Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

Oncelikle ablan icin gecmis olsun arkadasim...sana sunu soyleyebilirim ki benim 2. Gebeligim de degerlerim yukselmeye devam etmesine ragmen bos gebelikti ve kurtajla sonlandirildi umarim ablanin durumunda doktor yaniliyodur...

merhaba kızlar bende dört ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ama hiç korunmadım ve bu gün adetim üç gün gecikti dün test yaptım ikinci çizgi göründü biraz bekleyecem sonra giderim doktora bakalım herşey güzel olur inşallah

sekiz haftaya kadar geç görülebiliyor bebek ablan kaç haftalık? birde kendiliğinden düşmez kese büyümeye devam ediyor allah korusun patlayabilir ve zararda verebilir

bende aynı durumdaydım ve izmirin neredeyse bütün doktorlarını gezdim belki biri farklı konuşur diye ama malesef sekiz hftaya kadar değişen bir durum olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım

Cok sevındım canım hayırlı olur inş bende bır bucuk ay once oldum ilk adetımı oldum korunmustum zaten ama sımdı buraktım bugun doktora gıttım pataloji sonucu için 2 adetını olunca gel bırkac hormon tahlili yapcam dedi korunmadgmı soylemedım kızar dıye ya senın pataloji sonucun nasıldı cnm

normal arkadaşım olur öyle ağlamalar o ağlamalar hayatında hep olacak her şeye duygulanacaksın çünkü annesin artık kalbin merhamet dolu:)) ama çok güzel duygular bunlar ilk 3 ayı geçirin çok daha güzel olacak bebeğinle iletişimin arttıkça sende rahatlıycaskın şu an böyle olman gayet normal:)

2 saattden önce emzirince gaz problemi artar zaten dikkat edin gazda zor oluyor ama 3. aydan sonra rahatlıyorsunuz emin olun çabuk geçiyor,benim oğlumun 12. gün düşmüştü az kalmış sizinkide bugün yarın düşer, bezini doldurması çok güzel karnı doyuyor demektir:)

benim oğlumda acıkınca ağlamazdı gaz sancısı dışında ağlamazdı ben emzirirdim hep saatinde o talep etmezdi her bebek farklı oluyor güle güle büyütün
bende 7. haftamda öğrendim benim kesemde boştu ve olması gerekenden küçüktü değerim düşmeyede başladı 8. haftamda düşüğüm başladı benim doktorum gerek görmedi kürtaja şu an hala var kanamam kese büyümeye devam etmiyorsa değerde düşüyorsa kendi kendine düşüyor,biraz daha beklesin belki geç döllenmedir
sekiz haftaya kadar geç görülebiliyor bebek ablan kaç haftalık? birde kendiliğinden düşmez kese büyümeye devam ediyor allah korusun patlayabilir ve zararda verebilir

Canım düşmez diye bir şey yok benimki düştü kese büyümüyorsa değerde düşmeye başladıysa düşüyor ben kürtaj istemiyordum hiç hamdolsun gerek kalmadı

ıkı uc gun once konustum ablamla su an 6 bucuk haftalık kadar olması lazım gecen gun dokktora gıtmıs kanaması ve sancısı varmıs doktor kesede bebek gorunmuyor ama kesenın ıcınde hucreler var demıs oda bana sormustu bende bılmıyorum dedım beklıyor ama kanamasıda var ustelık sancısıda cok oluyor cok ıstıyor bu bebgı dua edıyorum ınsallah dolu cıkar

Bence kesenin icinde hucrelerin gorunmesi iyi bi durum bende bombostu...kanamasi olmasi dusuk tehlikesi oldugunu gosterebilir belki dr istirahat vermistir...biraz daha beklemekte yarar var bence gec dollenme olmus ve bebisiniz insallah hayirlisiysa eger ablanla kalacaktirr...

ayy bugün 19.günüm.. Şükür ki etkileri azaldı duysallığımın.. Çok şükür, bi ara hep böyle mi gideceim dediydim :) O kadar doğru bi cümle kurdunki arkadaşm, cuk oturdu yani.. "bi can emanet edildi bize" haklısın.. Ve onun sorumluluğu gerçkten fenaymış..Gece arada zıplayarak kalkıyorum, battaniyesi ağzına yüzüne kapandı mı diye, yada kusup Allah korusun genzine kaçtı mı diye?? tedirgin oluo insan haliyle..Allahım korusun yavrularımızı.. Hmmm iyi dimi yani bezini kirletmesi? Dr.da bu yaştaki bebekler günde 4-5 kez kirletmesi normaldir dedi.. Gerçi aman aman dolurmuyoda, her pırtlamayla çıkıo az da olsa kakası :)
Dokunmk istemiyo mu? ala alaaa.. ozaman acıkmasını belli etmiosa, 2-3 saatte bir emzir canm.. Yeterki emsinler, bi zararı yokki.. Fazlasını çıkarıyolar zaten ya kusarak yada kaka ile.. Yeterki emsin..

inşllh güzel haber alırsın arkadaşım

​ve soylemeyı unuttum sunuda ekleyeyım kese cok hızlı buyuyormus ıkı kat daha buyumus

bilgim yok malesef, olsa paylaşım yapardım sana ama..

kızlaaar ne varne yok..Bebeklerimiz doğduktan sonra el ayak çekildi sanki bu forumdan :) arada yazın nasıl bebişlerniz? yada bebiş sahibi olmk isteyen diğer arkadaşlar, son gelişmelerinz nedir?

benm paşam büyüyo maşallah.. Ona alıştım çok, nasıl iş başı yapıcam iznim bitince bilemiyorum..

Walla bnde bi degisiklik yok arkadaslar sadece kromozom analizi testimizin sonuclari geldi cok sukur ki temiz:) suan tek problemimiz pihtilasma ve umarim bu defa aspirin ve igneyle bu sorunu cozebilirizz...

Sen de bebisinleee doya doyaa gecir bu vakitlerini eminim calismaya baslayinca ayri kalmak cok zor olaxaktir tadini cikar tatlim:)

bir kaç defa yazmıştım önceden bu konuya..
şimdi denk gelince tekrar kısaca hikayemi yazmak,belki bazılarınıza umut olmak istedim..

2 yıl doldu evliliğimde ve biz hiç korunmadık,çocuk istiyorduk..
ilk hamileliğim oluştu ve biz heyecanla,sevinçle etrafımıza hemen söyledik paylaştık ama maalesef 7.haftada düşükle sonuçlandı (bebek hiç görünmedi,boş gebelik...)

ikinci hamileliğim bu düşüğün üstüne tam 1 sene geçtikten sonra oluştu..bu kez temkinliyiz ya hani,aile dışında kimseye söylemedik..en yakın arkadaşlarıma bile..ama aynı son,7.haftanın sonunda boş gebelik...

ardından bisürü test yapıldı..hormonlar,genetik testler herşey..sorun çıkmadı..ve doktorum "kadere,tesadüfe bağlıcaz bi sorununuz yok" dedi..oysa ben deli gibi araştırmıştım,boş gebelik genelde genetik sorunlardan oluşuyor..

2.düşük üstüne 4 ay geçti şimdi 3.ye hamileyim ve o müthiş duyguları sırayla yaşıyorum..Allah'ım izin verir hayırlı kılar daim ederse sonunuda getireceğim inş..herşey iyi ve güzel gidiyor..Allah'ıma şükür..cidden kadermiş önceki kayıplarım,cidden sabretmem gerekmiş buda benim sınavımmış..

korkum,endişem hiç geçmedi ve geçmeyecekte biliyorum..zaten elimde değil,özellikle her kontrolde deli gibi korkuyorum..ama Allah'a emanetiz..

biliyorum,sizleri çok iyi anlıyorum..
çok isteyince beklemek zor gelir,sabretmek işkencedir ama Allah'a inanın güvenin..elinizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakın..hayırlı zamanında vericek size bu müjdeyi,mucizeyi..

hepinize gönlünüzden geçtiği gibi hayırlı haberler almayı dilerim...

Yaa cok guzel yazmissin gozlerimm doldu okurken Allahim sana bebegini saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin ve tabi ben ve benim gibi anne olmayi cok isteyen arkadaslarimiza da bu mutlulugu en kisa zamanda tattirsin insallah:)

merhaba.. temiz çıkmasına sevindim.. inşallh bu sevincin peşine güzel haberlerde alırsınz. inşallah :)

sizede merhaba.. kaç aylıksınz şuan.. Allahım bu gebeliğinzden yüzünüzü güldürsün inşllh.. üst üste 2 kez denk gelmiş olması ilginç.. Vardır bi hayır..Tadını çıkarın, nasılsa herşey olacağına varıyor..

Yaa cok guzel yazmissin gozlerimm doldu okurken Allahim sana bebegini saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin ve tabi ben ve benim gibi anne olmayi cok isteyen arkadaslarimiza da bu mutlulugu en kisa zamanda tattirsin insallah:)

amin arkidişim amin :)

Heyyyy nerdesinizz millettttt

ben burdayımmmmm.. diğer arkadaşlar bebişlerine daldılar sanırım.. :)

herkesss kaybolmuşşş ama ben yine de sizleree haber vermek istiyorum arkadaslarımmm 2 boş gebelik sonrasındaaa evett ben yeniden hamileyimmm umarım bu seferr bebeğimi sağlıkla kucagıma almayı nasip eder allahımm:)

Bu üzücü tecrübeyi ben de yaşadım malesef(
Çok üzgünüm,sürekli gözlerim doluyor.
Ya sonrası diyor ya konu başlığında ben de sonrasını merak ediyorum.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Neden diye sormanın da faydası yok.
Dr. abi kaç defa sordum şaşkınlıkla,gerçekten mi diye, doğru mu söylüyorsunuz diye.
Şaşkınlık ve üzüntüden algılayamadım bir an.
Hemen alalım dedi ve öyle de oldu cumartesi günü.
8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık filandı gözüken kese.

Allah tamamına erdirsin canım.
Tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…