- Konu Sahibi Rose344400
Bilemiyorum canım Suan ne yorum yapsak boş bekleyip görecen bi hafta sonra ilk kese kaç mm diBu da üstten ultrason
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyorum canım Suan ne yorum yapsak boş bekleyip görecen bi hafta sonra ilk kese kaç mm diBu da üstten ultrason
Onun yazmıyor hiç bişi sadece haftası yazıyor orda mesela 4+4 ddi doktor ilk kesede ikinci son gittiğimde de 10 gün sonra oluyor 5+5 oluyorum döllenmeye göre ama adetime göre 6+6yımBilemiyorum canım Suan ne yorum yapsak boş bekleyip görecen bi hafta sonra ilk kese kaç mm di
AslındaBilemiyorum canım Suan ne yorum yapsak boş bekleyip görecen bi hafta sonra ilk kese kaç mm di
Kafamı karıştıran şey ben son gittiğimde doktor geç döllenme 5-5 sin ddi pko olduğum için adet tarihi önemli değil ddi pkolular geç yumurtluor. Sonra da ddim ki 5+5 göre kese iyi gozukmemesi normal ama bu sefer de kese kocaman kafam da Deli sorularVajinal de çıkmalıydı aslında ya ben üstten muayene diye tahmin etmiştim
Doktora göre 5+5 im o zaman da gozukmrsi gerekir mi pekiBen yasadim malesef bos gebelik gibi duruyo
Vajinal muayenede bu haftalarda yolk kesesi gorunurdu benimde gorunmemisti
18 mm de vajinal de gözükmesi gerekti canım boş gibi duruyo ama yine de Rabbim bilir hayırlısı için rahat etmezse pazartesi tekrar git progestron hormonuna baktımı doktorDoktora göre 5+5 im o zaman da gozukmrsi gerekir mi peki
Ben 5 haftalikken gitmistim suan azda olsa gormemiz lazm demisti haftaya gel dedi yine bostu.Doktora göre 5+5 im o zaman da gozukmrsi gerekir mi peki
Yok bakmadı cnm18 mm de vajinal de gözükmesi gerekti canım boş gibi duruyo ama yine de Rabbim bilir hayırlısı için rahat etmezse pazartesi tekrar git progestron hormonuna baktımı doktor
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH canımBen 5 haftalikken gitmistim suan azda olsa gormemiz lazm demisti haftaya gel dedi yine bostu.
Bu hamileligimde 5+6 da alttan gorduk hepsini
Insallah insallah tup bebek benimkiler normal yolla tibben olmuyo canm rabbim bana devamini getirsin sizlerede bu duyguyu yasatsinRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH canım
Amin cnm vallahi bende denedim tüp Bebek bahçeci de hep de Cem bey de ama tutmadı maalesef.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin inşaALLAHInsallah insallah tup bebek benimkiler normal yolla tibben olmuyo canm rabbim bana devamini getirsin sizlerede bu duyguyu yasatsin
Bende cem beydeyim 2 senedir bu 3. Denemem ilki hic tutmadi 2. Tuttu bos gebelik oldu bu 3. Insallah kalp atisini duyariz bu seferAmin cnm vallahi bende denedim tüp Bebek bahçeci de hep de Cem bey de ama tutmadı maalesef.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin inşaALLAH
Duyarsın cnm merka etme Cem bey elinden geleni yapmıştır inanıyorum genetik teste gitti dimi embriyolar.benim genetik testten hiç dönmedi mesela .ben hamile kalıyorum sürekli ama hep düşükBende cem beydeyim 2 senedir bu 3. Denemem ilki hic tutmadi 2. Tuttu bos gebelik oldu bu 3. Insallah kalp atisini duyariz bu sefer
Yok canm benimkiler 4 tane donmus embriyoydu genetige dondurmadan gonderdikleri icin elimdekileri kullanmadan genetige gonderemezdim.Duyarsın cnm merka etme Cem bey elinden geleni yapmıştır inanıyorum genetik teste gitti dimi embriyolar.benim genetik testten hiç dönmedi mesela .ben hamile kalıyorum sürekli ama hep düşük
Gelir cnm merak etme içini serin tut bol boll dua etYok canm benimkiler 4 tane donmus embriyoydu genetige dondurmadan gonderdikleri icin elimdekileri kullanmadan genetige gonderemezdim.
Bunda farkli ilaclar denedi insallah devami gelir ya
Insallah Allah razi olsun ❤Gelir cnm merak etme içini serin tut bol boll dua et