Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

Canım geçmiş olsun bende bır bucuk ay once yasadım aynı seyi benım lekelenme olmasına ragmen dusuk gerceklesmedi ve kürtaj yaptı doktorum. Kürtajdan cekınme daha guvenılır ıyı bır doktorun varsa rahmin temizlenmesı daha kolay allah yardımcın olsun

Sağol canım bende hiç lekelenme yok ev işi yapıyorum olsun diye ama yok, dr 2-3 hafta sürer düşmesi dedi pazartesi gidip karar vericez herhangi bir ilaç vermedi inşallah hayırlısı olur,sana da geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir bebeğin olur.

Sağol canım bende hiç lekelenme yok ev işi yapıyorum olsun diye ama yok, dr 2-3 hafta sürer düşmesi dedi pazartesi gidip karar vericez herhangi bir ilaç vermedi inşallah hayırlısı olur,sana da geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir bebeğin olur.

Amin canım inş hakkımızda hayırlısı

Kizlar 29 ekim son adet tarihim. Gonal f ile hamile kaldım. Kan degerlerim çok guzel artış gosteriyo simdi en son 18000lerde kesede gozukdu ama kesem 5 hafta 5günlüğe uyumlu ben ise 6 hafta1 gun olmasi lazm. bebek gorunmedi. 10 gun sonraya atti kalp atisini duymaya. Bos gebelikte kan degerinde artma olur mu benim ki 2 kati 3 katina yakin arts oluyo . Ve ne gibi belirti olur lutfen yardmci olun. Bide gecen haftaya kadar bulantm hic olmadi bu hafta var.

Ultrason değeri ile olması gereken ölçüm değeri arasında çok bir fark yok canım. Kan değerlerin güzel artış göstermiş. 18000 yazmışsın .Acaba yanlış mı yazdın 1800 mü yazacaktın? Eğer 18000 ise ultrasonda görülmemesi bir anormallik olduğunu gösterir. Ama değerin 1800 ise 1 hafta sonra herşey daha netleşir. Gittiğinde hem bebeğini hem kalp atışını duymuş olursun.. Ama 1 hafta beklemek istemiyorsan 2 gün sonra gittiğinde bebek kesede görünür , kalp atışını duymasan bile.

Kizlar 29 ekim son adet tarihim. Gonal f ile hamile kaldım. Kan degerlerim çok guzel artış gosteriyo simdi en son 18000lerde kesede gozukdu ama kesem 5 hafta 5günlüğe uyumlu ben ise 6 hafta1 gun olmasi lazm. bebek gorunmedi. 10 gun sonraya atti kalp atisini duymaya. Bos gebelikte kan degerinde artma olur mu benim ki 2 kati 3 katina yakin arts oluyo . Ve ne gibi belirti olur lutfen yardmci olun. Bide gecen haftaya kadar bulantm hic olmadi bu hafta var.

Canım ben bos gebelik yasadım mide bulantılarım vardı bır anda kesılmıstı 2 gun sonra kontrole gıtmiştim doktor kese bos bekleyelım demişti benımde 22000 deydı 2 gun sonra gıttıgımde tekrar deger düsmüstu bende pek bılmıyrm bu degerlerle ultrason arasındaki farki ama ultrasondaki hafta daha dogru gıbıme geldi inş bebegını gorur ve kalp arısını duyarsın cnm

en son yazan arkadaşlarım, çok bilgim yok sorduklarınız hakkında ama şu kadarını sölim, ilk gebeliğim boş gebelikti, kürtajla sonlandı.. Akabinde ctesi doğum yaptım, 2.de sağlıklı bi bebeğim oldu :) asla ümitsizliğe kapılmayın.. Şükredin..

Ben durumumu yazayım belki faydası olur birine, kürtaja gerek kalmadı dün düşüğüm başladı kendi kendine düşmesini uygun gördü doktorumda her hangi bir ilaç kullanmadım zaten beta hcg düşüyor kesemde küçüktü.

merhaba arkadaşlar bende gecen ocak da bi boş kese ve sonrasında kürtaj yasadım ondan sekiz ay sonra tekrar hamile kaldım boş kese değildi ama yine bebeğim gelişmedi kalp atışı olamaması sebebiyle tekrar kürtaj oldum hayırlısı bakalım inşallah bi dakine..........:KK43:çok yıkıcı bi durum ama allah dan benim ilk çocuğum sağlıklı bi kızım var pıhtılaşma sorun olrak gösteriliyor hayırlısı bundan sonraki gebeliğe inşallah:KK43:

ctesi sabah 06:30da ben geldiiiiiiimmmmmm.. Oğlum geldi kızlaaaaar :KK66: çok şükürrrrrr...
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun :) nasıl gidiyo annelik, alışabildinşzmi birbirinize.. :)
ayvareçeli sen nasılsın bakalım, haber verin kızlar durumunuzdan öpüldünüz..

ve boş gebelik geçiren arkadaşlr hiç üzülmeyin biz burda birbirimizi teselli ederken hamile kaldık.. Allah'a şükür kucaklarımıza aldık.. sizlerede nasip olsun..

ctesi sabah 06:30da ben geldiiiiiiimmmmmm.. Oğlum geldi kızlaaaaar :KK66: çok şükürrrrrr...

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun :) nasıl gidiyo annelik, alışabildinşzmi birbirinize.. :)

ve boş gebelik geçiren arkadaşlr hiç üzülmeyin biz burda birbirimizi teselli ederken hamile kaldık.. Allah'a şükür kucaklarımıza aldık.. sizlerede nasip olsun..

Herkese merhaba kizlar nasilsiniz.
Temmuzum hayirli olsun bebegin canim, allahim uzun saglikli omurler nasip etsin.
Sezeyim sen nasilsin..
Ben yeni hayatima alismaya calisiyom. Bazen super bazen tam bunalimli lohusa oluyom:KK1:
Uykusuz geceler, uzun emisme ve gaz cikarma seanslari derken gunler cok cabuk geciyo.
Su kirkimizi da bi cikarsak daha bi rahat olucaz sankim.
Hepinizi cok opuyorum, kendinize iyi bakin.
İnsallah bi sonraki gelisimde diger arkadaslarimin da guzel haberlerini alirim:nazar:

Temmuzum hayirli olsun bebegin canim, allahim uzun saglikli omurler nasip etsin.
Sezeyim sen nasilsin..
Ben yeni hayatima alismaya calisiyom. Bazen super bazen tam bunalimli lohusa oluyom:KK1:
Uykusuz geceler, uzun emisme ve gaz cikarma seanslari derken gunler cok cabuk geciyo.
İnsallah bi sonraki gelisimde diger arkadaslarimin da guzel haberlerini alirim:nazar:
geçer geçer hepsi sonra bi bakmışsın 2,5 aylık olmuş tosuncuğun :) en azından emzirebiliyosun buna şükret :KK43: bnmki sütüm az olunca mamaya başlamıştık sonra sütüm arttı bu seferde o memede uzun kalmak istemiyo :KK43: ne denediysem olmadı aç bıraktım olmadı :KK43: en son silikon göğüs ucunu denicem sipariş verdim netten bekliyorum.. hala sağarak veriyorum sütü.. ben kendimi paralıyorum anneliğin keyfini çıkaramadan siz böyle olmayın emi :)

merhaba cnm..ayyy öyle doluyumki yazmk içimi dökmek istyrm.. Annelik öncelikle çok güzel ve kutsal bi duygu imiş.. uykusuzluğa gelemeyen ben, gece kuşu olduk çıktık oğlumla :)) gaz krampları filan..malum..alışmaz mıyım, alıştım aşık oldum hatta oğluma :KK66: da devamlı meme ağızda uyuyo, yalancı emzik gibi kullanıo mememi sanırım.. :))

merhaba cnm..ayyy öyle doluyumki yazmk içimi dökmek istyrm.. Annelik öncelikle çok güzel ve kutsal bi duygu imiş.. uykusuzluğa gelemeyen ben, gece kuşu olduk çıktık oğlumla :)) gaz krampları filan..malum..alışmaz mıyım, alıştım aşık oldum hatta oğluma :KK66: da devamlı meme ağızda uyuyo, yalancı emzik gibi kullanıo mememi sanırım.. :))
işte o yüzden gaz oluyo annesi :) sen ona gerçekten yalancı emzik ver ve 2 saatte bir emzir bakalım o zaman azalacaktır gaz sancıları.. gece uyumayan bebek zordur eminim :KK43: şanslıyım bu konuda oğluşum doğduğundan beri geceleri uyuyo.. ve memeyi tek kabul ettiği zaman olduğundan ben de 2 saatte bir kalkıp emziriyorum kendimi teselli ediyorum işte yüzüne bakıp bakıp bende emzirebiliyorum diyorum :) ama gündüz memeye yaklaştırsam kıyamet kopuyo..

Sezeyim sen nasilsin..

yahu lohusalık ne kadar zor bi süreçmiş, sizdede var mı kızlar, devamlı bi ağlamaklı haldeyim, etrafım ne kadar doluda olsa yanlız hissediyorum, e kocamdan ayrıyım kaç zaman oldu, o özlem de var, sizde durumlar nasıl??
aynen 40ımın çıkmasını iple çekiyorum.. Gerçi kış bebekleri bizimkiler, öyle zırt pırt çıkamayız ama olsun, lohusalık fena bi dönemmiş yau :KK43:

işte o yüzden gaz oluyo annesi :) sen ona gerçekten yalancı emzik ver ve 2 saatte bir emzir bakalım o zaman azalacaktır gaz sancıları.. gece uyumayan bebek zordur eminim :KK43: şanslıyım bu konuda oğluşum doğduğundan beri geceleri uyuyo.. ve memeyi tek kabul ettiği zaman olduğundan ben de 2 saatte bir kalkıp emziriyorum kendimi teselli ediyorum işte yüzüne bakıp bakıp bende emzirebiliyorum diyorum :) ama gündüz memeye yaklaştırsam kıyamet kopuyo..

banada dr 2 saatte bir emzir dedi. Emmesi iyi dedi, göbeği düşmedi daha.. 12 gün oldu.. Sizinkiler ne zaman düştü? gerçi sallanıo, düştü düşecek ama?bi de her pırtlamayla bezini kirletiyo :)))
gündüz neden kıyamet kopuyo ki? istemiyo mu? :) ala alaaaa, şunlara bak hele..

yahu lohusalık ne kadar zor bi süreçmiş, sizdede var mı kızlar, devamlı bi ağlamaklı haldeyim, etrafım ne kadar doluda olsa yanlız hissediyorum, e kocamdan ayrıyım kaç zaman oldu, o özlem de var, sizde durumlar nasıl??
aynen 40ımın çıkmasını iple çekiyorum.. Gerçi kış bebekleri bizimkiler, öyle zırt pırt çıkamayız ama olsun, lohusalık fena bi dönemmiş yau :KK43:

banada dr 2 saatte bir emzir dedi. Emmesi iyi dedi, göbeği düşmedi daha.. 12 gün oldu.. Sizinkiler ne zaman düştü? gerçi sallanıo, düştü düşecek ama?bi de her pırtlamayla bezini kirletiyo :)))
gündüz neden kıyamet kopuyo ki? istemiyo mu? :) ala alaaaa, şunlara bak hele..
evet canım zor bi süreç lohusalık inşallah çabuk kurtulursunuz.. hormonlar yüzünden duygular da allak bullak.. e kolay mı sana bi can emanet edildi artık.. en ufak bi ağlaması seni suçlu hissettiriyo :)
bizimkinin göbeği 10. gün düşmüştü.. bezini kirletiyo olması iyi beslendiğini gösterir tatlım.. maşallah diyelim aman..
benimki çok değişik bi bebek :) ellerini yumruk yapıyo asla dokunmak istemiyo bişeye mesela, bana bile dokunmuyo elini çekiyo bi de kızıyo ellerini elleyince :) genelde yüzüstü yatmayı sever bebekler benimki mümkün değil.. bebekler acıkınca ağlar bnimkinde o da yok.. kafayı yiyorum bazen :KK43:

suan ablamda 6 haftalık hamıle doktor keseyı goruyor ama bebek gozukmuyor normal ultrason ve vajınal ultrasonda sadece kese gozukuyor doktoru kurtaj yapalım zaten 10 gune duser dedı ama ablam suan beklıyor bırkac doktora aha gorunecegım dedı kurtaj olmassada dusermıs zaten fakat kan degerlerı hala yukselıyormus bos gebelıkte olurmu boyle bır durum?

X