- 1 Şubat 2012
- 3.101
- 3
günaydın arkadaşlar, son durumlarınızdan ne haber? Ben geçen ayı boşa geçirdim, eşim ateşli hastalık yaşadı, yumurtlama dönemime denk geldi, bu ay son denememizi yapıcaz, son diyorum çünkü yaş geldi gidio, neden bekleyelim ki (tedavi gerektirecek bi sorun varsa) ? bi daha ki ay, gereken tetkikleri eşim de yaptıracak, herşey normal çıkar ise , asıl o zaman akışına bırakıp deriiiiiiin bi nefes alıp rahatlayacağımı düşünüyorum..Hakketten stres yapıorum içten içe.. Sağlıklıyız diye ok'lendiğinde, asıl o zaman rahat olucam. Buna karar verdim..
temmuzzz günaydın canım.
ben kendimdeki son durumu yazayım.ben dr. kontrolüne gittim. 3. gün değerlerim iyiydi ama 21. gün progesteron değerim düşüktü. dr. yumurtlamamışsın dedi. 3. gün gel ilaca başlayalım dedi. ben de 1 ay daha bekliyim dedim. zira her ay yumurtladığımı hissederim bi o ay hissetmedim. ve adet olunca dr. gitmedim. adetimin 2. günü bal+çörek otu+tarçın kürüne başladım ve 10. gün yumurtladığımı hissettim. ama ne hissetme. 24 saat kasık ağrısı çektim. içerde neler oluyo bilmiyorum ama biz eşimle üzermize düşeni yaptık. sonuç regl olunca belli olacak.
ama bu ay da olmazsa dr. gidicem ilaç için. yumurta olgunlaştırıcı ve çatlatıcı ilaç vericekmiş.
hakkımızda hayırlısı bebebekimmm...
Son düzenleme: