- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 34
- Konu Sahibi cillibombom
-
Ben iki tane baza bir adet uc kapili dolap aldim.uygun fiyatli misafie yatak odasi yaptim cok cokta iyi oldyyeni evleniyorum oturma odası istemediğim için sadece bir tane oturma grubu aldım bir odayı ütü odası yapmak istiyordum ama istediğim tarzda döşemek için bütçemiz el vermeyince böyle yüklük gibi oldu :/ o odayı nasıl değerlendirebilirim, bir odama da çalışma masası, kitaplık, okuma koltuğu aldım ama o boş oda için hiç bişi gelmedi aklıma yardımlarınızı bekliyorum.
not: ankara da ikinci el veya uygun fiyatlı eşya satan dükkanlar nerede var, bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
benimde cocuk odası boş kaldı bi yolluk attım ütü masası elektirik süpürgesi ve fazla bikac eşyamı koydum perde olarakta sadece güneşlik taktım kapattım kapısını cocuk gelince nasıl olsa dolcak :):)yeni evleniyorum oturma odası istemediğim için sadece bir tane oturma grubu aldım bir odayı ütü odası yapmak istiyordum ama istediğim tarzda döşemek için bütçemiz el vermeyince böyle yüklük gibi oldu :/ o odayı nasıl değerlendirebilirim, bir odama da çalışma masası, kitaplık, okuma koltuğu aldım ama o boş oda için hiç bişi gelmedi aklıma yardımlarınızı bekliyorum.
not: ankara da ikinci el veya uygun fiyatlı eşya satan dükkanlar nerede var, bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
biri oturma digeri yatak odasiydi, bos odayi da esimin bekar esyalariyla cok guzel bi genc odasi yapmistim, yatak dolap ve masa.. misafir gelirse kalsin diye.. utu masam da ordaydi.. hatta yataj yokken orayi camasir odasi olarak kullaniyordum, ceyizim de ordaydi (sandik)yeni evleniyorum oturma odası istemediğim için sadece bir tane oturma grubu aldım bir odayı ütü odası yapmak istiyordum ama istediğim tarzda döşemek için bütçemiz el vermeyince böyle yüklük gibi oldu :/ o odayı nasıl değerlendirebilirim, bir odama da çalışma masası, kitaplık, okuma koltuğu aldım ama o boş oda için hiç bişi gelmedi aklıma yardımlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?