arkadaşlar, bunu kimle nasıl paylaşabilirdim başka türlü bilmyrm ama buraya yazmak istedim. Bu ay (dün ve önceki gece) benm hissiyatıma göre yumurtlama günlerimdi, vücut ısısı+akıntı yoğunluğu belirtilerime göre..Daha önce siz dediğim gibi, bu ay oluruna bırakmıştım, bebiş niyetiyle o işi yapmış olmak için yapmayacaktım, çünkü 3 aydır bu şekilde direterek gerek kendimi, gerekse eşimi strese soktum.Tamam gün saymadan, canımız isterse olacak bu iş dedim,adım atan taraf olmadım.Ama nolduysa bu sefer eşim stres oldu ve dün o korundu,şok oldum bitişte. Neden bilmiyorum ama hissetmiştim ya sanki, doğru zaman olduğunu düşündüğüm gecede, sen gel bilerek engel ol.Kızlar beni anlayabilio musunz?Ben mi abartıorum, gece 4e dek uyuyamadım, sabahta 6da kalkıyrm zaten..Eşim abarttığımı söylüyor, bahanesini merak etmişsinizdir; stresli ve kafası çok dolu bi geceymiş, bu haldeyken olsun istememişmiş..Hay Allahım yaa, kendimi sakinleştirdim, bi de beyimizi pışpışlamak kaldı..Normalde yaparım zaten ama öncesinde bana deseydi içeri değilde dışarı oynayacağını , bende ona göre şok olmazdım,çünkü bu iş için 3 aydır uğraştayız, sen gel haber vermeksizin kafana göre finalde taça gol at.. Abartıyo muyum sizce??Haber verseydi diye takıldım ben, yoksa tabiki zorla yakasına yapışacak halim yoktu.. Üzüldüm boşa gitti diye..