Boş Gebelik olabilir mi?

Ben neler neler yaşadım kurtajlar kimyasallar bu uzun zaman sonra ilaç gibi geldi bakalım kader kısmet haftaya belli olacak bol bol dua ediyorum sornadan gözüken varmış bakalım belki de benim de öyle olur

Reactions: H M
Ben neler neler yaşadım kurtajlar kimyasallar bu uzun zaman sonra ilaç gibi geldi bakalım kader kısmet haftaya belli olacak bol bol dua ediyorum sornadan gözüken varmış bakalım belki de benim de öyle olur
Kaç tane yaşadınız kürtaj vs? Kaçıncı haftada..

9+6 da kalp durdu kürtaj oldum kürtajdan sonra adet görmedim yüksek ateş sancı ile acile kaldirildim yatış verdiler adet kanı birikmiş içimde parça olmuş durumun riskli dediler 1 hafta ilaç tedavisi gördüm kanama oldu ama düşüremedim. Yine kürtaj oldum.sorna evliliğim ilk zamanları 7 cm miyom ameliyatı oldum sezeryan. Sayısız kimyasal yaşadım. 2 aşılama 2 tüp Bebek tedavim var hepsi olumsuz

Hepimiz.yasiyorjz bu zorluklari elden birşey gelmiyor insallah sağlıkla.olsun.. ne diyelim

Bu arada yaşım daha 2
Hepimiz.yasiyorjz bu zorluklari elden birşey gelmiyor insallah sağlıkla.olsun.. ne diyelim
İnşaALLAH yani Doktorlar çocuk sahibi olan için büyük etken yok diyor ama yine de olmuyor adetlerim bile düzenli eşim de hiç bir problen yok ama kader kısmet ne diyim

Reactions: H M
Bu arada yaşım daha 2
İnşaALLAH yani Doktorlar çocuk sahibi olan için büyük etken yok diyor ama yine de olmuyor adetlerim bile düzenli eşim de hiç bir problen yok ama kader kısmet ne diyim
İnşallah olucak doğru bir doktorla.yardimla Allah'ın izniyle inşallah

Emin olmamakla beraber ben yolk saç gördüm, telaş yapmayın inşallah görürsünüz bebeğinizi. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım
Dua ediyorum zaten artık yapacak bişi yok ge. Döllenme diyorum sabır çekiyorum 7 sene sorna bir mucize oldu bize
Boş olsa bile üzme kendini boş gebelik olunca yol yapar diyorlar arkasından hemen sağlıklı gebelik olurmuş yengemde öyle oldu şimdi bir oğlu var bende yaşadım boş gebelik inşallah bişey olmaz biraz daha bekle acele etme bide başka doktora da git

İnşaALLAH bakalım bı cuma günü bı gelsin hayırlı haberler alayım başka bişi istemiyorum olmazsa da uzulucem tabi ama kader kısmet diyeceğim yapacak hiç bişi yok

Bu doğru :) ben de ilk seferinde boş gebelik geçirdim. Kürtaj oldum. Bir dahaki ay ikizlerime hamile kalmıştım :))

Gittin mi doktora canım aklım sende kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…