Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

Merhaba arkadaşlar... Bende yarın sabah kürtaj olacağım haber vermek istedim vajinal ultrasonda da kesinleşti bebek var ama ölü... Anembriyonik gebelik... Haber vermek istedim durmumu...

Merhaba arkadaşlar... Bende yarın sabah kürtaj olacağım haber vermek istedim vajinal ultrasonda da kesinleşti bebek var ama ölü... Anembriyonik gebelik... Haber vermek istedim durmumu...

Canım bende kürtaj olsum bugun allah kolaylık versin ilk defa mı olacaksın ben cok korkuyordum ama sabırlı olursak kolay oluyor

Canım bende kürtaj olsum bugun allah kolaylık versin ilk defa mı olacaksın ben cok korkuyordum ama sabırlı olursak kolay oluyor

Gecmis olsun cnm agrin falan yok dimi yani varsa da cok hafiftir insallah... Ayaklarini falan usutme cok onemliymis kurtajdan sonra dikkatli ol

Evet canım ilk defa olacağım... Genel anestezi ile... Seninde öylemiydi

Evet canım genel anestezı ama benım önden ilaç konuldu rahmıme acılsın dıye onun sancısı cok oldu kürtaj anında uyudgn için bılmıyorsun ama uyanınca benım sancım oldu burda herkes olmadı dıyo ama demek kişisel degısıyor allah yardımcın olsun

Gecmis olsun cnm agrin falan yok dimi yani varsa da cok hafiftir insallah... Ayaklarini falan usutme cok onemliymis kurtajdan sonra dikkatli ol

Sagol canım su an sancım cok hafıf adet sancısı gıbı ama kurtajdan sonra asırı sancı cektım ya zor dayandım neden oyle oldu bılmıyorum bırde doktor aksama kadar yatırdı benı normalde 1 saat taburcu edıyorlarmıs

Belki tansiyonun falan dusmustur cnm tedbir amacli tutmustur bnm ilk kurtajimda sancili olmustu ama oyle senin ki gbi dayanilmayacak kadar diil ikincisinde hicbisey hissetmedim insallah bidaa Allahim hicbirimize yasatmaz bunu cok can acitici bisey maalesef

Ay sorma canım ya annem bıle korktu benden karnımın içi sanki parcalamıslar o derece sancıydı allahım kimseye yasatmasın burda okurdum ama insanın basına gelince daha ıyı anlıyor doktorum tekrar hamile kalma konusunda bır engel koymadı sadece 10 gun sonra bır kere daha ultrasonda bakıcam deddi hatta dıkkatlı ol ıkızler bıle olabılır dedi :) kürtajdan sonra kolay oluyormus hamile kalmak

Aaa hayret ilk defa korunma diyen bi dr goruyorum:)) sanslisin o zaman tatlimm hemen calismalara baslayabilirsin tabi kendini hazir hissediyosan yada biraz rahmim toparlansin dersen bi 2-3 ay beklersin artik:)

Aaa hayret ilk defa korunma diyen bi dr goruyorum:)) sanslisin o zaman tatlimm hemen calismalara baslayabilirsin tabi kendini hazir hissediyosan yada biraz rahmim toparlansin dersen bi 2-3 ay beklersin artik:)

Beklicem canım bır ılk adetım gelip gecsınde cok yıprandım uzuldum psıkoljık olarsk tabı sonra hemen devzm calısmaya zaten uzuntu sıkıntı arayada bu gunler gırınce kardes gıbı yatıyoruz ne zamandır bundan sonra gunler bızım :) sınır engel yok

benim ilk bebegmde bos gebelikti 29 ocakta kürtaj oldum snra ıkıncı bebegımınde kalbı durdu vee tekrar kurtaj 29 mayısta.. kan testı yaptırdık pırtılasma cıktı. smdı ılac kullanıorm ama 3 aydr bebek olmuo korkmaya basladım .s

Allah yardımcın olsun arkadaşım üzülme, her son yeni bi başlangıç için ilk gündür..Rabbim hayırlısını verecektir sana, sabret, sabretki mükafatı daha güzel olsun..

aa evet, ayaklara dikkat etmeli,sıcaklasan bile ayaklar sıcak kalsın, zararı yok sıcağın ayağa..Ne demiş atalar, başı serin,ayağı sıcak tutacaksın..

bende ilaç koymadı dr. , hükümet o dönem tamda bu düşük yaptırıcı ilaçları yasaklamıştı..Piyasada ilaç yoktu, olanda veremedi korkudan..

evet, bende de öyle olmuştu.. İnsan tekrar istemiyor hemen çalışmalara girmeyi.. Hatta kendi kendine küsüyosun bişeylere, sebepsiz.. Filan.. Ama o dönem kısa sürecektir umarım sende..Yeniden umutlan, toparlan ve çalışmalara devam

Vücut bi toparlansın, bi kendine normal düzenine dönsün, üst üste kürtajlar yaşamak zorunda kalmışsın, bence rahim dinlense, öyle başlasaydınz çalışmalara..Dr.lar bu yüzden bence rahim dinlensin diyor..Kürtaj sonrası, tekrar benzer durumlar yaşammak adına..Sana demedi mi dr. rahim dinlensin filan arkadaşım? Geçmiş olsun bu arada..

Temmuz canım yaa keske koymasalardı o ilacı nasıl sancı yaptı varya cok zordu ama doktor dogum yapmadıgın için rahmın dar dedi o yuzden konuluyormus kürtaj kolay olsun dıye sagolsun ebe de cok iyiydi ama birde kürtaj sonrası da ıkı saat sancı sürdu agrı bır vuruyordu bıcak gıbı sonra bır anda kesılıyordu dogum sancısı sanki zaten üzüntü bir taraftan aglıyorsun ama ebe olsun doktorum bırde anestezi uzmanı o kadar guzel ve iyi yaklastılarki beni cok raahatlatttılar özellikle anestezi uzmanı allah ondan razı olsun

geçmiş olsun canım..
o sancıları çekerken doğum sancısı bu olsa gerek al işte sana tecrübe demiştim kendi kendime
kadın olmak ne zormuş

geçmiş olsun canım..
o sancıları çekerken doğum sancısı bu olsa gerek al işte sana tecrübe demiştim kendi kendime
kadın olmak ne zormuş

Aynen canım ya ama o zaman ararda tek fark olacak sancıların sonunda bebişimîzi alıcaz kucagımıza inş allahım nasip eder

Aynen canım ya ama o zaman ararda tek fark olacak sancıların sonunda bebişimîzi alıcaz kucagımıza inş allahım nasip eder

inşallah canım bu kadar acıya gözyaşına rağmen umudum hep var
rabbim sana bana isteyen herkese en kısa zamanda bir melek nasip etsin
yoklugunu aratmasın rabbim

meraba bu forma attığım ilk msj olacak bende ocak ayında bos gebelik yasadm ilaçla normal yollardan düşük yaptım. ve ne yazıkki bu benim ilk düşüğüm değildi. ilk hamileliğim 2 ay olmadan kanamayla düştü doktorm 6ay korunmamı söyledi ve 6 ay korunup 6ayda uğraşmalar sonucunda 1 sene sonra tekrar hamile kaldm ne yazıkki bunda da kalp atışı olusmadığı için kürtaj oldum tabi yine korunmamı söyledi doktor ama ben bekleyemezdim düşükten sonra hemen hamile kalnabileceğini duymustum ve doktoru dinlemedim kürtajın üzerine adet görmeden hamile kaldım doktorum bana çok kızdı ama sonuç 7 yaşında kızm var şükürler olsun ve 6 yıl sonra tekrar çocuk istedik sonuç başa döndük suan 4 haftalık hamileyim ve ben çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan allah hepimiz için hayırlısını verir inşAllah...

inşallah canım bu kadar acıya gözyaşına rağmen umudum hep var
rabbim sana bana isteyen herkese en kısa zamanda bir melek nasip etsin
yoklugunu aratmasın rabbim

Amin canım inş hayırlısıyla yasayalım o duyguları allah yoklugunu gostermesın ısteyen herkese nasip etsın o tarıfsız duyguyu

Canım cok guzel bır örneksın allah kızını sana bagıslasın karnındaki melegınıde bende dun kürtaj oldum ve cok zordu ama doktorum su kadar zaman korun demedi herkesın doktoru yasak koyuyormus ama ben yınede ilk adet donemımın gecmesini bekleyecegım yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…