• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş yere kuruntumu yapıyorum

Ben her defasında kendilerine de söyledim ben mesefeli olmayı seviyorum diye ama kayınvalidem içli dışlı olalım birbrimizi yakından tanıyalım dedi
Nişanlım ise her fırsatta git dedi seni çok seviyorlar dedi
Evde babaanne var oda her fırsatta gitmemi istiyordu hafta bir gün gidiyordum elimden geldiğince.
Hiç gerek yok içli dışlı olmaya ki zaten sizin böyle bir isteğiniz bile yok. Sırf onlar istiyor diye her hafta gidip görmek zorunda değilsiniz. Nişanlinız da yok ,tek başınıza gidip ne yapacaksınız?

Nişanlinızin bu konuda size tavır yapması ise sıkıntılı açıkçası. Aile konusunda beklentisi olacak sözden sürekli demek ki. Yapmayınca da sorun yapacak bunu, nişanliyken tavır yapan evliyken kavga eder bu konu için.

Eltinin çocuğuna pasta ne alaka ? Adamlar kutlama yapıyor seni de çağırmıyor tesadüf denk geliyorsun. Lütfen şu müstakbel eş ailesine aşırı taviz verip beklentiye girip birde elalemi suçlamayın
Bunları nişanlım istedi kendisi uzakta hediye pastayı o söyledi
Ve gidince bende gerçekten çok üzüldüm ve doğru dürüst oturmadan kalktım.

Hiç gerek yok içli dışlı olmaya ki zaten sizin böyle bir isteğiniz bile yok. Sırf onlar istiyor diye her hafta gidip görmek zorunda değilsiniz. Nişanlinız da yok ,tek başınıza gidip ne yapacaksınız?

Nişanlinızin bu konuda size tavır yapması ise sıkıntılı açıkçası. Aile konusunda beklentisi olacak sözden sürekli demek ki.
Bu olaylarda ailesini suçlu görse bile kabul edemiyor.
Sen çok büyütüyorsun diyo.
Ben aileme laf diyemem diyor kendisi sessiz biri onları kırmak istemiyor.

Hayır dediği herhangi bir şey kafama uyarsa olur uymazsa olmaz.
Bu olaylari çok fazla büyüttüğümu söylüyor
Gitmek istemiyorum dediğimde tavır yapıyor.
Nişanlınızın ailesi sizi pek sallamıyor nişanlınız hep siz adım atın,onlarla görüşmeyi isteyen siz olun istiyor.Aile sizinle çok yakın olmak istemeyebilir bunda sorun yok ama nişanlının tavırlarında problem var.Onlar padişah soyu mu ki hep sen onlara itibar göstereceksin.Sen nişanlını neden babamı aramıyorsun neden anamı aramıyorsun diye darlıyormusun ? Biraz pençelerini çıkarma vaktin gelmedi mi sence ?

Bunları nişanlım istedi kendisi uzakta hediye pastayı o söyledi
Ve gidince bende gerçekten çok üzüldüm ve doğru dürüst oturmadan kalktım.
O zaman güzel kardeşim ailesini huylarını kendisinin doğru dürüst bilmediği insanın aklıyla hareket etmeyin. Ailesine birşey diyemeyen nişanlısını ailesinin içine zorla sokup onu kıran boş bir insan benim gözümde şuan. Ve unutma nişanlılık tanıma evresi nikahlı kocamın beni yönlendirmeyeceği kadar adamın sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Allah bilir belki bekarken kendi ailesi ile bu kadar içli dışlı olmayan adam kendi yapmadıklarını size yaptırıp ailesinin takdirini kazanmak istiyor. Gelmeyin böyle oyunlara

Sürekli bu olaylar yüzünden kavga ediyoruz
Ben nişan atmayı düşünüyorum artık
Aileme laf söyleyemem diyen kimse gitsin kötü söz söylesin demez zaten ama yaptıkları yanlışı bile göremeyen, sürekli sizde hata bulup alttan almanızı isteyecek nişanlıdan size hayır gelmez. Burada ki konuları okuyorsaniz görürsünüz zaten.

Nişanlınızın ailesi sizi pek sallamıyor nişanlınız hep siz adım atın,onlarla görüşmeyi isteyen siz olun istiyor.Aile sizinle çok yakın olmak istemeyebilir bunda sorun yok ama nişanlının tavırlarında problem var.Onlar padişah soyu mu ki hep sen onlara itibar göstereceksin.Sen nişanlını neden babamı aramıyorsun neden anamı aramıyorsun diye darlıyormusun ? Biraz pençelerini çıkarma vaktin gelmedi mi sence ?
Demiyorum çünkü öyle bir beklentim yok
Daha sevgili iken bana sürekli bize git diyordu
Sürekli baskı kurdu bu konuda
Kayınvalidem kendisi de bize gel bize gel biz sıcakkanlı insaniz geliş gidiş yapalım modundaydi.

Demiyorum çünkü öyle bir beklentim yok
Daha sevgili iken bana sürekli bize git diyordu
Sürekli baskı kurdu bu konuda
Kayınvalidem kendisi de bize gel bize gel biz sıcakkanlı insaniz geliş gidiş yapalım modundaydi.
Ben bu adamla nişan yapmazdım. Hadi yaptım diyelim asla nikahlanmazdım. Gitsin kendine başka emireri bulsun der yoluma bakardım

Valla yönlendirmek istemiyorum ama nişanlınızda ana kuzusu erkek profili var
Ben uzun zamandır düşünüyorum annesine çok değer veriyor bu olaylarda bana sen haklısın diyemiyor düşünemediler gibi şeyler diyor
Ben nişanı atmayı düşünüyorum ama ailem çok üzülür çünkü ailemin bambaşka sorunları var ne yapmalıyım bilmiyorum.

Ben bu adamla nişan yapmazdım. Hadi yaptım diyelim asla nikahlanmazdım. Gitsin kendine başka emireri bulsun der yoluma bakardım
Ben kimseye gitmek için can atmıyorum kendileri bana her defasınnda bize gel seni özlüyoruz şöyle böyle diyordu
Doğum günü olayında ise şok oldum.
O kadar pişmanım ki gittiğime

Back