Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

Amann hamile kalayim saglikli olsun da dunyaa kadar hap icmeye raziyim:) bu aralar cok umutluyum onumuzdeki bikac ay icinde hamileyim haberini sizlerlee paylasicam
İnaniyorum:))[/QUOTE]

inşallah inşallahhhhh.. Stres sıkıntı yapma da ne yaprsan yap, sana yararı olacak olanda budur zaten.. Sakin ve stressiz olmak

bugün gittik kontrole, beyimizin keyfi yerinde son aydan düştü gün sayımız çok şükür... NSTye girdim, ondada acillik bi durum yok, beklemdeyiz kule tamam

bugün gittik kontrole, beyimizin keyfi yerinde son aydan düştü gün sayımız çok şükür... NSTye girdim, ondada acillik bi durum yok, beklemdeyiz kule tamam

bizim durumumuz da stabil. biz de beklemedeyiz kule tamam
canım doğum iznine 37. hafta bitip 38. haftaya girdiğin gün alıyosun. bi başka deyişle 36+6 da.

Allah yardımcınız olsun kızlar...Sağlıkla sıhhatle meleğinizi kucağınıza alırsınız inşallah...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar.. Bugün doğum iznine ayrıldım, yarın bi kontrol randevum daha var, ayyy gittikçe yaklaşıo mu ne? :)

Merhaba kizlar nasilsiniz.
Yaniniza gelip helalleseyim, dualarinizi alayim istedim. Kismetse yarin sezeryan oluyorum.
Allahim bu forumda bulunan tum arkadaslarima saglikla bu heyecanlari en kisa surede yasatmayi nasip etsin. Hep dualarimdasiniz.
Opuyorum hepinizi.

Ayy Allah yardimcin olsun cnm yaa bebegini saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah dualarimiz seninle merak etme:)

Allahım bi avazda kurtarsın, sağlıkla, oyy sıranı savdın sen maşallah.. Aaah ahhh, sıra banada gelio..Normal olacağı için benm, beklemedeyim, günümü bilmemek daha heyecan yaptırıyo bana :)

:)) az kaldi az biraz daha sabirr cnm doguma kdr dikkat et kendinee

sağol arkidişim, beklemedeyim işte, sabırsızlıkla..

canım benim maratona hazır ol :))) artık 24 saat az gelecek yetmeyecek
sana tavsiyem sütün gelmezse sakın ama sakın sütüm gelmiyo diye düşünme, bak benim 2 aylık oldu daha yeni geldi nerdeyse, evham yapmaktan mama vermekten emzirememekten.. sen gelmiyo zannetsende emzir, bi kaç günde gelir sütün.. ben doğuma odaklanmıştım meğer en önemli şey emzirme konusunda bilinçli olmakmış.. Allah yardımcın olsun, sormak istediğin herşeydeben burdayım.. çok öptüm seni ve de kuzunu :)

her an tetikte ol temmuzum benimki 3 hafta erken gelmişti :)) Allah sağsalim öpüp koklamayı nasip etsin..

her an tetikte ol temmuzum benimki 3 hafta erken gelmişti :)) Allah sağsalim öpüp koklamayı nasip etsin..

kızlaaaaaaar, ani bi kararla bugün hastanemi ve dr.umu değiştrdim.. Çok huzurluyum şuan, 1,2 saat önce geldim kontrolümden. Eski dr.uma geri döndüm, emin ellerde hissettim kendimi, oh ya, ne zorunluluğum vardı ki o dr.a? Aman ayıp mı olur, yarıda kesmesem mi, bilmem neler..Parasıyla değil mi, her yer isteğime göre işte.. Ben izne çıkalı 1 hf.oldu ama daha doğuma aralığın 17-22 gibi diyo dr. Hayırlısı tabi de.. 37+2 imişim bugün.. Ama gece ani bi sancın gelirde, 15 gün sonrada olabilir diyo, paşanın keyfi artık ne zaman isterse bu zaman aralığında olabilrmiş, erken doğum görünmüo ama bu işler belli de olmuyo dedi dr. heran tetikteyim işte ondan.. Amin cnm amin.. Adınıda kesinleştirdik çok şükür, bebek süsleri, odası, puseti, arabası, beşiği heeeerşeyini artık tamamladık.. Sadece paşa kaldı geriye :)
Demek sütün geç geldi, bu arada mamalar verdin dimi? ne önerdi dr.un?

ayvareçeliii, naptıııııııııııııııınn?? Ayyyy, olduda bitti maşallah :) haberlrini beklemedeyim..

ayvareçeliii, naptıııııııııııııııınn?? Ayyyy, olduda bitti maşallah :) haberlrini beklemedeyim..

biz geldikkkkkkkkk.
yoğun, sezeyin dediği gibi 24 saatin yetmediği günlerdeyim.
allahım bu güzelliği tüm forum arkadaşlarıma yaşatsın.
spinal anestezi ile oğluşumu kucağıma aldım. ama anestezi tutmadı bende ve bebeğim çıkar çıkmaz genel anestezi ile uyutuldum. oğlumu ancak odama alınınca görebildim.
her şey kısmet ama yapabiliyosanız normal doğurun kızlar.
şimdilik her şey olmasa da bi çok sey yolunda.
hepinizi öpüyorum.
kule tamam

oyyy maşallah ... spinal anestezi, yani sezeryan mı oluyo cnm? Amin.. :) ayy darısı başımaaa.. Bende kontrole gittim bugün, artık sancıların başlasa iyi olur dedi dr. sen bolca yor kendini yani yürü dedi..Yatma çok dedi..Bebek azıcık iri gibiymiş, daha büyümden alalım,yoksa zor bi doğum olur dedi..Ah ahh..
Kuleye iniş tamamlanmış maşallah :) herşeyin hayrlısı tabi arkidişim, sağlıklı olalımda, napalım.. Tamamen farklı bi yaşama adım atılıyo, nasıl bi duygu?

Selam hanımlar bende 7 haftalık gebeyim maalesef boş gebelikmiş 3 gün oldu öğreneli pazartesi günü tekrar doktora gidicem kan değerime bakıp karar vericek, boş gebelik kesin kürtaja karar vericek, boş gebelik yaşayıpta kendiliğinden düşüren yok mu illa kürtaj şart mı, henüz kanamam vs yok ne yapacağım bilmiyorum kürtaj olmayı hiç istemiyorum, bu ikinci bebeğimdi bir oğlum var Allah bağışlasın, lütfen yorumlara ihtiyacım var.Bu arada dr da kendi kendine düşürenler var dedi ama onların kanaması vardır muhakkak, bildiğim kadarıyla düşük olması için bir ilaç verilmiyor yasal olarak.

Canım geçmiş olsun bende bır bucuk ay once yasadım aynı seyi benım lekelenme olmasına ragmen dusuk gerceklesmedi ve kürtaj yaptı doktorum. Kürtajdan cekınme daha guvenılır ıyı bır doktorun varsa rahmin temizlenmesı daha kolay allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…