Boş Gebelik olabilir mi?

Bilemiyorum canım Suan ne yorum yapsak boş bekleyip görecen bi hafta sonra ilk kese kaç mm di
Onun yazmıyor hiç bişi sadece haftası yazıyor orda mesela 4+4 ddi doktor ilk kesede ikinci son gittiğimde de 10 gün sonra oluyor 5+5 oluyorum döllenmeye göre ama adetime göre 6+6yım

Bilemiyorum canım Suan ne yorum yapsak boş bekleyip görecen bi hafta sonra ilk kese kaç mm di
Aslında
Vajinal de çıkmalıydı aslında ya ben üstten muayene diye tahmin etmiştim
Kafamı karıştıran şey ben son gittiğimde doktor geç döllenme 5-5 sin ddi pko olduğum için adet tarihi önemli değil ddi pkolular geç yumurtluor. Sonra da ddim ki 5+5 göre kese iyi gozukmemesi normal ama bu sefer de kese kocaman :KK43: kafam da Deli sorular

Artık alnıma ne yazıldıysa o olacak yapacak hiç bişi yok isyan da edemem başıma o kadar çok şey geldi ki bı boş gebelik yaşamamıştım o da olacakmış demek ki. Tekrar kürtaj olmayı hiç istemiyordum :KK43: hayırlısı böyleymiş

Bende cem beydeyim 2 senedir bu 3. Denemem ilki hic tutmadi 2. Tuttu bos gebelik oldu bu 3. Insallah kalp atisini duyariz bu sefer 😕
Duyarsın cnm merka etme Cem bey elinden geleni yapmıştır inanıyorum genetik teste gitti dimi embriyolar.benim genetik testten hiç dönmedi mesela .ben hamile kalıyorum sürekli ama hep düşük

Duyarsın cnm merka etme Cem bey elinden geleni yapmıştır inanıyorum genetik teste gitti dimi embriyolar.benim genetik testten hiç dönmedi mesela .ben hamile kalıyorum sürekli ama hep düşük
Yok canm benimkiler 4 tane donmus embriyoydu genetige dondurmadan gonderdikleri icin elimdekileri kullanmadan genetige gonderemezdim.
Bunda farkli ilaclar denedi insallah devami gelir ya

5+6 da kalp atışını görmüştüm canim üzüldüm senin adına..
Rabbim kalbine ferahlık versin..
İnşallah bidahaki gebeliğin sağlıkla ilerlesin😞
Onca sene sora çok sevinmisindir tahmin ediyorum ama bircogumuz yaşadık bunlari..
Canim ya..
Yinede belli olmaz diyelim insallah

X