- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 35
-
- Konu Sahibi turuncupipet
Fiziksel olarak değilde pskolojik olarak pek iyi değilim hayırlısı artıkCanim gecmis olsn.
Nasil oldun daha iyimisin
Allah razı olsunHaklsin
Allah sabir versn insallah kolay atlatrsn, kolay degil.
Dualarmdasn canim.
Allah
Allah razı olsun
kürtajdan da korkma, inan beş dakikalık bir şey ruhun bile duymuyor.. ağrın sızın bile olmaz inşallah :)Benim de boş gebelik. Bu hafta kürtaj günü verecekler. Çok korkuyorum. Hep ağladım bugün. Ne zaman hamile kalabiliriz acaba?
ben de boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum çok şükür kürtajdan hemen sonra ayaklandım adetim de hemen düzene girdi ve iki ay sonra yeniden gebe aldım rabbimin izniyle.. üzülmeyin, korkmayın da, rabbim en uygun zamanda sağlıklısını nasip etsin..
Merhaba bişey sormak istiyorum ben kürtaj olalı 15 gün oldu hala adet kanamam gibi kanama var normal mi bu sizin ne kadar sürdükürtajdan da korkma, inan beş dakikalık bir şey ruhun bile duymuyor.. ağrın sızın bile olmaz inşallah :)
Merak etmeyin uyutuyolar zatenÇok ağrı oluyor mu? İşlem ne kadar sürdü? Ben de anksiyete bozukluğu var çok korkuyorum bu işlemden. Napacam bilmiyorum. Ya tekrar ederse diye kurdum durdum..
Korkmayın adet olduğunuzu düşününKürtajdan sonra mı başlıyor kanama? Allahım napacam ben? Benim de bu hafta olacak kürtaj. Hemen kanama mı oluyor?
Korkmayın adet olduğunuzu düşünün
canın inan ki beş dakika sürdü girmemle çıkmam bir oldu sadece uyanınca cok cok hafif karnım ağrıdı o da hemen geçti.. ilk gebeliklerde görülüyor dedi doktorum tekrar da ederse her şeyin tedavisi var çok şükür sıkma canınıÇok ağrı oluyor mu? İşlem ne kadar sürdü? Ben de anksiyete bozukluğu var çok korkuyorum bu işlemden. Napacam bilmiyorum. Ya tekrar ederse diye kurdum durdum..
benim işlemden sonra olmuştu üç dört gün kadar abartılacak kadar çok değil merak etme adet olmuş gibi düşün arkadaşın da dediği gibiAnladım da hemen işlemden sonra mı kanama oluyor? Bir hafta sonra mı?
olabilir canım daha uzun süreye kadar da olur diye biliyorum ama yine de imkanın varsa doktoruna danış en kısa zamanda normalde dönersin merak etme aksi bi durum olsa ağrıdan duramazsınMerhaba bişey sormak istiyorum ben kürtaj olalı 15 gün oldu hala adet kanamam gibi kanama var normal mi bu sizin ne kadar sürdü
Doğuda kalıyoruz adamakıllı doktor yok kış vakti olmasa uçağa atlayıp ankaraya gidicem ama yapamıyorum ilgilenmiyolar maaleseff çok fazla bilgilide değillerolabilir canım daha uzun süreye kadar da olur diye biliyorum ama yine de imkanın varsa doktoruna danış en kısa zamanda normalde dönersin merak etme aksi bi durum olsa ağrıdan duramazsın