- 13 Kasım 2020
- 40
- 12
-
- Konu Sahibi Rose344400
Ben neler neler yaşadım kurtajlar kimyasallar bu uzun zaman sonra ilaç gibi geldi bakalım kader kısmet haftaya belli olacak bol bol dua ediyorum sornadan gözüken varmış bakalım belki de benim de öyle olur5+6 da kalp atışını görmüştüm canim üzüldüm senin adına..
Rabbim kalbine ferahlık versin..
İnşallah bidahaki gebeliğin sağlıkla ilerlesin
Onca sene sora çok sevinmisindir tahmin ediyorum ama bircogumuz yaşadık bunlari..
Canim ya..
Yinede belli olmaz diyelim insallah
İnşaALLAH canım ya vallahi benim için bı mucize olur. Çok istiyorum bu bebeğiBence 1 hafta sonra tekrar gittiğinde görünecektir. Çok fazla duydum böyle cevremde.
Kaç tane yaşadınız kürtaj vs? Kaçıncı haftada..Ben neler neler yaşadım kurtajlar kimyasallar bu uzun zaman sonra ilaç gibi geldi bakalım kader kısmet haftaya belli olacak bol bol dua ediyorum sornadan gözüken varmış bakalım belki de benim de öyle olur
9+6 da kalp durdu kürtaj oldum kürtajdan sonra adet görmedim yüksek ateş sancı ile acile kaldirildim yatış verdiler adet kanı birikmiş içimde parça olmuş durumun riskli dediler 1 hafta ilaç tedavisi gördüm kanama oldu ama düşüremedim. Yine kürtaj oldum.sorna evliliğim ilk zamanları 7 cm miyom ameliyatı oldum sezeryan. Sayısız kimyasal yaşadım. 2 aşılama 2 tüp Bebek tedavim var hepsi olumsuzKaç tane yaşadınız kürtaj vs? Kaçıncı haftada..
Hepimiz.yasiyorjz bu zorluklari elden birşey gelmiyor insallah sağlıkla.olsun.. ne diyelim9+6 da kalp durdu kürtaj oldum kürtajdan sonra adet görmedim yüksek ateş sancı ile acile kaldirildim yatış verdiler adet kanı birikmiş içimde parça olmuş durumun riskli dediler 1 hafta ilaç tedavisi gördüm kanama oldu ama düşüremedim. Yine kürtaj oldum.sorna evliliğim ilk zamanları 7 cm miyom ameliyatı oldum sezeryan. Sayısız kimyasal yaşadım. 2 aşılama 2 tüp Bebek tedavim var hepsi olumsuz
Bu arada yaşım daha 2Kaç tane yaşadınız kürtaj vs? Kaçıncı haftada..
İnşaALLAH yani Doktorlar çocuk sahibi olan için büyük etken yok diyor ama yine de olmuyor adetlerim bile düzenli eşim de hiç bir problen yok ama kader kısmet ne diyimHepimiz.yasiyorjz bu zorluklari elden birşey gelmiyor insallah sağlıkla.olsun.. ne diyelim
Yaşım 27 yazicaktim pardonHepimiz.yasiyorjz bu zorluklari elden birşey gelmiyor insallah sağlıkla.olsun.. ne diyelim
İnşallah olucak doğru bir doktorla.yardimla Allah'ın izniyle inşallahBu arada yaşım daha 2
İnşaALLAH yani Doktorlar çocuk sahibi olan için büyük etken yok diyor ama yine de olmuyor adetlerim bile düzenli eşim de hiç bir problen yok ama kader kısmet ne diyim
Amin inşaALLAH canım teşekkürler. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsinİnşallah olucak doğru bir doktorla.yardimla Allah'ın izniyle inşallah
Boş olsa bile üzme kendini boş gebelik olunca yol yapar diyorlar arkasından hemen sağlıklı gebelik olurmuş yengemde öyle oldu şimdi bir oğlu var bende yaşadım boş gebelik inşallah bişey olmaz biraz daha bekle acele etme bide başka doktora da gitDua ediyorum zaten artık yapacak bişi yok ge. Döllenme diyorum sabır çekiyorum 7 sene sorna bir mucize oldu bize
Amin amin hadi inşaALLAH kontrole daha 6 gün var günler saatler geçmiyor dua ediyorum sürekli namazlardaEmin olmamakla beraber ben yolk saç gördüm, telaş yapmayın inşallah görürsünüz bebeğinizi. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşaALLAH bakalım bı cuma günü bı gelsin hayırlı haberler alayım başka bişi istemiyorum olmazsa da uzulucem tabi ama kader kısmet diyeceğim yapacak hiç bişi yokCanım
Boş olsa bile üzme kendini boş gebelik olunca yol yapar diyorlar arkasından hemen sağlıklı gebelik olurmuş yengemde öyle oldu şimdi bir oğlu var bende yaşadım boş gebelik inşallah bişey olmaz biraz daha bekle acele etme bide başka doktora da git
Bu doğru :) ben de ilk seferinde boş gebelik geçirdim. Kürtaj oldum. Bir dahaki ay ikizlerime hamile kalmıştım :))Canım
Boş olsa bile üzme kendini boş gebelik olunca yol yapar diyorlar arkasından hemen sağlıklı gebelik olurmuş yengemde öyle oldu şimdi bir oğlu var bende yaşadım boş gebelik inşallah bişey olmaz biraz daha bekle acele etme bide başka doktora da git
Merak ettim durumunu canim bir gelişme varmiİnşaALLAH bakalım bı cuma günü bı gelsin hayırlı haberler alayım başka bişi istemiyorum olmazsa da uzulucem tabi ama kader kısmet diyeceğim yapacak hiç bişi yok
Merhaba cuma günü kontrole gidicem canım belli değil dahaMerak ettim durumunu canim bir gelişme varmi
İnşallah herşey gönlünce olur kuzum dua edicem senin içinMerhaba cuma günü kontrole gidicem canım belli değil daha
Çok sağol canım ALLAH razı olsunİnşallah herşey gönlünce olur kuzum dua edicem senin için
Gittin mi doktora canım aklım sende kaldıMerhaba arkadaşlar adet tarihime göre 6+6 hamileyim ama ultrasona göre 5+5 hamileyim doktorum pko olduğum için geç döllenme ddi.
Kesen falan süper Yuvarlak görünüyor gelişiyor da Ama bi problem var benim kese 18 mm oldu yolk kesesi falan hiç gözükmüyor normal mi arkadaşlar ben çok üzülüyorum bugünden beri ya mahvoldum
Merak ediyorum halaaÇok sağol canım ALLAH razı olsun