Allah tamamına erdirsin canım.
Tebrik ederim.
Bu üzücü tecrübeyi ben de yaşadım malesef(
Çok üzgünüm,sürekli gözlerim doluyor.
Ya sonrası diyor ya konu başlığında ben de sonrasını merak ediyorum.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Neden diye sormanın da faydası yok.
Dr. abi kaç defa sordum şaşkınlıkla,gerçekten mi diye, doğru mu söylüyorsunuz diye.
Şaşkınlık ve üzüntüden algılayamadım bir an.
Hemen alalım dedi ve öyle de oldu cumartesi günü.
8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık filandı gözüken kese.
Bende kasimda bos gebelik nedeniyle kurtaj oldum ne yazikki ve simdi sanirim yine hamileyim ama ne kotuki sevinemiyorum hala gectigimiz pazartesi adetimin 10 gun gecikmesiyle kan verdim sonucum 126 cikti saglik ocaginda yaptirdim kadin doguma gitmedimm bugun tekrar kan verdim ins degerim yukselmis ve saglikli bir gebeliktir yoksaben ruhen ve bedenen kendimi nasil toplarim bilemiyorum cok uzgunum bir turlu kendimi iyi hissedemiyorum ne yapmam gerek bilemiyorum en guzeli bekleyip dua etmek allahima bir su tahlilim ciksa bekliyorum ya birab once cikamadi
sizede merhaba.. kaç aylıksınz şuan.. Allahım bu gebeliğinzden yüzünüzü güldürsün inşllh.. üst üste 2 kez denk gelmiş olması ilginç.. Vardır bi hayır..Tadını çıkarın, nasılsa herşey olacağına varıyor..
Yaa cok guzel yazmissin gozlerimm doldu okurkenAllahim sana bebegini saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin ve tabi ben ve benim gibi anne olmayi cok isteyen arkadaslarimiza da bu mutlulugu en kisa zamanda tattirsin insallah:)
bikaç yorum önce bi yazı yazdım sizlerle paylaştım..
2 defa boş gebelik geçirmiş biri olarak deneytimlerimi tecrübelerimi yaşadıklarımı yazdım..
bence aynıları sizin içinde geçerli, bi okuyun derim
Haklisin cnm bugunden itibaren iyi seyler dusunuyorum rabbim en guzelini nasip eder ins hepimize dun kan tahlilimi aldim sukur degerimm yukselmis sira keseyi gormekte herseyin hayirlisi
Haklisin cnm bugunden itibaren iyi seyler dusunuyorum rabbim en guzelini nasip eder ins hepimize dun kan tahlilimi aldim sukur degerimm yukselmis sira keseyi gormekte herseyin hayirlisi
herkesss kaybolmuşşşama ben yine de sizleree haber vermek istiyorum arkadaslarımmm 2 boş gebelik sonrasındaaa evett ben yeniden hamileyimmm umarım bu seferr bebeğimi sağlıkla kucagıma almayı nasip eder allahımm:)
Bu üzücü tecrübeyi ben de yaşadım malesef(
Çok üzgünüm,sürekli gözlerim doluyor.
Ya sonrası diyor ya konu başlığında ben de sonrasını merak ediyorum.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Neden diye sormanın da faydası yok.
Dr. abi kaç defa sordum şaşkınlıkla,gerçekten mi diye, doğru mu söylüyorsunuz diye.
Şaşkınlık ve üzüntüden algılayamadım bir an.
Hemen alalım dedi ve öyle de oldu cumartesi günü.
8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık filandı gözüken kese.
son durumlarınız nedir arkadaşlar? nasılsınız??
son durumlarınız nedir arkadaşlar? nasılsınız??
oooo topik yine hamişlenmiş yuppi :)) sonrada bebişlenin inşallah.. bebişliler napıyosunuz bakalım, bnm oğluşumun kabızlığıyşa uğraşıyorum bu seferde((
Allaha sukurler olsun ki suan hersey yolunda cabim tam olarak 8+0 haftadayiz:) kalp atislarini duyduk cok fuzeldi yarin yine kontrolum var insallah hetsey yolunda gider saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi
Allahima sukurler olsun hersey iyi suanda tm 9 haftalik oldum cnm iyiyim cok sukur
arkadaşlar bende ağustos ayında boş gebelik tanısı aldım ve 9 haftaya kadar bekledım ve kürtaj olmaya giderken düşük yaptım ilk gebeliğim olması nedeniyle içimdeki o kötü hisleri bir türlü atamıyordum içimden. bu ay tekrar hamile oldugumu öğrendim ve dr a gittiğimde kese vardı 2 hafta sonra yani dün kalp sesine bakılacaktı bu 2 hafta hiç geçmedi öle gergindim ki rüyalarıma bile giriyordu boş gebeliğin tekrarlama olasılıgı her gebelik yaşanabilirdi ama biz 1-0 yenik başlamıştık dün zaman hiç geçmek bilmedi hem gitmek istiyordum hem de ayaklarım geri geri gidiyordu ultrasonla bakıldı ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm o an ki mutluluğumu anlatamam bu duyguyu ancak boş gebelik yaşayıp o her kontrole gidip ve kalp atışını duymayanlar anlar o pıt pıt atışların kıymetini. kimseye hamileyim bile dıyemıyordum. benim hikayem böyle umarım kucağıma almayı da nasip eder...
slm arkadaşlar başlığı görünce heme girdim topiğe benim yazmamın amacı kesinlikle umudunuzu kaybetmeden dr gidin ben tam 5 defa boş gebelik yaşadım ama tedavi ile azim ile araştırmalarım ile ve en önemlisi allaha yapılan samimi dualar ile hayatımda ilk defa bebeğin kalp atışlarını gördüm . size diyeceğim yazılarınıza az göz gezdirdim de ard arda yaşanan boş gebeliklerde benim bidiğim en çok ya kan pıhtılaşması yada rahim şekil bozuklukları neden oluyor bide genetik araştırılma yapılması lazım acele acele yazdım sormak stediğnz bişeyler varsa cvplarım canlarım
Rabbim bu bebeğinizi bağışlasın, 5 defa nasıl olur birde tekrarlanmaz deniyor boş gebelik için çok şaşırdım, pekiz sizin ki neden kaynaklanıyormuş?
üst üste yaşamamın sebebi tamamen dr ilgisizliği cnm 'sen hamile kal düşük olursa patolojiye göndeririz zihniyetiyle hep umut besledimerkenden gidin dr çekinmeyin hiç bişeyden sorun soruşturun cesaretli olun inşallah sizede rabbim yardım eder benim rahim filmi çekildi kalp şeklinde olduğunu öğrendik hiteroskopi ile düzeltildi bu arada kan pıhtılaşması vardı bu ikisinin dışında herhangi sorun çıkmadı cnm ben bile inanamıyorum işte bu hayal gibiydi