• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boş odalarınızı nasıl değerlendirdiniz

keşke benim de boş odam olsa.
giysi odası yapın, büyük bir boy aynası koyun, gardrop, ayakkabılarınız, çantalarınız, bütün giysi ile ilgili aksesuarlanız durur. bir kenara da ütü masanızı koyun. çamaşır kurutmanızı da.
kurutur ütüler yerleştirirsiniz.

Bir kaç seneye kadar çocuk düşünüyorsan hiçbirşey alma derim..Ben yaptım aynı hatayı odalarım boş kalmasın diye bir odaya koltuk, kitaplık aldım diğerine dolap vs. Hani fazla çarşafları koymak için. Ama kızım olunca elimde patladı hiçbirine kıyamadım, dolabın bir tarafını bebek dolabı yaptım. Diğer odaya bebek karyolası koydum yani yatakve dolap ayrı odalarda kaldı..2.bebek olursa mecburen kıyamadıklarımdan vazgeçeceğim..
Boş dursun derim. Ütü filan için kullanırsın yine dert etme.

Ah ah keske bir bos odam olsa :cry:
Evlendigimde bir bos odam vardi, ne guzel bir tarafina bekarken kullandigim yatağımi koymustum, misafir icin iyi oluyordu; diger tarafa utum masami acik birakiyordum utum de kolay oluyordu.
Oglum dogunca odayi ona duzenledik. Simdi durum daha vahim kizim oldu 1-2 seneye eve sigmayacagimiz kesin.
Tavsiye verecek olursam oda simdilik bos kalsin icinde yasayinca bir şekilde doluyor zaten:-)

yeni evleniyorum oturma odası istemediğim için sadece bir tane oturma grubu aldım bir odayı ütü odası yapmak istiyordum ama istediğim tarzda döşemek için bütçemiz el vermeyince böyle yüklük gibi oldu :/ o odayı nasıl değerlendirebilirim, bir odama da çalışma masası, kitaplık, okuma koltuğu aldım ama o boş oda için hiç bişi gelmedi aklıma yardımlarınızı bekliyorum.

not: ankara da ikinci el veya uygun fiyatlı eşya satan dükkanlar nerede var, bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

bence boş kalsın yada fazla eşyalarını paket yap koy ilerde bebiş olunca boş odam yok derdi olmaz

Birini giyinme odası birini çalışma odası olarak düzenledik. Fazladan eşya almana gerek yok, sadece gardrobunu yerleştir, ortaya bir puf ya da bir tekli koltuk koy. Ütü masasını köşeye bi yere yerleştir. Yer kalırsa bir de boy dolabı alırsın çarşaflar, nevresimler için. Ben çamaşırlarımı da o odada kurutuyorum. Hem gardrop çıkınca yatak odası ferah oluyor.

En heves ettiğim giyinme odası. 3+1 bir eve çıkarsam inşallah yaptıracağım.

Back