu ve sürekli kavga olduğu zaman ben sana sus dedim susmadıgın bağırdığın için sana vurdum diyor. Bi insan susmadı diye ona vurulur mu ? Çok yoruldum kızım bi buçuk yaşında dört gündür babamın evindeyim bana baba baba deyip duruyor sanki suçlu benmişim gibi herşeyi kendi tarafından ailesine anlatmış beni haksız çıkarmış. Sorsan beni çok severek aldı vok sevdi