Boş Gebelik Sonrası Kürtaj

Doğuda kalıyoruz adamakıllı doktor yok kış vakti olmasa uçağa atlayıp ankaraya gidicem ama yapamıyorum ilgilenmiyolar maaleseff çok fazla bilgilide değiller
rabbim şafi ismiyle şifa nasip eylesin canım :KK43: aksi bi durum olsa ağrıdan duramazdın herhalde diye düşünüyorum en kısa zamanda yoluna girer inşallah

Çok sağolun bilgiler için arkadaşlar. Doğu'daki arkadaşım umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız. Siz de en kısa zamanda sağlıkla alın bebeğinizi inşallah kucağınıza. Ben de mecbur olacam dua edin

24 Ocak'ta kürtaj oldum arkadaşlar. Evet bir şey anlamadım ara ara regli tipinde sancılarım oluyor. Ruhumda dalgalanmalar var hep kuruyorum. Ne zaman gebe kalınması hakkında doktorlarınız ne dedi? Hiç kimseyle konuşmama isteği falan sizde de oldu mu?

24 Ocak'ta kürtaj oldum arkadaşlar. Evet bir şey anlamadım ara ara regli tipinde sancılarım oluyor. Ruhumda dalgalanmalar var hep kuruyorum. Ne zaman gebe kalınması hakkında doktorlarınız ne dedi? Hiç kimseyle konuşmama isteği falan sizde de oldu mu?
Oldu canım olmaz olur mu ben de çok üzüldüm ama sağlıksız olduğu için böyle oldu canım bu da rabbimin bize bi lütfu.. cok geçmiş olsun rabbim daha beterlerinden korusun.. benim doktorum bana üç ay sonra düşün diye tavsiye bulundu ama bazı doktorlar altı ay tavsiye ediyorlar.. acele etme canım dinlen..

Benimde 20 gün kanama oldu sonra geçti kürtajdan sonrada ağrım falan olmadı hijyene dikkat et inşallah anlatırsın geçmiş olsun

Evet benim de kanamam var. Bende ağrı oluyor ara sıra. Umarım atlatırız...

Kizlar bende sali gunu kurtaj oldum simdi sanki karnim sis sizdede oyle oldu mu p.tesi gunu doktora gidecem kont icin

Sizin 15 gün sürekli mi ara ara mı kanama oldu? Kusura bakmayın cahilliğimi. Endişeler sorduruyor insana işte...
Canım ne kadar az kan gelirse o kadar iyi derler içerde parça olursa kanama uzar der doktorlar.. 15gün sonra çağırıp ultrasonla bişe var mı bakıyorlar zaten..Benim bi gün bile sürmedi canım afedersin bir iki damla geldi o gün.. 30-35gün sonra da adet geldi..

Canım ne kadar az kan gelirse o kadar iyi derler içerde parça olursa kanama uzar der doktorlar.. 15gün sonra çağırıp ultrasonla bişe var mı bakıyorlar zaten..Benim bi gün bile sürmedi canım afedersin bir iki damla geldi o gün.. 30-35gün sonra da adet geldi..
Alttan mi baktilar canim konturolde

Bir suçum olmamasına rağmen kendimi suçlu hissetmiştim ve sürekli bir ağlama isteği vardı bende istemsiz gözlerim doluyordu

Hepinize rabbim sabırlar versin inşallah
Bu boş gebeliğin bi belirtisi var mı acaba ben hamileyim ama düne kadar karnım ve kasıklarım agrıyordu hatta ara ara karnımda acıma hissi oluşuyordu bugün sabah kalktığımdan beri agrı sancı hiç bişey Yok sanki hiç hamile değilmişim gibi o yüzden bi tedirginlik var üzerim de

X