- 5 Şubat 2011
- 125
- 60
-
- Konu Sahibi turuncupipet
rabbim şafi ismiyle şifa nasip eylesin canımDoğuda kalıyoruz adamakıllı doktor yok kış vakti olmasa uçağa atlayıp ankaraya gidicem ama yapamıyorum ilgilenmiyolar maaleseff çok fazla bilgilide değiller
Oldu canım olmaz olur mu ben de çok üzüldüm ama sağlıksız olduğu için böyle oldu canım bu da rabbimin bize bi lütfu.. cok geçmiş olsun rabbim daha beterlerinden korusun.. benim doktorum bana üç ay sonra düşün diye tavsiye bulundu ama bazı doktorlar altı ay tavsiye ediyorlar.. acele etme canım dinlen..24 Ocak'ta kürtaj oldum arkadaşlar. Evet bir şey anlamadım ara ara regli tipinde sancılarım oluyor. Ruhumda dalgalanmalar var hep kuruyorum. Ne zaman gebe kalınması hakkında doktorlarınız ne dedi? Hiç kimseyle konuşmama isteği falan sizde de oldu mu?
Canım ne kadar az kan gelirse o kadar iyi derler içerde parça olursa kanama uzar der doktorlar.. 15gün sonra çağırıp ultrasonla bişe var mı bakıyorlar zaten..Benim bi gün bile sürmedi canım afedersin bir iki damla geldi o gün.. 30-35gün sonra da adet geldi..Sizin 15 gün sürekli mi ara ara mı kanama oldu? Kusura bakmayın cahilliğimi. Endişeler sorduruyor insana işte...
Alttan mi baktilar canim konturoldeCanım ne kadar az kan gelirse o kadar iyi derler içerde parça olursa kanama uzar der doktorlar.. 15gün sonra çağırıp ultrasonla bişe var mı bakıyorlar zaten..Benim bi gün bile sürmedi canım afedersin bir iki damla geldi o gün.. 30-35gün sonra da adet geldi..
Hayır canım karındanAlttan mi baktilar canim konturolde
Tesekkur ederim benimde yarin kont var kurtajdan sonra bi korku olustu ondan sordumHayır canım karından
Yok canım korkma inş sağlıklı bebişlerimiz olur kaç haftalıktı 5-6 haftaysa bi sonraki adete kadar korunun der rahim kendine gelsin diye eğer biraz büyükse iki adet süresi verebilirTesekkur ederim benimde yarin kont var kurtajdan sonra bi korku olustu ondan sordum
9+4 de kalbi durmus canim ben 10+2 de farkettimYok canım korkma inş sağlıklı bebişlerimiz olur kaç haftalıktı 5-6 haftaysa bi sonraki adete kadar korunun der rahim kendine gelsin diye eğer biraz büyükse iki adet süresi verebilir
Hiç kanama olmadı mı canım kalbi durunca.. Allah isteyen herkese versin canım bende istiyorum bakalım bu ilk ayımız olacak 6 ay geçti korunduk9+4 de kalbi durmus canim ben 10+2 de farkettim
Bir suçum olmamasına rağmen kendimi suçlu hissetmiştim ve sürekli bir ağlama isteği vardı bende istemsiz gözlerim doluyordu24 Ocak'ta kürtaj oldum arkadaşlar. Evet bir şey anlamadım ara ara regli tipinde sancılarım oluyor. Ruhumda dalgalanmalar var hep kuruyorum. Ne zaman gebe kalınması hakkında doktorlarınız ne dedi? Hiç kimseyle konuşmama isteği falan sizde de oldu mu?
Cok az bi lekelenmem oldu canim hemen doktora gittik kalbi durmus dediHiç kanama olmadı mı canım kalbi durunca.. Allah isteyen herkese versin canım bende istiyorum bakalım bu ilk ayımız olacak 6 ay geçti korunduk
Insallah en kisa zamanda bebislerimizi kucagimiza aliriz sag salim yarin neden oldugunu soyliycek doktor bakalimHiç kanama olmadı mı canım kalbi durunca.. Allah isteyen herkese versin canım bende istiyorum bakalım bu ilk ayımız olacak 6 ay geçti korunduk
Bende ayni durumdayim canim doktor 2 3 ay korunmamizi soyledi bizeBir suçum olmamasına rağmen kendimi suçlu hissetmiştim ve sürekli bir ağlama isteği vardı bende istemsiz gözlerim doluyordu
Benim doktorum en az 3 4 ay beklememizi söylediBende ayni durumdayim canim doktor 2 3 ay korunmamizi soyledi bize