Boş Gebelik olabilir mi?

Merak ediyorum halaa
Evet cnm gittim kese 25 mm olmuş yok hala 7+6 oldum doktor görmemiz lazımdı ddi ama bir hafta daha bekleyelim ddi. O kadar sene beklemissin hemen almicam kürtaja ddi. Bende işte önümüzdeki cuma Memorial e gidicem cihazları gelişmiş çok iyi bir hastane ordan da cevabı alınca ona göre devam edicem duruma. Ama doktor umut çok çok az kürtaja hazırlan ddi. Napim kader kısmet yapacak hiç bir şeyim yok cnm ya

Rose344400 canım son durum ne oldu güzel haberlerini bekliyoruz aynı durumdayiz
Canım kese 25 mm olmuş yok hala 7+6 oldum doktor görmemiz lazımdı ddi ama bir hafta daha bekleyelim ddi. O kadar sene beklemissin hemen almicam kürtaja ddi. Bende işte önümüzdeki cuma Memorial e gidicem cihazları gelişmiş çok iyi bir hastane ordan da cevabı alınca ona göre devam edicem duruma. Ama doktor umut çok çok az kürtaja hazırlan ddi. Napim kader kısmet yapacak hiç bir şeyim yok cnm merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim kızlar

Canım kesinlikle Baska bir doktora git ben ertesi gün gittin çok şükür gördük kalp atışını duyduk Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah sen de bebisini görürsün

Canım kesinlikle Baska bir doktora git ben ertesi gün gittin çok şükür gördük kalp atışını duyduk Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah sen de bebisini görürsün
Canım hafta içi işte Memorial hastanesine gidicem son umut ama kendimi kötüye alistirdim yani çünkü doktor umut çok çok az ddi kendini alıştır kürtaja ddi yani artık bundan sonra olursa bı mucize yapacak bişi yok kader kısmet Rabbim kimseye çok aratmasın..Herkese hayırlısını versin

Tabiki herşeyin hayırlısını versin canım benim Allah'ım seni ferahlara kavuştursun dualarım seninle

Hakkında hayırlısı canım o mm de mutlaka görmeliydi doktorun haklı bi dahakine nasip olur ama hamile kalınca mutlaka progrstron değerine baktır

Merhaba doktora gittin mi sondurumun ne merak ettim allah yardımcın olsun

Canım sürecin nasıl tamamlandı ?

MERHABA SON DURUMUNUZ NEDİR ACABA ? UMARIM BEBİŞİNİZ SAĞLIKLIDIR

Cevapla yap dosya yükle bas ordan yükle canım ben iki kez boş gebelik yasadım birin de kese 27 mm oldu yolk da oluştu bebek oluşmadı ikinci de 12 mm de kaldı kanama başladı kürtaj oldum
Canım merhaba
Boş kese oldugunu lacıncı hafta anladnz

Canım boş gebelik ne zmn belli oluyor

Kalp atışı için gittiğim de bebek yoktu birinde 6. Hafta birinde 8, haftada anladık
Mesela 4+5 de kese İcin giden biri İcin doktor tamam kesen var 8 mm dediyse içi rahat etsin mi yoksa kese bin ıcı dolu my bos mu bunu sonradan mu ogrenıyoruz

Mesela 4+5 de kese İcin giden biri İcin doktor tamam kesen var 8 mm dediyse içi rahat etsin mi yoksa kese bin ıcı dolu my bos mu bunu sonradan mu ogrenıyoruz
Yani kese haftasına göre büyümedi benim geride kaldı 6 7 haftalık olmadan belli olmaz boş dolu olduğu sağlıklı büyüyüp boş da olabilir doku olup kalbide atmayabilir beklemek en güzeli

Canım boş gebelik ne zmn belli oluyor
En erken 6 haftalıkta en geç 12 haftalıkta bebek görünmediği zaman teşhis koyuyorlar benim iki tane oldu birincide 11 haftalıktı düşük başladı o şekilde fark ettim ikincisi 6 haftalık olmasına rağmen 4 haftalık gibiydi ben anladım boş olduğunu ama doktorlar anlamayınca 13 haftaya kadar beklettiler sonra kürtaj ile aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…