Yolk sac kesesi görünüyor mu lütfen bakar mısınız

Senin gebeligim bos degil canım golge gibi gri olan yolk zaten icin ferah olsun
Ben sana 5 haftalik goruntuyu atsam yolk nerede dersin 😃
Hic tadini kacirip stres yapma masallah diyelim kesen cok guzel duruyor🥰
Merhabalar benim de 5 + 4 günlük gebelik dün doktora gittim yolk ile ilgili bir şey demedi görünmüyor sanki dedi anlamadım bende. Zaten şu an erken dedi görünmesi için dedi. İki hafta sonra gel dedi. Çok merak ediyorum atsam yorumlar mı herkes

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 30
Merhabalar benim de 5 + 4 günlük gebelik dün doktora gittim yolk ile ilgili bir şey demedi görünmüyor sanki dedi anlamadım bende. Zaten şu an erken dedi görünmesi için dedi. İki hafta sonra gel dedi. Çok merak ediyorum atsam yorumlar mı herkes
Doktor görmüştür canim daha minik ya kesin konusmak icin bidaha bakinca soyler
Arkadasin paylaştığı gibi kesin vardir hatta isaret aldigi kisimda gri uzunlamasina gozukuyor senin de
Zaten kesende duzgun aksi durum yok belli🥰

Doktor görmüştür canim daha minik ya kesin konusmak icin bidaha bakinca soyler
Arkadasin paylaştığı gibi kesin vardir hatta isaret aldigi kisimda gri uzunlamasina gozukuyor senin de
Zaten kesende duzgun aksi durum yok belli🥰
Ya öyle mi çok teşekkür ederim çok aklıma takıldı. ❣️

Hayir hicbirsey dememisti 2 hafta sonra gorduk hemen hemen:)
Burada kaç haftalık hamilesiniz bana da iki hafta sonra gel demişti bundan on gün önce de doktora gitmişti başka bir özel hastaneye kesme alttan muayene ederek bakmıştı çok zor görmüştü var ama kesin bir şey söyleyemem demişti beta 1400 olmasına rağmen Sonra devlet hastanesine gittim muhteşem büyümüştü onun resmini atayım size

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 28
Burada kaç haftalık hamilesiniz bana da iki hafta sonra gel demişti bundan on gün önce de doktora gitmişti başka bir özel hastaneye kesme alttan muayene ederek bakmıştı çok zor görmüştü var ama kesin bir şey söyleyemem demişti beta 1400 olmasına rağmen Sonra devlet hastanesine gittim muhteşem büyümüştü onun resmini atayım size
Evet aynen oyle oluyor 5+6mis burda nereeyse 6 iste sonra bir hafta veya 2 hafta sonra bende gittim ve dedigin gibi muhtesem buyuyor bende sasirmistim baya buyumustu

X