- 13 Kasım 2020
- 40
- 12
-
- Konu Sahibi Rose344400
Doktorunuz bişey söylemedi miMerhaba arkadaşlar adet tarihime göre 6+6 hamileyim ama ultrasona göre 5+5 hamileyim doktorum pko olduğum için geç döllenme ddi.
Kesen falan süper Yuvarlak görünüyor gelişiyor da Ama bi problem var benim kese 18 mm oldu yolk kesesi falan hiç gözükmüyor normal mi arkadaşlar ben çok üzülüyorum bugünden beri ya mahvoldum
Bir hafta daha bekleyelim geç döllenme olmuş ddi ama kesem büyük top gibi neden gözükmedi anlamadım.gec döllenme olsa kese de bu kadar büyümezdi öyle değil miDoktorunuz bişey söylemedi mi
Çok sık rastlanan bısey değil o yüzden buradan doğru bı cevap bulacağınızı sanmıyorum ama erken daha geç döllenme ise doktorun dediği gibi olabılır 1 hafta sonra görülebilirBir hafta daha bekleyelim geç döllenme olmuş ddi ama kesem büyük top gibi neden gözükmedi anlamadım.gec döllenme olsa kese de bu kadar büyümezdi öyle değil mi
Aslında ultrasonu yuklicem de yapamadım bı turlu. 7 senedir istiyoruz tüp bebek aşılama herşeyi denedik olmadı doğal yollarla hamile kaldımÇok sık rastlanan bısey değil o yüzden buradan doğru bı cevap bulacağınızı sanmıyorum ama erken daha geç döllenme ise doktorun dediği gibi olabılır 1 hafta sonra görülebilir
Evet onu da duydum ama işte korkuyorum bize bir mucize geldi o kaybetmek istemiyorum18 mm de yolk görünmeli yine de bekleyin bazen geç oluşur
Foto nasıl yükleniyor buraya yapamadım ben18 mm de yolk görünmeli yine de bekleyin bazen geç oluşur
Cevapla yap dosya yükle bas ordan yükle canım ben iki kez boş gebelik yasadım birin de kese 27 mm oldu yolk da oluştu bebek oluşmadı ikinci de 12 mm de kaldı kanama başladı kürtaj oldumFoto nasıl yükleniyor buraya yapamadım ben
Şu an bunu diyemem bu keseye göre ddi haftayadoktorunuz boş gebelik ihtimalinden bahsetti mi ?
Yok pko olduğum için gec döllenme ondan ddi ama kesen büyük ddi yolk görmeyi bekliyorduk haftaya gel bı daha bakalım ddi umutsuz konuşmadı aslinda ama kese büyük ya ben korkuyorumdoktorunuz boş gebelik ihtimalinden bahsetti mi ?
Dosya ekle basıyorum hiç bişi olmuyor size iki tane ultrason var onu atacaktım açılmıyor tuş ama.Cevapla yap dosya yükle bas ordan yükle canım ben iki kez boş gebelik yasadım birin de kese 27 mm oldu yolk da oluştu bebek oluşmadı ikinci de 12 mm de kaldı kanama başladı kürtaj oldum
Anladım. Sıkma canını inşallah haftaya güzel haberler alırsın :) doktorlar felaket tellalıdır merak etme öyle bişey olsa söylerdi sana. Demek ki olabilen bişey.Şu an bunu diyemem bu keseye göre ddi haftaya
Yok pko olduğum için gec döllenme ondan ddi ama kesen büyük ddi yolk görmeyi bekliyorduk haftaya gel bı daha bakalım ddi umutsuz konuşmadı aslinda ama kese büyük ya ben korkuyorum
Burda yolk olmalı ama doktorda demiş biraz daha sabret beklemekten başka çare yok Suan inşallah oluşurİki ultrason arasında 10 gün var kızlar en sonuncusu da 6+6 yim normalde
Bu da üstten ultrasonBurda yolk olmalı ama doktorda demiş biraz daha sabret beklemekten başka çare yok Suan inşallah oluşur
Vajinal de çıkardı ama bekle dua etKızlar yuklediklerim vajinal ultrason du